• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben fazla bir ilaç kullanmadim 1hafta Klomen sonrada gittim bitince ogun tek iğne vuruldu oda uygun gerisi o fiyat içinde yani sana nasıl bir tedavi verdilerki
He sen klomenle oldun. Bende iğneli sandim. Bizede aşılama tedavisi dediler olmazsa tüp bebek artik.

Bizde de sperm sorunu var. Hayirlisi olur inşallah hepimiz için de

kızlar sağ tarafim çok ağrıyor iyimi bu kotumu ilk asilamada olmamisti böyle birşey bende

Aşılamadan Sonra Gebelik Belirtileri

1-Sarı renkte yada değişik renklerde akıntı
2- Karın ve kasık bölgelerinde adet olacakmış gibi ağrılar
3- Bel ve sırt ağrıları ve bunun yanı sıra sinirlilik hali
4- Göğüslerde şişme acıma yada batma gibi bir belirti olmuyor
5- Mide Bulantısı
6- İştahın açılması

kızlar sağ tarafim çok ağrıyor iyimi bu kotumu ilk asilamada olmamisti böyle birşey bende
Benimde 8.gunum sol kasigim cok agridi benimde dr uma sordum bir hafta bekleyecegiz bisey soylemek icin dedi benim sol tarafta bir sagda iki yumurtam vardi bazen de kistlesirse agri yaparmis korktum bende

Aşılamadan Sonra Gebelik Belirtileri

1-Sarı renkte yada değişik renklerde akıntı
2- Karın ve kasık bölgelerinde adet olacakmış gibi ağrılar
3- Bel ve sırt ağrıları ve bunun yanı sıra sinirlilik hali
4- Göğüslerde şişme acıma yada batma gibi bir belirti olmuyor
5- Mide Bulantısı
6- İştahın açılması
Mide bulantısı hariç hepsi vardı bende özellikle bel ağrısı ve sarı renkte akıntım çok vardı ama bugün 14.gün ve kan tahlilim negatif çıktı ... herkeste aynı belirtile olmayabiliyor çok takmayın bence belirtilere

Mide bulantısı hariç hepsi vardı bende özellikle bel ağrısı ve sarı renkte akıntım çok vardı ama bugün 14.gün ve kan tahlilim negatif çıktı ... herkeste aynı belirtile olmayabiliyor çok takmayın bence belirtilere
14. Gün erken değil mi sonuç almak için benim doktorum bana Progestan verdi yarın bitiyor, bitikten 1 hafta sonra adet olmazsan gel kanda bakalım dedi. Ve bugün benim 14. Günüm. Yani bu durumda tahlili 22. Günde istemiş oluyor.

canım uzuldum senden güzel haber bekliyordum ama vakti var demekki hayırlısı olsun diger aylarda nasip etsin allah.

14. Gün erken değil mi sonuç almak için benim doktorum bana Progestan verdi yarın bitiyor, bitikten 1 hafta sonra adet olmazsan gel kanda bakalım dedi. Ve bugün benim 14. Günüm. Yani bu durumda tahlili 22. Günde istemiş oluyor.
canim hap olarak mi alıyorsun banada doktorum adet olmazsan test ver dedi benimki hap seklinde pazar günü hapim bitiyor zaten adet tarihime geliyor bitişi oda 14.gün ama kisiden kisiye değişebilir oyuzden dr.oyle demiş olabilir sen istetsen yaptirabilirsin 12-14gunden sonra kanda cikiyor çünkü

senin ilk aşılamanmiydi

canim hap olarak mi alıyorsun banada doktorum adet olmazsan test ver dedi benimki hap seklinde pazar günü hapim bitiyor zaten adet tarihime geliyor bitişi oda 14.gün ama kisiden kisiye değişebilir oyuzden dr.oyle demiş olabilir sen istetsen yaptirabilirsin 12-14gunden sonra kanda cikiyor çünkü
eminmisin 12 günde ciktigina doktor 15 gün dedi banada

Evet canım benimki hap. Ama benim adet günüm 28 nisanda

Back
X