2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Kızlar merhaba nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben de ara ara gelen başağrıları dışında iyiyim şükür..
Şimdi öncelikle tetanoz ve şeker yükleme konusunu şuanda gittiğim 2 doktorumada sordum ve mutlaka yaptırmaya karar verdim..benimde ailemde şeker hastası yok şuandada şekerlerim hep düşük seyrediyor kiloluda değilim ama bu ileride şeker çıkmayacağı anlamına gelmiyormuş bu şekilde olup gebelik şekeri çıkan çok insan varmış o bize verdikleri 50 gram glikozun çok bi zararı yokmuş doktor oturup 3-5 baklava yiyomuş gibi düşün dedi ki yediğimiz olmuştur kesin:)
Tetanoz içinde doğum esnasında dikiş,göbek bağı kesilmesi vs hepsinde kapabileceğimiz enfeksiyondan koruyormuş yenidoğan bebek enfeksiyona çok açık olurmuş tetanoz aşısıda koruma sağlıyormuş..

Benim sorum detaylı usg için.dr um 20.haftada önerdi ben izmirde yeşim bülbül baytura gitmeyi düşünmüştüm ama özel izmir kent hastanesinde prof dr namık demir varmış herkes onu önerdi randevu için aradım aralığın sonuna kadar doluymuş sekreterine benimki riskli gebelik hem tüp bebek hemde erken doğum riskim var dedim sekreteri bize gelen tüm hastalar tüp bebek,riskli falan dedi siz kimlere yaptıracaksınız? İzmirde başka öneriniz varmı? Namık demiri duydunuzmu?
Sevgilerrrrr

Merhaba cnm demek bir prensesin geliyor maşallah cnm sağlıkla da kucağına al inşallah

Merhaba arkadaşım.Ben alsancakta perinatolog prof. fuat akercana gittim çok da memnun kaldım çok güzel ilgileniyor anlatıyor.Benim 3lü taramam da sıkıntı çıkmıştı o yüzden 18. haftamda yaptırdım.Kesinlikle tavsiye ederim.Ücreti de 350 tl.

Rabbim sakınsin canım benim maşallah kırk bir kere prenses lerini severim benimde prensesim olucak sağlıklı olsunlar inş canım isim düşündün mu hiç minaklarina☺
Amin cnm amin inşallah hepimizinkini rabbim korusun daha pek isim dusunmedik daha cnm bundan sonra inşallah senin varmı aklında isim bellimi senin prensesin ismi

Amin cnm amin inşallah hepimizinkini rabbim korusun daha pek isim dusunmedik daha cnm bundan sonra inşallah senin varmı aklında isim bellimi senin prensesin ismi
Çok kararsız canım hergün eşimle bir işim konuşuyoruz daha var canım ilerleyin inş bir isim oturur kafamiza sen iki kız işimi olucak inş auyy maşallah ☺iki kız kardeş .

Canim ben medikal e gidiyorum doktorum Alsancak ta perinatoloji uzmanı fuat akercan o önerdi haftaya ona gideceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…