Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Âmin canım inşallah Rabbim gönlümüzden geçenleri dilimizden dökülen duaları kabul eylesin bol bol tevbe istiğfar edin kızlar Hayırlı kandiller..

Yok çok üzülmedim nedense çünkü alıştım gerçekten negatife ve hiç umut etmedim hep negatif olduğunu biliyorum dedim o yüzden çok sarsmadi hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar asilamadan sonra ne zaman Adet oldunuz kendi gününüz de mi asilamadan 14 gün sonra mi

Ben kendi adet günümde asilamanin 17. Günü adet oldum kızlar demek ki aşılama yapıldığı gün yumurtalar catlamamis henüz yani hiç bir ise yaramayacagi belliymis doktor catlamismi filan diye test yapmamıştı zaten. Bende öyle bir test yapıldığını bilmiyordum bildiğin kara düzen baştan sağma yapmış oldu

Hmm anladım canın teşekkür ederim soğan suyu içmeyi düşünüyorum çünkü bu ay doktora da hiç gitmeyecegim baya az gelince insan rahat edemiyor üstüne görme filan olabilir diye ama kan testi negatifti öyle bir şey yoktur değil mi

Eğer az adet gördüysen bence bir görün benim baya geldi adetim hatta kan pıhtıları geldi
ben ikinci aşılamaya başladım bu son aşılama deneyişim artık

Bende senin gibiydim canim sogan suyunu ic cok iyidir ben ay basi iciyrum ben nolmelde kaldigim garden devam edecektim tadevime ama turkiyeye gelcegim icin biraktim turkiyede doktorlara gidecem

Eğer az adet gördüysen bence bir görün benim baya geldi adetim hatta kan pıhtıları geldi
ben ikinci aşılamaya başladım bu son aşılama deneyişim artık
Ya oluyorum ama normalden az oluyorum zaten geçen hafta kan testi yapmıştı göğüs hassasiyeti filan da yok sanmıyorum hamile olacağımı ama 7 yumurta ile adetim çok olur diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…