2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Mrb arkadasım...alsancakta Fuat AKERCAN iyi bır doktor diye duymustumm..gıden arkadaslarımda cok memnun ..

Mrb arkadasım...alsancakta Fuat AKERCAN iyi bır doktor diye duymustumm..gıden arkadaslarımda cok memnun ..
Günaydın tüm arkadaşlarım canım sen bebie hareketlerini hissetmeye başladın mi ben sanki karnında kelebek var gibi hissediyorum sırt üstü uzaninca ama onu değil ki cozemiyorum☺
Pazartesi benim knteolum var o kadar özledim ki merak ediyorum çok uzun zman oldu görmedim minigi hepinizi öpüyorum

Günaydın arkadasım hıssedıyorum bende ozellıkle yemeklerden sonra sırt üstü uzandıgımda..cok gusel bı duygu..rabbım hep boyle sürdürsün inşallah..dogru hıssedıyorsun tatlım...benım kontrolume daha 2 hafta var nasıl gececk bılmıyorum...bende cok özledim..bizde sizi opuyoruz...

kızlar, bugün normalden farklı bir akıntım var, merkeze sordum normal dendi ama beni bir kaygı aldı.
normalde açık krem rengi hergün olurdu, bugün normalden hem daha çok oldu hem de daha koyu renk. koyu krem gibi :/ yine de kahve-açık kahve değil.
sizlerde de oluyor mu?

Bende sarı akıntı oluyor cnm..bence panık yapma..için rahat edecekse doktoruna sor rahatlarsın tatlım..

Bende sarı akıntı oluyor cnm..bence panık yapma..için rahat edecekse doktoruna sor rahatlarsın tatlım..
canım normal dedi merkezden hemşire, önceki günlerle kıyaslayınca tedirgin oldum :/ renkleri de tarif edemiyor insan :/ krem-açık kahveye dönük krem olunca korktum.
allah bebeklerimizi korusun.

canım normal dedi merkezden hemşire, önceki günlerle kıyaslayınca tedirgin oldum :/ renkleri de tarif edemiyor insan :/ krem-açık kahveye dönük krem olunca korktum.
allah bebeklerimizi korusun.
benımde bır keresıınde kahve akıntı gelmıstı boyle turuncumsu hafıften..doktoruma yazmıstım..kahve akıntıdan korkmayın demişti...allah korusun kanama olmadıkca korkma cnm..

benımde bır keresıınde kahve akıntı gelmıstı boyle turuncumsu hafıften..doktoruma yazmıstım..kahve akıntıdan korkmayın demişti...allah korusun kanama olmadıkca korkma cnm..
bu gece biraz bu kaygıyla geçer canım, keşke bu kadar panik olmasak hemen ama onca zorluğun arkasından olunca ne çare... allah korusun.

Aklım S Shahida da kaldı yola beraber çıkmıştık.inşallah ıyıdır hep dua edıyorum guzel haberleri bizimle paylaşir inş.

bende de var o akıntı yaklasık 1 haftadır... normal bır durum bu haftalarda... sadece sık sık camasır degıstırıyorum...

bende de var o akıntı yaklasık 1 haftadır... normal bır durum bu haftalarda... sadece sık sık camasır degıstırıyorum...
10.hafta civarında gündüz buna benzer akıntım olmuştu gece de kırmızı gelmişti, direk o günle bağlantı kurdum. doktor da normal dedi canım. devam ediyor da ara ara...
ağrıların var mı?

10.hafta civarında gündüz buna benzer akıntım olmuştu gece de kırmızı gelmişti, direk o günle bağlantı kurdum. doktor da normal dedi canım. devam ediyor da ara ara...
ağrıların var mı?
donem donem bel ve sırt agrım oluyor... karnımda veya kasıklarımda agrı yok.. ama cınsel ılıskıye gırmememe ragmen vagınamda acı tarzında sızıntılar oluyor

benim karnımda dünden beri bir ağrı var ama önceki haftalarda da ara ara oluyordu. vaginada o sızılar bende de oluyor :/ böyle böyle geçecek günler doğacak inş. bebeler.

benim karnımda dünden beri bir ağrı var ama önceki haftalarda da ara ara oluyordu. vaginada o sızılar bende de oluyor :/ böyle böyle geçecek günler doğacak inş. bebeler.
hareketlerını hıssetmeye basladıysan ne guzel ben dun cok guzel tekmeler hıssettım bıraksan kosacak karnımda

P pembe ucurtma A Asli2016 kızlar vajinada ara ara gelen 2-3 sn lik sızı tarzındaki ağrı bendede oluyo hatta geçen haftada yazmıştım ara ara hala devam ediyo dün yine gittik dr a bu yüzden normal diyor hep rahim büyüyor diyor tabi elde değil hemen korku basıyo akıntı olarakta benim su gibi geliyo hemen ıslanıyo çamaşırım o akıntılarada normal diyor kanama olmadıkça korkma diyor

maviyusufcuk canım allah korusun bebişleri.
benim de dün e kadar genelde su gibi geliyordu, arada progestan fitil kullanırken geri gelenler gibi bişi oluyordu, dün renk koyulaşınca çok tedirgin oldum ama normal dend ona da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…