2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Ben de organ taramasini kendi doktorumla yaptim, ayrica radyologa gondermedi, bir sikinti gormuyorum her sey guzel dedi ancak bu ileride bir sey olmayacagi anlamina da gelmez dedi. Yani biraz da Allah a birakmak lazim. Doktorum olur da organ taramasinda supheli bir durum gorseydik bile sonucta sadece takibi yapilir bir tedavisi yok dedi.

Bende 56liyla hamile kaldım 62 yim suan bende sırt üstü yatarken hissediyorum arada oturduğunu da pit put vuruyor bu hafta daha belirgin hissediyorum bebisi kızlar tetanoz koldan mi yapılıyor acil yazarmisin

Neden cok hissetmiyorsun acaba ? Birazcik kilo mu var ? Ben artik hissetmeyince bi garip oluyorum. Siki mi calisiyorsun ya da ?
Bilmiyorum ki arkadasım..yogun calısıyorum ama oturarak genelde..cok fazla hıssetmıyorum...eve gıdıp yüzüstü yatarsam hıssedıyorum...oda herzaman olmuyor..
suan 65 kıloyum..61 kılo ıle hamıle kaldım..

Takip ettiğiniz başka sayfa varmı.burada bir kaç kişi paylaşım yapıyor. İnsan daha çok deneyim tecrübe okumak istiyo

ben de sabah şiddetli sırt ağrısı ile uyandım.. doktora gittik.. safra kesemde taş görüldü.. bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş o yüzden ağrı oluşuyormuş...
J jester yudum yudum ılık su içmen lazım boğazın kuru kalmasın..
olips kullanabilirsin... ben çok üşüttüğümde ayak tabanıma viks sürmüştüm iyi gelmişti...
öksürük varsa ılık süt içine bal koyabilirsin...

ben de sabah şiddetli sırt ağrısı ile uyandım.. doktora gittik.. safra kesemde taş görüldü.. bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş o yüzden ağrı oluşuyormuş...
J jester yudum yudum ılık su içmen lazım boğazın kuru kalmasın..
olips kullanabilirsin... ben çok üşüttüğümde ayak tabanıma viks sürmüştüm iyi gelmişti...
öksürük varsa ılık süt içine bal koyabilirsin...
Neler neler denedim de hırsı geçmeyince geçmeyecek sanırım..

Back
X