2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Yaptırmamam gerektiği konusunda çok öneriler geliyor.. gerekli mi bilemiyorum netten de araştırdım yaptırmak istemiyorum..
Ama gerçekten doktorun önerileri daha önemli..
Benim ikili test de çok şükür normal çıktı ikili test normal çıkınca gerek duymadı doktor yoksa eğer sıkıntı görürsem başka testler yapıcam deMisti epeydir Bebeğimi görmedim çok özledim 28 randevu inş herkes için herşey Güzel ilerler

izmir-girl yaptırmayı çok istemiyorum fakat doktorun yorumu da önemli :/ sen yaptıracakmısın?
Ben cok kararsızım cnm..doktorum yaptırmıcam seker yuklemesi dedi..aılende var mı dıe sordu benım aılemde yok..kılonda normal o yuzden yaptırmayı düşünmüyorum sadece seker yuklemeden aclık ve tokluguna bakarız dedi.. dün troıdlerım ıcın dahılıye ye gıttım..seker yuklemesını sordu..bende doktorumun dedıklerını aktardım.. dahılıyecı de mutlaka yaptırmalısın dedi belli olmaz dedi. kadın kendınden ornek verdı onunda aılesınde yokmus kılosu da normalmiş ama şeker cıkmıs...boyle bısey anlatınca kararsız kaldım...bılemıyorum ..

cok şükür arkadasım benım de 2 li ve 3 lü temız cıktı...acaba doktor da ondan mı senden ıstemıyorum dedi..

Yaptırmamam gerektiği konusunda çok öneriler geliyor.. gerekli mi bilemiyorum netten de araştırdım yaptırmak istemiyorum..
Ama gerçekten doktorun önerileri daha önemli..
aslında herkes 2 ye bölünmüş durumda kimisi mutlaka yaptır dıyor kimisi yaptırma dıyor..cok kararsızımm..

Mrb canım ben doktorumu degıstırdım.. süleyman beye gıtmıyorum artık..detaylı ultrason ıcın 2 aralıkta gırecegım egepol hastanesınde..
Canim Merhaba ben suan tüp bebek yaptırdığım doktora devam ediyorum muayenesi pahali ama onun dışında bir doktora güvenmedım doğuma devam edemiycem orada çünkü çok pahalı 12 bulur tahminen aslında çevremde iyi doktorlarda vardır eminim ama güvenemedim kendi gittiğin doktorun yokmu canım ona güven çok doktora giderken sorarak kafanı bulandirma canım ben böyle düşünüyorum benim doktor benden habersiz bir hap bir ot bile icmiyceksin dedi geçen grip oldum aradım hocam grip oldum dedim sağlık ocağına git muayene ol dedi yazdığı ilaçları beni ara dedi kullanıp kullanmiycaklarini ben sana söyliycem dedi böyle canım yoksa bende çok kararsız her konuda biri diyor ıhlamur iç biri diyor ıhlamur bir bardak tan fazla içme vücudu rahatlatır ben kime inanicagimi şaşırdım her konuda tek bir doktora danisiyorum böyle kuzu

Haklısın cnm bende tup bebek doktorumla devam edıyrodum ama hıc bırsekılde net cevap alamıyordum..ben sormadan bısey soylemıyordu..cok yogun oldugu muayeneler cok kısa suruyordu..o yuznde tup bebek doktorumdan ayrılmak zorunda kaldım...bu gıttıgım doktor herseyı a dan z ye anlatıyor..soru sormana bıle gerek kalmıyor.yıyp ıcmekten cınsel hayattan bebegın olusumundan herseye..tup bebek doktorumdan hıc bunları gormedım...test yapmadan kan ılacını vermişti .. ama bu doktor kan ılacına devam ettırıp yanında balık yagları devıt-3 verdi..herzaman arayıp sorabılırsın dedi..ınsanın kafasında hıc bır soru kalmadan senı huzurla yolcu edıyor..tüp bebek doktorum da hep sorularla cıkıyordum ve tekrar yoldan donup soruyordum...

Merhaba hanımlar. Bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım şuan 18 haftalık çok şükür. Cinsiyetini yeni öğrendim bir kızım olacak inşallah :) Sormak istediğim birşey var, aile hekimliğinde gebelik kaydı yaptırırken tetanoz aşısı için 28 kasımda gel demişlerdi. Bu aşının yaptırılması gerekli mi sizler yaptırdınız mı hastanedeki doktoruma sormayı unuttum. Doktorun bilgisi olmadan birşey yaptırmak istemiyorum. Burayı okuyunca sizlerden bir ön bilgi alayım dedim.

Merhaba canım kizcelerimiz çoğaldı benimde kızım olcak inş benim doktorum sağlık ocağında tetnozunu yaptır dedi doğumda her türlü kesici altten koruyomus bebek içinde önemliymış doğumda öyle okudum yine doktorunu ara sor ama yaptiryoruz genel olarak tetnozu herkese yaptırıyor kuzu bebeğini sağlıkla kucağına al inş canım sağlıkla

Canim o konuda çok haklısın benimki de öyle çok yoğun olduğu oluyor sanki bazı şeyleri tam soramiyor oluyoruz hayırlısı iyi doktor bulduysan ne güzel kuzu inş bakalım bi kaç ay snra bende bir yakın doktor bakicm inş hepimiz için herşey çok iyi olsun canım sağlıkla tamamliyalim kucagimizà minikleri alalım ins

bana kimse tetanozu demedi, 20. haftada detaylı ultrason var inşallah, o zaman derler belki, 2 doktora gidiyordum şimdiye kadar ikisi de demedi :) gerçi bebeğin hareketlerini hissettikten sonra, 20. haftadan sonra yapılıyormuş sanırım daha çok vaktimiz var...

sağlık ocağına kayıt yaptırdım ama hiç aramıyorlar da beni...
karnım büyüdü benim, görenler artık farkediyor, ne güzel bir his büyüdüğünü görmek

artık tüp bebek merkezindeki doktora gitmeyeceğim inşallah, sadece diğer hastaneye devam edeceğim, gayet de memnunum, doktorum perinatolog ve her kontrolde çok güzel inceliyor, bakıyor.

Teşekkür ederim canım cevabın için. Evet kızçeler fazla sanırım bu yıl bende hep kız duyuyorum. Rabbim hayırlısı ile hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…