- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlatma iğnesinin etkisi 10 günde geçiyormuş... pozitif çıktıysa bile sonuç yanıltıcı olabilirKızlar çatlatma iğnesinin 6-7. Günü test yapan var mı ne yapan varsa ne koyulukta çıkmıştı
Evet biliyorum yalancı pozitif olduğunu da işte görmek istedim eğer yapan varsa ne koyulukta çıkıyor diye merak ettim canımÇatlatma iğnesinin etkisi 10 günde geçiyormuş... pozitif çıktıysa bile sonuç yanıltıcı olabilir
Canım sen ne zaman tahlil yapmayı düşünüyorsun? Adet günün geçtikten sonra mı 14. Günde mi?Yarın kandil inş Rabbim sevindirir hepimizi birbirimizede dua edelim benim kaziklarim hala agriyo
Ben bu sabah yaptım negatif malesef. Esas kan testim çarşamba. Olsaydı cıkardı diye düşünüyorum. Yine beklemelerdeyim yanii.Benim de 4 canım sen test yaptın mı çatlatma iğnesi vurulalı da 6. Gün
Güne göre biraz fazla koyu geldi bana. Seni yanıltabilir bu cok erken cnm. İnşallah daha koyusunu esas vaktinde de görürsünKIzlar dayanamadım test yaptım 6. Gün iğneden sonra biliyorum yanlış sonuç ama böyle görmek bile çok güzel en aZından benim gibi sabırsız olanlar varsa ve yapanlar varsa ne koyulukta olduğunu söyleyebilirler şimdiden tşk ederim
Senin bugün kaçıncı günün canım çatlatma iğnesinden sonra bir de kaç dakika baktın idrar testine belki Yen'i geçiyor olabilir ya da çok silik çizgi var da olabilirBen bu sabah yaptım negatif malesef. Esas kan testim çarşamba. Olsaydı cıkardı diye düşünüyorum. Yine beklemelerdeyim yanii.
Bu kadar neden koyu çıktı acaba canım hiç mi atılmadı acaba daha bana da koyu geldi silikleşmiş olmalıydı diye biliyorumGüne göre biraz fazla koyu geldi bana. Seni yanıltabilir bu cok erken cnm. İnşallah daha koyusunu esas vaktinde de görürsün
iki doktor baktı çok ii dedi bende anlamadim10 bin çok az geldi de canım normalde 10 milyonun altında aşılama önermiyorlar diye biliyorum da tabi belli de olmaz bu işler sonuçta bir tanesi dölleyecek
ben idrarda çıkmıyor biliyorum çünkü doktora sordum kan dedi direkSenin bugün kaçıncı günün canım çatlatma iğnesinden sonra bir de kaç dakika baktın idrar testine belki Yen'i geçiyor olabilir ya da çok silik çizgi var da olabilir
İdrarda da çıkıyor canım bundan önceki gebeliğimde çatlatma iğnesinin 10. Günü öğrenmiştim hamile olduğumu hem de idrar testi ile sonra gidip kan vermiştimben idrarda çıkmıyor biliyorum çünkü doktora sordum kan dedi direk
bende bugün idrar testi yapsam mi aşılama olalı bugün 11.gunumİdrarda da çıkıyor canım bundan önceki gebeliğimde çatlatma iğnesinin 10. Günü öğrenmiştim hamile olduğumu hem de idrar testi ile sonra gidip kan vermiştim
üzerine başa başa 15.gunu kan testi yaptır dedi sorduğum halde yok dedi idraliİdrarda da çıkıyor canım bundan önceki gebeliğimde çatlatma iğnesinin 10. Günü öğrenmiştim hamile olduğumu hem de idrar testi ile sonra gidip kan vermiştim
Bilmiyorum canım ben bir önceki gebeliğimi öyle öğrenmiştim doktorlar öyle diyor evet ama ben idrarda görmeden gitmek istemiyorum çünkü bir kere öyle oldu ve doktorun maalesef gebelik Yok demesi beni çok üzmüştübende bugün idrar testi yapsam mi aşılama olalı bugün 11.gunum
Yapabilirsin canım yani ben olsam kesin yapardımbende bugün idrar testi yapsam mi aşılama olalı bugün 11.gunum
vallahi eşimi gönderdim nöbetçi eczaneye inş şu mübarek gün Rabbim sevindirir bizideYapabilirsin canım yani ben olsam kesin yapardım
Canım çok üzüldüm İnan ki biliyorum beklemenin ne olduğunu bu kaçıncı aşılamandı canjmtek çizgi yani ikinci asilamada tutmadimi çok üzüldüm benim kan tahlili günüm perşembe ama yapmiycam![]()