2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

günaydınlar herkese .. havalar cok soguk ınsallah hasta olmadan gecırırız hamılelıgımızı ..buaralar korku ıcındeyım..herkes hasta..

Bugün karnımda ağrı oldu doktora gittim.. bebeğimin bağırsağında parlama gördü doktor.. neden olduğunu şu aşamada söylemicem dedi 1.5 hafta sonra detaylı tarama yapılacak o zaman konuşucaz dedi.. gönlünü ferah tut diyor ama elimde değil.. hiç böyle bişey duydunuz mu siz ? Moralim acaip bozuldu bir türlü kendimi toparlayamıyorum duyduğumdan beri..

Bugün karnımda ağrı oldu doktora gittim.. bebeğimin bağırsağında parlama gördü doktor.. neden olduğunu şu aşamada söylemicem dedi 1.5 hafta sonra detaylı tarama yapılacak o zaman konuşucaz dedi.. gönlünü ferah tut diyor ama elimde değil.. hiç böyle bişey duydunuz mu siz ? Moralim acaip bozuldu bir türlü kendimi toparlayamıyorum duyduğumdan beri..
Önemli bişey olmadıgını zamanla gectıgını bılıyorum cnm..aklına takma ..moral bozacak bısey yok..için rahat olsun..

Ben de zamanla yok olduğunu biliyorum.okuldan bir arkadaşın bebeğinde de aynı şey görülmüş.ikili test de yaptırmamış ama ilerleyen zamanlarda o parlaklık kaybolmuş. Cocugu da saglikli. Moralini bozma. Sağlıklı ve hayırlı olması için dua edelim tüm bebeklere

Aynı şeyi bende yaşadım canım ve seni çok iyi anlıyorum.2 kere ayrıntılıya girdim ben.Bebeğin bağırsağındaki parlama gibi görünen şey bebeğin anne karnında sıvı veya kan yutmasından kaynaklanıyormuş.Problem olması ise kemik gibi beyaz olmasıymış yani kemik renginde değilse korkulacak hiçbişey yokmuş.Merak etme canım aynı sıkıntıyı bende yaşadım çok korktum ama Allahıma şükür önemli bişey değilmiş.Sende korkma hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım.Bu dr.ları anlamak mümkün değil zaten insan bi açıklama yapar bizler yüz kere yaşamıyoruz gebeliği ve üstelik onca sabır ve çabadan sonra kavuştuğumuzu biliyorlar..Neyse çok uzattım canım ama takma kafanı hiç önemli bişey olmadığı gibi gayet doğal sonuçta bebeşlerimiz minik birer balık gibi sıvı yutmaları çok doğal :nazar::KK46:

Maalesef kemik renginde.. dua etmekten başka yapabileceğim bişey yok.. üzerine titriyoruz çok normal ama ben inşallah ileriki haftalarda kaybolacağına inanıyorum. Doktorun bi açıklama yapmaması çıldırttı zaten.. neden olduğunu biliyorum ama sana söylemicem ne demek .. aklıma takmayacak olsam bile taktım yani ..

Maalesef kemik renginde.. dua etmekten başka yapabileceğim bişey yok.. üzerine titriyoruz çok normal ama ben inşallah ileriki haftalarda kaybolacağına inanıyorum. Doktorun bi açıklama yapmaması çıldırttı zaten.. neden olduğunu biliyorum ama sana söylemicem ne demek .. aklıma takmayacak olsam bile taktım yani ..
Geçmiş olsun canım Rabbimin izniyle inş önemli bişey yoktur Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dualrimız tüm bebişlere...

Ayrıntılı ultrasona gireceksen eğer mutlaka iyi bi perinatoloğa git arkadaşım hiç bekleme bence.İnşallah hayırlı sonuçlar alacaksın canım iyi düşün iyi olacak.

Günaydın herkese :-) dün muayenemiz vardı. Çok şükür her şey yolunda.serviks uzunluğu ve plesenta yerini de sordum ve rahatladim. Arada kramp giriyor bacağıma. Magnezyum verdi. Yok olduğum için şeker testi yapamadık. Bir hafta sonra tekrar gideceğiz.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,nasıl gidiyor hamişlik:)) kızlar çok zormuş hamilelik günden düne ağırlaşıyorum,yuvarlanarak kalkıyorum :anneadayı:

Back
X