Bende surekli oluyor. Damarlariniz genisledigi icin vucut hamlamis gibi agri ve gerinme istegi yapiyor. Maalesef arada geriniyirum unutup ve korkudan oluyorum. Dikkat etmek lazim yine de.Günaydın herkese , bi sorum olacak sizde de böyle esneme gerinme isteği oluyor mu gece hep kendimi gerneşirken buluyorum karnımı kasıyorum.. Uyanıyorum hastalık gibi oldu kasılma isteği. . Bi zararı olur mu neden gerinme oluyor sürekli ki
Var var arkadaşım rahat ol...Günaydın herkese , bi sorum olacak sizde de böyle esneme gerinme isteği oluyor mu gece hep kendimi gerneşirken buluyorum karnımı kasıyorum.. Uyanıyorum hastalık gibi oldu kasılma isteği. . Bi zararı olur mu neden gerinme oluyor sürekli ki
Aynen cnm bende de oluyor inşallah Allah korusunGünaydın herkese , bi sorum olacak sizde de böyle esneme gerinme isteği oluyor mu gece hep kendimi gerneşirken buluyorum karnımı kasıyorum.. Uyanıyorum hastalık gibi oldu kasılma isteği. . Bi zararı olur mu neden gerinme oluyor sürekli ki
Gunaydın arkadasım ne guzel bı konuyu taşımışsın..gercekten bende de oluyor ..sabahları bildiğin dümdüz uzanarak gerınıyorum farkında olmadan ..neden olduğunu bende merak ettım şimdiGünaydın herkese , bi sorum olacak sizde de böyle esneme gerinme isteği oluyor mu gece hep kendimi gerneşirken buluyorum karnımı kasıyorum.. Uyanıyorum hastalık gibi oldu kasılma isteği. . Bi zararı olur mu neden gerinme oluyor sürekli ki
evet ya bendede var ve yapmamaya çalışıyorum. çok rahatsız ediyor özellikler sabahları.Günaydın herkese , bi sorum olacak sizde de böyle esneme gerinme isteği oluyor mu gece hep kendimi gerneşirken buluyorum karnımı kasıyorum.. Uyanıyorum hastalık gibi oldu kasılma isteği. . Bi zararı olur mu neden gerinme oluyor sürekli ki
hangi ilaçları kullanıyorsunuzGunaydın arkadaşlar.valla benım karnım buyudu 57 kıloyum ve yarın 6haf.oluyorum.ama 4aylık gibi şişti karnım.sizde nasıl durumlar..işe nası gidicem ne gıycem bılmıyorum iğnelerden mi şişti acaba
Estrofem dekort coraspin folbiol clexan crinone :) bunaldım yaa daha 6hafta kullanicam karnım mosmor. Butun dr lar böyle yaptırmıyo amahangi ilaçları kullanıyorsunuz
Normal tüp bebek yapıldığında bu siskinlikler olması normal.benimki dondurulmuş olduğu için öyle bişey yaşamıyorum. Senin transfer tarihi neydi canım ve blast miydi? Kalp atışını duydun mu?Gunaydın arkadaşlar.valla benım karnım buyudu 57 kıloyum ve yarın 6haf.oluyorum.ama 4aylık gibi şişti karnım.sizde nasıl durumlar..işe nası gidicem ne gıycem bılmıyorum iğnelerden mi şişti acaba
ben de de oluyor canım.Günaydın herkese , bi sorum olacak sizde de böyle esneme gerinme isteği oluyor mu gece hep kendimi gerneşirken buluyorum karnımı kasıyorum.. Uyanıyorum hastalık gibi oldu kasılma isteği. . Bi zararı olur mu neden gerinme oluyor sürekli ki
bende aynılarını kullanıyorum hatta bir kaç tanede ek var. ilaçlar şişkinlik yapıyorEstrofem dekort coraspin folbiol clexan crinone :) bunaldım yaa daha 6hafta kullanicam karnım mosmor. Butun dr lar böyle yaptırmıyo ama
Ilk 6 hafta vucut su toplarmis ve sahte 2-3 kilo olarak gorunurmus. Sonrasinda tuz tuketiminize gore verilirmis.Gunaydın arkadaşlar.valla benım karnım buyudu 57 kıloyum ve yarın 6haf.oluyorum.ama 4aylık gibi şişti karnım.sizde nasıl durumlar..işe nası gidicem ne gıycem bılmıyorum iğnelerden mi şişti acaba
Canim.ben doguma kadar kullanicam ve inan yer kalmadi etim.curudu resmen biraz sabretEstrofem dekort coraspin folbiol clexan crinone :) bunaldım yaa daha 6hafta kullanicam karnım mosmor. Butun dr lar böyle yaptırmıyo ama
Teşekkür ederim kafamıza takıyoruz herşeyi paylaşa paylaşa öğreniyoruz. Bende uyuşma sızlama da başladı kalsiyum da kullanıyorum bakalım çok artmaz inşallah.Gebelikte gerinmek
Gebeliğin ilk aylarında genelde gerinmeler olur, genellikle geceleri, sabaha karşı bir gerinme hareketi istem dışı gelişir. Çoğu durumda bu gerinmeleri takiben bacak krampları oluşur ve bazen uykudan uyandıracak kadar şiddetli olabilir.
Bir çok gebenin gerinme ile ilgili şikayeti ya uyku sonrası uyanma ve kramp ile ya da karına saplanan bir ağrı/sızı sonrası oluşur. Özelikle bacak kramplarında ağrı bazı hastalarda gün boyu devam edebilir. Bacak kramplarının kesin nedeni belli değildir. Ancak kalsiyum alımındaki yetersizlik, uzun süre oturma yada ayakta kalma, yorgunluk veya büyüyen rahmin sinirler üzerine yaptığı basınç ağrıya ve kramplara neden olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?