- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
- 333

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım inşallah ama şu topikte bir hamile kalan olmadı benim de umudum hiç yok hakkımızda hayirlisimaviucurtma33 canım bende seni merakla takip ediyorum 3 günün kaldı sonucu öğrenmeye ,hadi bize güzel haberlerle dönersin inşallah
Al bendende o kadar benimde umudum kırılıyor bugün korkudan gitmedim kan vermeyeTeşekkür ederim canım inşallah ama şu topikte bir hamile kalan olmadı benim de umudum hiç yok hakkımızda hayirlisi
canım öyle düşünme o hiç belli olmaz belki startı siz verirsiniz bizde arkanızdan burayı pozitiflerle doldururuz.Olmazsa bile yine üzülmek yok dewam edeceğiz bebişlere gelene kadarTeşekkür ederim canım inşallah ama şu topikte bir hamile kalan olmadı benim de umudum hiç yok hakkımızda hayirlisi
İnşallah canım allah hepimizin yüzüne baksın ne güzel pozitifsincanım öyle düşünme o hiç belli olmaz belki startı siz verirsiniz bizde arkanızdan burayı pozitiflerle doldururuz.Olmazsa bile yine üzülmek yok dewam edeceğiz bebişlere gelene kadarDiğer kızlar sizde umutsuz olmayın bakim
Kiz allah seni bende diuorum aynen sali gunu hic gidesim yok diye.Kaçıncı günündü seninAl bendende o kadar benimde umudum kırılıyor bugün korkudan gitmedim kan vermeye
Aşılamanın 13. Günü bugün çatlatma iğnenisininde 15. Günü :) Dün benim adet günümdü ama olmadım bugün olur belki diye bekliyorum inceden adet ağrısı gibi var karnımda salı günü test günümKiz allah seni bende diuorum aynen sali gunu hic gidesim yok diye.Kaçıncı günündü senin
Hadi olmazsın inşallah benim daha 11. Gün hadi bakalım salı günü ikimiz için de heyecanlı bir gün olacak hakkımızda hayirlisiAşılamanın 13. Günü bugün çatlatma iğnenisininde 15. Günü :) Dün benim adet günümdü ama olmadım bugün olur belki diye bekliyorum inceden adet ağrısı gibi var karnımda salı günü test günüm![]()
Âmin canım inşallah hayırlısı neyse o olsun merakla bekliyorum buraya yazmayı unutma sonuc ne olursa olsunHadi olmazsın inşallah benim daha 11. Gün hadi bakalım salı günü ikimiz için de heyecanlı bir gün olacak hakkımızda hayirlisi
Lutfen bana cevapverirmisinizArkadslar can dun de yaxmistim benim asilama yapali 10.gunum catlatma igneside 11.gunum dun hem sabah yaptim hemde aksam ikinci cizgi ancak. Belli ediyodu bu sabah yaptim yine ayni sizce ignenin etlisinden mmi
Canım İkinci çizgi iğne etkisi olabilirde olmayabilirde biraz daha beklemen gerekecek en erken aşılamanın 12. Günü kan tahlili yaptırabilirsin o zaman hamileysen eğer değerin az da olsa çıkar Biliyorum beklemek çok zor ama yapıcak bişey yok malesef inşallah hamilesindirLutfen bana cevapverirmisiniz
Insallah canim hamileyisdir ben doltoruma msj atim dun dedi nolmelde hamilesindir dedi pazartesi tekrar yap ona gore walk gelirsin dedi ama dayamamdim bu gun yine yaptim yarinda tekrar yapacam senin belli olsa yaz burayaBenimde bugün aşılamamın 14. Günü karnım ağrıyor adet sancısı gibi bir ağrı var 12. Günü idrar testi yapmıştım negatif çıktı ama ne kadar güvenilir orası muamma salı gününe kadar adet olmazsam doktorun çağırmıştı kan vericem
Inşallah canım testi tekrarlamakta fayda var tabi Allah gönlüne göre versin.Insallah canim hamileyisdir ben doltoruma msj atim dun dedi nolmelde hamilesindir dedi pazartesi tekrar yap ona gore walk gelirsin dedi ama dayamamdim bu gun yine yaptim yarinda tekrar yapacam senin belli olsa yaz buraya
Yazarım canım mutlaka ya bende evde bir idrar testi alıp yapsammi yarın boş yere salı günü doktora gitmemÂmin canım inşallah hayırlısı neyse o olsun merakla bekliyorum buraya yazmayı unutma sonuc ne olursa olsun
Inşallah canım testi tekrarlamakta fayda var tabi Allah gönlüne göre versin.
Benim kendimden umudum yok malesef ama olumlu da olumsuz da mutlaka yazıcam sonuc
kacinci gununcnmYazarım canım mutlaka ya bende evde bir idrar testi alıp yapsammi yarın boş yere salı günü doktora gitmem
Bugün 12. Gün yarın 13 olmuş olacak varsa çıkar herhalde silikte olsakacinci gununcnm
Varsa canim cikar ama insallah hamilesindir ben de hem dunhemde bbu gun yaptim ancak ikinci cizgi belli ediyodu yarinn tekrar yapacam haber vermeyi unitmaBugün 12. Gün yarın 13 olmuş olacak varsa çıkar herhalde silikte olsa