2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Beni en iyi sen anlarsın o zaman.umarım güzel çok güzel günler bizi bekliyordur.aynı şeyi birdaha yaşamayalım. Sana da sabırlar diliyorum...

Merhaba kızlar 4 ağustosta 2 embriyo konuldu 12.gün değeri 315 sizce ikiside tutunmusmudur.
çıkan değerlerden anlaşılmıyor canım 85 çıkıp ikiz olanları duydum. hakkında hayırlısı olsun.

Beni en iyi sen anlarsın o zaman.umarım güzel çok güzel günler bizi bekliyordur.aynı şeyi birdaha yaşamayalım. Sana da sabırlar diliyorum...
çok iyi anlıyorum. kürtaj sonrası kendime gelemedim 1 ay. o yüzden hep buradaki arkadaşlara tutunsun diye dua etmeyin dedim. rabbim sağlıklı evlatlar nasip et diye dua edin dedim. benim 2. denemem pozitif oldu kaybettim. emin olki 1. denememde negatifi gördüğümde bu kadar canım yanmamıştı. şimdi yine hamileyim. rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. çok zor bir süreç.

sevimli minik, bende kac gündür ohhh hamileligin belirtisi bende yok ne bas dönmesi ne mide bulantisi derken, midem fena kusmuyorum ama midem cok bulaniyor ve kesinlikle et yiyemiyorum... proteine alternatif biseyler bakiyorum

Ben hala estrofem kullandığım için endişeliyim dr um 12 haftalık olana kadar devam dedi.dekortta kullanıyorum içim hiç rahat değil.
Diğer ilaçlarda devam tabi...siz de kullanıyomusunuz
Canım ben günde 2 adet estrofem, 1 adet folibol, 1 kan sulandirici igne ve 1 adet vajinal jel kullanıyorum. Jel 2 idi 1 e düşürdü
Canım bu korku herkeste var sanırım benimde iki düşugum oldu bende çok korkuyorum. İnşallah bebeklerimizi hayırlısı ile kucaklarimiza alırız.
Merhaba kızlar 4 ağustosta 2 embriyo konuldu 12.gün değeri 315 sizce ikiside tutunmusmudur.
maşallah değerin çok iyi .benim ki 12.gün 153 idi.

Haklısın canım ayni duyguları bende yaşadım. Aslında zaten sağlıksızsa gebelik devam etmiyo.doğal bi süreç. Ama biz hayal kirikligimizla kaliyoruz.Allah hayırlıysa nasip etsin.

sevimli minik, bende kac gündür ohhh hamileligin belirtisi bende yok ne bas dönmesi ne mide bulantisi derken, midem fena kusmuyorum ama midem cok bulaniyor ve kesinlikle et yiyemiyorum... proteine alternatif biseyler bakiyorum
Süt ve süt ürünleri yeşil yapraklı sebzeler ve kurubaklagiller tüketebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…