Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
14. Gün erken değil mi sonuç almak için benim doktorum bana Progestan verdi yarın bitiyor, bitikten 1 hafta sonra adet olmazsan gel kanda bakalım dedi. Ve bugün benim 14. Günüm. Yani bu durumda tahlili 22. Günde istemiş oluyor.

Yok canım erken değil 14.günde belli oluyor kanda...İnşallah senden güzel haberler alırız :)

canım uzuldum senden güzel haber bekliyordum ama vakti var demekki hayırlısı olsun diger aylarda nasip etsin allah.

Bende çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor...Vardır Rabbimim bildiği hayırlısı böyleymiş demekki :(

Merhaba kızlar Bende dün iğneli olarak ikinci aşılamamı yaptırdım bundan sonra bekleme süresi kaldı inş tutar doktor bana bu haftayı iyi değerlendirin dedi bir de sperm yıkandıktan sonraki sonuçlarınız nasıldı bizim toplam 186 milyon sperm vardı yıkandıktan sonraki motilite de %85 di yıkanmadan önceki motilite %55 ama hepsi ileri yavaş hareketli ileri hızlı hareketli maalesef Yok böyle tutabilir mi sizce

Merhaba kızlar Bende dün iğneli olarak ikinci aşılamamı yaptırdım bundan sonra bekleme süresi kaldı inş tutar doktor bana bu haftayı iyi değerlendirin dedi bir de sperm yıkandıktan sonraki sonuçlarınız nasıldı bizim toplam 186 milyon sperm vardı yıkandıktan sonraki motilite de %85 di yıkanmadan önceki motilite %55 ama hepsi ileri yavaş hareketli ileri hızlı hareketli maalesef Yok böyle tutabilir mi sizce
bizimki ilk asilamada 10bin ikinci asilamada 8 bindi sonucu bekliyorum kismetse

Bizimde ilk aşılama 6,5 milyon iknci aşılama da 7.5 milyondu harekette %88 idi tutmadı malesef.

Selam kızlar ben de 2. aşılamada hamile kaldım. Ben hep aşılama topiklerinde hamile kalan var mı diye araştırırdım sizlere umut olmak için yazıyorum. Bir hamile haberi duysam icimi bir umut kaplardı. Moralinizi hep yüksek tutun rabbim verir inşallah.

Kızlar bugün adet oldum normlde 23 nisanda olmm gerekiyordu tutmadı bu aşılama tüpümün birisi kapalıydı zaten tutacağından çok da ümitli değildim pzaetesi dr a görüncm rahm filmi çktircm hala kapalıysa tüp ameliyat isteyecm aranızda bu amrliyatı olan varmı

2. Allahın isimlerinden biri olan varis (a harfi uzatılarak okunacak) mirasçı anlamına gelen vaaris kelimesi var ya işte o.
İşte bu ismi ya vaaris ya vaaris diyerek günde 707 kere okuyanın çocuğu olurmuş denemekte fayda var

Kızlar bugün adet oldum normlde 23 nisanda olmm gerekiyordu tutmadı bu aşılama tüpümün birisi kapalıydı zaten tutacağından çok da ümitli değildim pzaetesi dr a görüncm rahm filmi çktircm hala kapalıysa tüp ameliyat isteyecm aranızda bu amrliyatı olan varmı
canım uzulme acaba birde bitkiselmi denesen më bileyim belki fayda eder kaç doktora gittim hiç sorun yok ama bilmiyorum bu sefer ne olur

Artık gün yaklastikca icimi bir korku sarıyor sanki bu ikinci asilamada bir umudum bir his var bende ama sonra kendini kandirma diyorum allah biliyo çok.korkuyorum cok sağ tarafım ağrıyo lavaboya daha sık gider oldum doğru düzgün yemek yemeyen ben iki gündür çok ii yemek yiyorum eşimin bile dikkatini cekti Rabbim hepimizin yuzunu guldursun yarin kandil ve mübarek üç ayların yüzü gözü hürmetine onumuzdeki ay doğum.günüm inş Rabbim güzel bir mujdeyle sevindirir şafak 5

Selam kızlar ben de 2. aşılamada hamile kaldım. Ben hep aşılama topiklerinde hamile kalan var mı diye araştırırdım sizlere umut olmak için yazıyorum. Bir hamile haberi duysam icimi bir umut kaplardı. Moralinizi hep yüksek tutun rabbim verir inşallah.
Canım değerleriniz nasıldı sperm sayısı ve hareketi bu arada hayırlı olsun

Canım değerleriniz nasıldı sperm sayısı ve hareketi bu arada hayırlı olsun
Sağol canım sprem sayısı 40 milyondu %20 ileri hızlı hareketli %20 ileri az hareketliydi. Esimin değerlerine normal dedi doktor bizimki sebepsiz inferteliteydi.

Sağol canım sprem sayısı 40 milyondu %20 ileri hızlı hareketli %20 ileri az hareketliydi. Esimin değerlerine normal dedi doktor bizimki sebepsiz inferteliteydi.
Canım çok iyi toplam sperm mi 40 milyon yoksa aşılama için ayrılan mı bizim hızlı hareketli maalesef Yok ama bundan önceki hamileliğimde de yoktu ileri yavaş hareketli var o da %55 idi yıkanmadan önce yıkandıktan sonra %85 olmuştu toplam da sperm sayımız 186 milyon enjekte edilen 28 milyondu

Canım çok iyi toplam sperm mi 40 milyon yoksa aşılama için ayrılan mı bizim hızlı hareketli maalesef Yok ama bundan önceki hamileliğimde de yoktu ileri yavaş hareketli var o da %55 idi yıkanmadan önce yıkandıktan sonra %85 olmuştu toplam da sperm sayımız 186 milyon enjekte edilen 28 milyondu
Peki morfolojiniz nasıldı?

Back
X