- 16 Nisan 2013
- 341
- 376
- 103
Merhaba cnm demek bir prensesin geliyor maşallah cnm sağlıkla da kucağına al inşallahMerhaba canım kizcelerimiz çoğaldıbenimde kızım olcak inş benim doktorum sağlık ocağında tetnozunu yaptır dedi doğumda her türlü kesici altten koruyomus bebek içinde önemliymış doğumda öyle okudum yine doktorunu ara sor ama yaptiryoruz genel olarak tetnozu herkese yaptırıyor kuzu bebeğini sağlıkla kucağına al inş canım sağlıkla
Canim nasılsın senin bebislerin cinsiyeti ne hepimiz sağlıkla alalım bitanem kucağımizaMerhaba cnm demek bir prensesin geliyor maşallah cnm sağlıkla da kucağına al inşallah
amin cnm aminCanim nasılsın senin bebislerin cinsiyeti ne hepimiz sağlıkla alalım bitanem kucağımiza
Merhaba arkadaşım.Ben alsancakta perinatolog prof. fuat akercana gittim çok da memnun kaldım çok güzel ilgileniyor anlatıyor.Benim 3lü taramam da sıkıntı çıkmıştı o yüzden 18. haftamda yaptırdım.Kesinlikle tavsiye ederim.Ücreti de 350 tl.Kızlar merhaba nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben de ara ara gelen başağrıları dışında iyiyim şükür..
Şimdi öncelikle tetanoz ve şeker yükleme konusunu şuanda gittiğim 2 doktorumada sordum ve mutlaka yaptırmaya karar verdim..benimde ailemde şeker hastası yok şuandada şekerlerim hep düşük seyrediyor kiloluda değilim ama bu ileride şeker çıkmayacağı anlamına gelmiyormuş bu şekilde olup gebelik şekeri çıkan çok insan varmış o bize verdikleri 50 gram glikozun çok bi zararı yokmuş doktor oturup 3-5 baklava yiyomuş gibi düşün dedi ki yediğimiz olmuştur kesin:)
Tetanoz içinde doğum esnasında dikiş,göbek bağı kesilmesi vs hepsinde kapabileceğimiz enfeksiyondan koruyormuş yenidoğan bebek enfeksiyona çok açık olurmuş tetanoz aşısıda koruma sağlıyormuş..
Benim sorum detaylı usg için.dr um 20.haftada önerdi ben izmirde yeşim bülbül baytura gitmeyi düşünmüştüm ama özel izmir kent hastanesinde prof dr namık demir varmış herkes onu önerdi randevu için aradım aralığın sonuna kadar doluymuş sekreterine benimki riskli gebelik hem tüp bebek hemde erken doğum riskim var dedim sekreteri bize gelen tüm hastalar tüp bebek,riskli falan dedi siz kimlere yaptıracaksınız? İzmirde başka öneriniz varmı? Namık demiri duydunuzmu?
Sevgilerrrrr
Rabbim sakınsin canım benim maşallah kırk bir kere prenses lerini severim benimde prensesim olucak sağlıklı olsunlar inş canım isim düşündün mu hiç minaklarina☺amin cnm amin
Sağol cnm çok şükür iyiyim benimde prenseslerim olacak inşallah cnm
Amin cnm amin inşallah hepimizinkini rabbim korusun daha pek isim dusunmedik daha cnm bundan sonra inşallah senin varmı aklında isim bellimi senin prensesin ismiRabbim sakınsin canım benim maşallah kırk bir kere prenses lerini severim benimde prensesim olucak sağlıklı olsunlar inş canım isim düşündün mu hiç minaklarina☺
Çok kararsız canım hergün eşimle bir işim konuşuyoruz daha var canım ilerleyin inş bir isim oturur kafamiza sen iki kız işimi olucak inş auyy maşallah ☺iki kız kardeş .Amin cnm amin inşallah hepimizinkini rabbim korusun daha pek isim dusunmedik daha cnm bundan sonra inşallah senin varmı aklında isim bellimi senin prensesin ismi
Evet cnm çok şükür bir oğlum vardı iki de kız inşallahÇok kararsız canım hergün eşimle bir işim konuşuyoruz daha var canım ilerleyin inş bir isim oturur kafamiza sen iki kız işimi olucak inş auyy maşallah ☺iki kız kardeş .
Bende bir türlü bu isim olsun diyemiyorum kız olursa ben erkek olursa eşim koyucakti kız dedi doktor ama aklım karıştı heyecanlandim sanirim☺Meğer isim bulmuk ne zor işmiş yahu
Kızlar merhaba nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben de ara ara gelen başağrıları dışında iyiyim şükür..
Şimdi öncelikle tetanoz ve şeker yükleme konusunu şuanda gittiğim 2 doktorumada sordum ve mutlaka yaptırmaya karar verdim..benimde ailemde şeker hastası yok şuandada şekerlerim hep düşük seyrediyor kiloluda değilim ama bu ileride şeker çıkmayacağı anlamına gelmiyormuş bu şekilde olup gebelik şekeri çıkan çok insan varmış o bize verdikleri 50 gram glikozun çok bi zararı yokmuş doktor oturup 3-5 baklava yiyomuş gibi düşün dedi ki yediğimiz olmuştur kesin:)
Tetanoz içinde doğum esnasında dikiş,göbek bağı kesilmesi vs hepsinde kapabileceğimiz enfeksiyondan koruyormuş yenidoğan bebek enfeksiyona çok açık olurmuş tetanoz aşısıda koruma sağlıyormuş..
Benim sorum detaylı usg için.dr um 20.haftada önerdi ben izmirde yeşim bülbül baytura gitmeyi düşünmüştüm ama özel izmir kent hastanesinde prof dr namık demir varmış herkes onu önerdi randevu için aradım aralığın sonuna kadar doluymuş sekreterine benimki riskli gebelik hem tüp bebek hemde erken doğum riskim var dedim sekreteri bize gelen tüm hastalar tüp bebek,riskli falan dedi siz kimlere yaptıracaksınız? İzmirde başka öneriniz varmı? Namık demiri duydunuzmu?
Sevgilerrrrr
Ben bir kere geçirdim cnm çok az ondan sonra olmadı şükür ama normalmiş yani burun kanaması ama yinede druna sor gittiğinde cnmBenim gibi sık sık burun kanaması geçireniniz var mı ?
CANım aspirin ya da clexane kullanıyormusun? Onlarda tetikleyebilir ama kullanmıyorsan bile gebelikte kan hacmi arttığı için normalBenim gibi sık sık burun kanaması geçireniniz var mı ?
Benım her gun burnum kanıyo arkadaşim.her gun ama çok değil.Benim gibi sık sık burun kanaması geçireniniz var mı ?
13 ve 11 arasinda buyuk bir fark yok ki. Meraklanacak bi sey yok.Selamlar... 6 ay önce 13 olan HB değerim 11e düşmüş :) bu çocuk beni sömürüyor galiba :)
Her ikisini de kuklanıyorum.. uzuun bi aradan sonra bu hafta cuma günü kontrolümüz var sorarım doktoruma bakalım ..CANım aspirin ya da clexane kullanıyormusun? Onlarda tetikleyebilir ama kullanmıyorsan bile gebelikte kan hacmi arttığı için normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?