Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bence acele ediyorsunuz idrar testi doğru sonuç vermez ki hcg hormonu önce kana geçiyor sonra idrara geçiyor ben ilk hamile kaldığımda adetim 3 gün geçince idrarda silik cizgiyle öğrenmiştim bence kan vererek daha kesin sonuç alırsınız boşuna idrar testi yapıp moralinizi bozmayın motivasyonunuzu düşürmeyin
Aslında ben de hep böyle düşünürüm ama işte kan testi yapmayı gözüm kesmiyor. Bekeleyecgim daha 3 gün var nasip belli olmaz. Regl olana kadar umudumu yitirmeyecegim;(

Adet mi oldun yani:KK43: adet gununde mi kanaman oldu
belki yerlesme kanamasidir cnm ya
Aynen adet günümdu zaten canım sanmıyorum artık yarın tedaviyi tekrar başlatmak için gideceğim bakalım hayırlısı sizde çok takmayı kfaya burda yazılanlardan etkilenip psikolojik olarak akıntı vs geliyor belkide

Hayirlisi canim insallah en kısa zamanda Rabbim bize de güzel duyguları tattırır. Senin de mi ilk aşılamandı.
Amin canım inşallah evet ilkdi ben asilamadan önce özel bir yerde 4 ay yumurta takibi yaptirmistim klomen çatlatma iğnesi falan kullandım baktım olacak gibi değil aşılamaya başvurdum ikinci olmadı üçüncü oda olmazsa tüp bebek napalim buda bizim sinavimizmis

Benim kanama arttı biraz yarın tekrar gideceğim sil baştan yani :KK43:
Canım üzülme lütfen yılmak yok pes etmek yok Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah imtihan dünyasındayız inşallah tez zamanda hamile kalır bebeğine kavuşursun

Canım üzülme lütfen yılmak yok pes etmek yok Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah imtihan dünyasındayız inşallah tez zamanda hamile kalır bebeğine kavuşursun
Sağol tatlım inşallah hep diyorum hakkımızda hayırlısı rabbim neylerse güzel eyler bildiği birşey var ki böyle uygun gördü

kızlar bende dün idrarda baktım tek çizgi çıktı. 13.günümdü. acaba idrara mı geçmedi daha. bugün kan testi yaptırcam

kızlar bende dün idrarda baktım tek çizgi çıktı. 13.günümdü. acaba idrara mı geçmedi daha. bugün kan testi yaptırcam
Canim haber ver bize insallah güzel haberler verirsin ;) Ben de bugün yaptırmayı düşünüyorum kan testi benim de 13. Günüm. 12. Gün idrar negatif çıkmıştı.

inşaallah cnm.haber veririm.sende mutlaka haber ver. bende akşam iş çıkışı kan vericem. ben ucuz testlerden alıp bakmıştım. belki onda çıkmadı diye düşünüyorum. çünkü adetin geçince bile çıkmayanlar var yada silik çıkanlar var. ben 7 mayısa adet olucam.

inşaallah cnm.haber veririm.sende mutlaka haber ver. bende akşam iş çıkışı kan vericem. ben ucuz testlerden alıp bakmıştım. belki onda çıkmadı diye düşünüyorum. çünkü adetin geçince bile çıkmayanlar var yada silik çıkanlar var. ben 7 mayısa adet olucam.
Kizlar haber verin insallah bebisler vardir gobislerimizde

Ben asilama gününü sayıyorum canim. Öğretmenim ben okul çıkışı kan vereceğim hayirlisi artik ne bileyim gerçeklerle yüzleşme zamanı sanirim geldi:KK66:
ayy hadi bakalim hayirlisi benim 11.gunum erken ya bi 3 4gun bekleyim diorum. Insallah hayirli haberlerle evine gidersin.bizi de haberdar et

Back
X