İlk aşılama pek tutan olmuyor canım ya hayırlısı inşallah ikincisi tutar dua etmekten başka caremiz yok üzülme sakın kafanada takmaaynen öle canım şimdi tekrar baktım adet oluyorum ilk aşılamam benimde tutmadı nasip değilmiş perşembe gidicem doktora ya ikinci aşılama yapar yada tüp bebek bakalım bu aşılaması tutan olmadı gruptan sanırım
Sende sağol canımtamam canım sağolasın
Ben 18 de aşılama oldum 1 Mayıs da da adet oldum canım benimkine tutmadı ikinci için başvurmaya gittim 3 mayista bana 1 ay bekleyelim vücutta ilaç vardır hala asiri yükleme yapmayalım dediler bakalım gelecek ay tekrardan baslicaz Allah izin verirsesenin aşılaman ne durumda
Devlette yaptırıyorum canım Zeynep kamil duymussundur belki benim Dr uzmanhangi hastanede yaptırıyorsun benimki üniversitede prof yapıyor
Valla genelde hemen geçenler oluyor hastaneden hastaneye değişiyor demekki belkide yogunlar diye bana öyle bir bahane uydurdular bilemesinki belkide doğruduranladım canım 2.aşılama için bekletebiliyorlar yani bakalım ban ne diycekler
Ay hadi inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar kan verdim akşam internetten öğreneceğim sonucu
Ne yaptın canim güzel haberler var mi insallah ??Ben doktoruma soyledim bu gun gidecem ultrasonda belli olur artik
Insallah sonucun pozitif olur canim bize haber etKızlar kan verdim akşam internetten öğreneceğim sonucu
Hayırlısı canMaalesef negatif kızlar
Artık kabullendim bu hep böyle olacak demekki bugün o kadar yol gittim okulda nobetciydim sabahtan beri eve yeni girdim o kadar emeğe yine negatif
İlk asilamaydi benim ama artık hiç bir şey yapmayacağım yaz sonuna kadarHayırlısı can
Öyle deme zamanı var hayırlısı de canım kaçıncı denemendi
Artık kabullendim bu hep böyle olacak demekki bugün o kadar yol gittim okulda nobetciydim sabahtan beri eve yeni girdim o kadar emeğe yine negatif[/QUOTE
Nasip değilmiş demekki üzülme lütfen bak yanlız değilsin hepimiz negatif sonuç aldık zaten aşılama da başarı yüzdeleri malum Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallah dua et bol bol isyana düşme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?