- 5 Ocak 2015
- 226
- 71
- 98
- 35
hayırlısı olsun cnmMerhaba araniza yeni katıldım. Ben de 20 Nisan'da ilk asilamami oldum bugun 5. Günüm beklemedeyim. Ilk günden beri kasık ve bel ağrılarım var. Çok umudum yok ama nasip tabii.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun cnmMerhaba araniza yeni katıldım. Ben de 20 Nisan'da ilk asilamami oldum bugun 5. Günüm beklemedeyim. Ilk günden beri kasık ve bel ağrılarım var. Çok umudum yok ama nasip tabii.
İnş canım sonucu yazarsan sevinirim aynı dönemde olmuşuzbenim de 18 nisan da oldu cnm. bizde de herhangi bir sorun görmediler.benim 3. aşılamam bu. inşaallah bu son olur
Amin insallah hepimiz için hayirlisi olsunhayırlısı olsun cnm
Beklemedeyim derken yani adet günümü bekliyorum anlamında yazmıştım.[/QUOTE
Amin insallah. Rabbim büyük hayirlisiyla nasip eder inşallah bize de.:)) anladım canım hakkımızda hayırlısı insalah
Aminnnnrabbim isteyen herkeze aratmadan nasip etsinnnn![]()
6 senede kaç aşılama yaptırdın canıminşaallah . artık pozitif leri görmek istiyorum. 6 senedir bekliyorum çünkü
bu 3.cü cnm. ilki klomen diye hapla diğer ikisi iğne ile.6 senede kaç aşılama yaptırdın canım
Canım böyle zamanlarda insan ne diyeceğini de bilemiyor ama sana umut olmasın söyleyim ben 4 yıl sonra hamile kalabilmiştim ilk Allah'ım inş seni çok bekletmezkızlar pazar günü kan tahlili 2,5du bugun ise 1,2 yani yok şunu anladım bu aşılamalar sadece hikaye ben tüp bebeğe gececegim yeter iki aşılama para tuzağı sadece uzuntude cantada![]()
kendiliğinden mi cnm?Canım böyle zamanlarda insan ne diyeceğini de bilemiyor ama sana umut olmasın söyleyim ben 4 yıl sonra hamile kalabilmiştim ilk Allah'ım inş seni çok bekletmez
Test yaptın mı hiç canım hayırlı olsun inş tutar iğnenin 10. Günü senin hatta 11. Gün iğne günü ile birlikteSlm kızlar bende yeniyim burda 18 nisan salı günü ilk aşılamami yaptırdım tek yumurta ile rabbim hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin insallah. Benim hiçbir sorunum yok yani yapılan testler olsun Hsg filmi olsun muayeneler olsun birşey çıkmadı yani sebepsiz infertilite ama şöyle birşey oldu bilmem nekadar etkisi olur aşılama yapılırken Dr biraz zorlandı daha sonra yaptığı açıklamada rahim ağzının dar olduğunu söyledi ve hemen internetten araştırma yaptım bunun bir sebep olabileceği yazılar okudum asilamayla bu sorun çözülürmus spermlerin işi kolaylaştıgi için yani anlayacağınız kızlar heyecanla bekliyorum çok bir engelim yok gibi gorunsede çıkacak sonuç için hazirlikliyim rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım aşılama gününü de sayarsan 6. Gündesin aşılama günü de sayılıyorMerhaba araniza yeni katıldım. Ben de 20 Nisan'da ilk asilamami oldum bugun 5. Günüm beklemedeyim. Ilk günden beri kasık ve bel ağrılarım var. Çok umudum yok ama nasip tabii.
İlki kendiliğinden si ama kimyasalda ikincisi aşılama ileydi ama 8. Hafta sonunda kalp atışı durdu küretaj oldum yine aşılama oldum bakalım iğneden sonra 8. Günüm benim ama ben sabırsız olduğum için idrar testi yaptım bugünkendiliğinden mi cnm?
İnş yükselir değerin canım ya bana doktorum aşılama günü de sayılacak dddi senin bugün 8. Günün aslında canım ama aşılamadan daha çok çatlatma iğnesinin günü de önemli beta hcg içeriyor ya o da en erken 10 günde gidiyormuş vücuttanbenimde dün kasıklarım da batma ile ağrım oldu acile gittim düşük mü oluyor ne oluyor diye beta hcg 4,21 çıktı.muhallakta kaldım bugün aşılama sonrası 7.günüm
iğnedem sonra 8. gün de verdim o zaman kan tahlilini 4,21 çıktı. inşaallah yerleşme ağrısıdırİnş yükselir değerin canım ya bana doktorum aşılama günü de sayılacak dddi senin bugün 8. Günün aslında canım ama aşılamadan daha çok çatlatma iğnesinin günü de önemli beta hcg içeriyor ya o da en erken 10 günde gidiyormuş vücuttan