2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Geçmiş olsun cnm bolbol su iç ve protein ağırlıklı beslendim bende şükür hiç şişlik kallmadi Jeli siktıktan sonra 15 20 dk yuruyorsan hemen o zaman o kadar kalıntı gelmiyor cnm merak etme ben kullandığım zamanlarda benden de öyle büyük kalıntılar hiç gelmedi benim de idrarın bazen yanıyor bence o hamilelikten vücut işimiz çok yüksek çünkü inss hepimiz sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah

Arkadaş lar Günaydın. Çok Fena grip oldum. Üstüne kabızlık bi de üstüne idrarimi rahat yapamıyorum jeli kullanırken aparatı iterken de artık çok ağrım oluyor sanki yara gibi acıyor. Bi de cok sisim Doktora söyledim Ohss ve idrar y. Enfeksiyon testi yaptik temiz çıktı şükür ama hemşire aradı çok zorlanıyor san bi ilaç vericez dedi sadece bi tane Yaz sulandirilacak. Gece yatmadan ısrarı bosaltip icilecek sabaha kadar Vc ye cikilmayacsk. Ben dayanirim ilaç icmiym dedim. Hemşire de iç dedi suan yok ana enfeksiyon başlarsa daha sıkıntılı olur dedi. En azından içeriyi temizler dedi. Dün gece yapamdim korkumdan ya çok kararsizm isem mi icmesem mi. Prospektus de hamilelik de kullanımı konusunda yeterli bilgi yoktu r yazıyor kararsizm hiç kullanan var mı arkadaşlar

Amin canım inşallah 15 dk ka yuruyrum önce camasirima geliyordu kalıntılar şimdi hiç bişey yok arada siyah kahve geliyor o da ilaç kalintisiyms doktor dedi. Çok teşekkür ederim canım. Iyi olurum inşallah. 3 litre sıvı tüketici dedi doktor bunun en az yarım litresi ayran olcak. Dinlencem bi de gargara yap dedi sık sık.

Cnm bi sıkıntı olsa hemşire kullanın demezdi zaten bi seferlikmis Allah korusun enfeksiyon olursa daha zor atlatması bide pregesteronu bi sure iğneye cevirttirsen ama oda ayrı acili o ayrı geçmiş olsun tekrar cnm

Ictiginle olusacak zarar ile icmediginde olusmasi muhtemel zarari hesaplar ve oyle verir doktorlar ilac. O yuzden icmen gerektigini dusunuyorum.

Kizlar agrili sancili surecim benim hafifledi gibi artik boyle biraz daha rutine bagladi bedenim alisti gibi. Sizin de ayni mi ?

Cnm bi sıkıntı olsa hemşire kullanın demezdi zaten bi seferlikmis Allah korusun enfeksiyon olursa daha zor atlatması bide pregesteronu bi sure iğneye cevirttirsen ama oda ayrı acili o ayrı geçmiş olsun tekrar cnm
Teşekkür ederim canım. Icm rahat etmedi yaprsam korkum da haklısın bu gün akşam yaparım ya enfeksiyon daha zor. Zaten sanki kaşıntı da başlayacak gibi.
Canım ben progestan kullanmıyorum crinore jel var ya onu kullanıyorum .önceleri aparatı rahatça itebiliyordm içeri doğru şimdi acıyor ya yara gibi. Belki tahriş etmssin dedi hemşire.

Kizlar agrili sancili surecim benim hafifledi gibi artik boyle biraz daha rutine bagladi bedenim alisti gibi. Sizin de ayni mi ?
Benim de öyle arada oluyor artık ama halsizlik ve baş dönmesi vücut isim yüksek göğüslerim sizliyor biraz okadar

Cnm zaten jelde progesteron onun için dedim ucunu kirdinmi ucundan çıkan azcik sıvıyı çubuğun ucuna yayında daha rahat gidiyormuş cnm bi dene istersen

Ictiginle olusacak zarar ile icmediginde olusmasi muhtemel zarari hesaplar ve oyle verir doktorlar ilac. O yuzden icmen gerektigini dusunuyorum.
Evet canım haklısın. Bu aksam yapayım. Bebeğe zararı olursa diye korktum da enfeksiyon daha kötü
Bu arada evet canım ağrılar azaldı gibi haifte n hissetmekteim hala ama rahatm. Sen de sisstin mi. Be artık ufaktan bulantı sürecine ve asermeye geçiyor um sanrm. Acken çok bulanyr. Bide sürekli canım turşu ve limon çekiyor sabah bile turşu yedim dün. Öylemi canım istiyor sen de var mı nasıl durumlar

Cnm zaten jelde progesteron onun için dedim ucunu kirdinmi ucundan çıkan azcik sıvıyı çubuğun ucuna yayında daha rahat gidiyormuş cnm bi dene istersen
Hmmm pardon canım. Dah önce progesteron diye bi hap şeklinde kullanmstim vajinal de ondan bahsediyorsun sandım. O küçücük du rahat kullanıliyoedu. Hmm Şahan ucuna yayadiraym çok az daha rahat geçer inşallah. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor

İyiyim cnm halsizim çok baş dönmesi yaşıyorum ayağa kalkınca tandiyonumu dün olctum dusuk çıkıyor ben de iğne olarak alıyorum pregesteronu kalcarim agriyor artık yinede çok şükür bugünümuze cnm

Ay bilir im o iğneleri topal ediyor insanı resmen. Rabbim kolaylik verdin canım

Ben dunden beri daha iyiyim. Gogus sizlamasi hala baslamadi bende ama bazen hafif mide rahatsizliklari ve halsizlik var. Bas agrisi yokluyor bir de.

Ben dunden beri daha iyiyim. Gogus sizlamasi hala baslamadi bende ama bazen hafif mide rahatsizliklari ve halsizlik var. Bas agrisi yokluyor bir de.
Gogusler transferin ortalarında başladı ama eslisi kadar acimiyorbenim iki gün önce tek taraflı çok sizladi üç kısma doğru. Süt kanalları genisleyorms sanrm ondan. Can seninki de başlar yakinda :)

Gunaydın hanımlar erkencisiniz.valla ben de çok şişim.midem hep ağrıyo yanıyo.progestanı vajinal kullanıyorum sabah 2 akşam 2 kapsül olarak.rahim ağzını çok uyarıyoruz hoşlanmıyorum bu durumdan ama mecbur... iğne yapamiyorum kist oluştu kalçamda..10da randevum kalp atışı için.çok korkuyorum butun gece aynı ruyaları gördum.kese 1.5cm miş kalp 140 mış...çok komık yaa artık ruyamm bile tıbbii:))))))

canım senin jelden tahrişde olabilir. jeli açtığında bir miktar dışarı akar onun çubuğa sür. çok kolay giriyor ve tahriş etmiyor kaydığı için. hatta jel akmasa ben az birşey sıkıp mutlaka kenarlara sürüyorum. şuana kadar benden hiç toprak gibi çıkmadı. akıntı olarak su gibi geliyor 1-2 kerede topak halinde çıktı. yanma bendede oluyor bazen. birgünümüz bir günümüze uymuyor artık. birde pozitifle sonuçlanmışsın hiç haber vermiyon bizim grupra listede adın var. :) gözünaydın sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

Ahh bu rüyalar
Hadi bakalım canım kontrolden güzel haberler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…