Beni en iyi sen anlarsın o zaman.umarım güzel çok güzel günler bizi bekliyordur.aynı şeyi birdaha yaşamayalım. Sana da sabırlar diliyorum...ayını korku bendede var. bende bebeğimi nisanda kaybettim. tekrarını yaşamayım diye doktorum çok tedbirli. estrofem, clexane 0.4ml kansulandırıcı iğne verdi coraspin forbiol(folik asit),crinone jel ve haftada 1 kez pruloton iğne vuruluyorum.
çıkan değerlerden anlaşılmıyor canım 85 çıkıp ikiz olanları duydum. hakkında hayırlısı olsun.Merhaba kızlar 4 ağustosta 2 embriyo konuldu 12.gün değeri 315 sizce ikiside tutunmusmudur.
çok iyi anlıyorum. kürtaj sonrası kendime gelemedim 1 ay. o yüzden hep buradaki arkadaşlara tutunsun diye dua etmeyin dedim. rabbim sağlıklı evlatlar nasip et diye dua edin dedim. benim 2. denemem pozitif oldu kaybettim. emin olki 1. denememde negatifi gördüğümde bu kadar canım yanmamıştı. şimdi yine hamileyim. rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. çok zor bir süreç.Beni en iyi sen anlarsın o zaman.umarım güzel çok güzel günler bizi bekliyordur.aynı şeyi birdaha yaşamayalım. Sana da sabırlar diliyorum...
Canım ben günde 2 adet estrofem, 1 adet folibol, 1 kan sulandirici igne ve 1 adet vajinal jel kullanıyorum. Jel 2 idi 1 e düşürdüBen hala estrofem kullandığım için endişeliyim dr um 12 haftalık olana kadar devam dedi.dekortta kullanıyorum içim hiç rahat değil.
Diğer ilaçlarda devam tabi...siz de kullanıyomusunuz
Canım bu korku herkeste var sanırım benimde iki düşugum oldu bende çok korkuyorum. İnşallah bebeklerimizi hayırlısı ile kucaklarimiza alırız.Kızlar bugün kese yanındaki kanamayı kontrol için çağırmıştı doktor.ikinci kese buyumemis ama biri gayet iyi dedi.kalp atışınida duyabiliriz belki dedi.ama duyamadik 6+ 1 im şuanda.haftaya tekrar gel dedi.ama bende moral bitti tabi.çok zor bi süreç daha önce de 11 haftalikkken bebeğimi kaybettim.yeni fobim bu artık.Allahım hepimize sabır versin..
maşallah değerin çok iyi .benim ki 12.gün 153 idi.Merhaba kızlar 4 ağustosta 2 embriyo konuldu 12.gün değeri 315 sizce ikiside tutunmusmudur.
benimde 12 gun 300 çıktı ins ikizdir diye bende dua ediyorum.Merhaba kızlar 4 ağustosta 2 embriyo konuldu 12.gün değeri 315 sizce ikiside tutunmusmudur.
canım benim 11. gün 217 çıkmıştı tekdibenimde 12 gun 300 çıktı ins ikizdir diye bende dua ediyorum.
Haklısın canım ayni duyguları bende yaşadım. Aslında zaten sağlıksızsa gebelik devam etmiyo.doğal bi süreç. Ama biz hayal kirikligimizla kaliyoruz.Allah hayırlıysa nasip etsin.çıkan değerlerden anlaşılmıyor canım 85 çıkıp ikiz olanları duydum. hakkında hayırlısı olsun.
çok iyi anlıyorum. kürtaj sonrası kendime gelemedim 1 ay. o yüzden hep buradaki arkadaşlara tutunsun diye dua etmeyin dedim. rabbim sağlıklı evlatlar nasip et diye dua edin dedim. benim 2. denemem pozitif oldu kaybettim. emin olki 1. denememde negatifi gördüğümde bu kadar canım yanmamıştı. şimdi yine hamileyim. rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. çok zor bir süreç.
Elevit kullanıyordum 2. Testden sonra folik tosit diye bi vitamin var folik asit + vitamin olan onu kullanıyorumVitamin derken elevit falan mı? Bana hiç vitamin verilmedi
hakkımızda hayırlısı canim. gönül iki konulduğu için ikisinin de tutması ama nasibimizde ne varsacanım benim 11. gün 217 çıkmıştı tekdi
9. Gun 195 benim de tek canim. Insallah senin ikizdir.benimde 12 gun 300 çıktı ins ikizdir diye bende dua ediyorum.
ins canim. mevlam ne nasip ederse.9. Gun 195 benim de tek canim. Insallah senin ikizdir.
Hcg miktariyla alakasi yokmus. Asiri katlanmayla ilgiliymis galiba. Kaca katlandi degerin ?ins canim. mevlam ne nasip ederse.
10 gün 132 idi. 12 gün 300Hcg miktariyla alakasi yokmus. Asiri katlanmayla ilgiliymis galiba. Kaca katlandi degerin ?
Standartlar dahilinde duruyor belki kese bi surpriz yapar. Ama ikiz gebelik saglikli gebelik demek degil. Saglikli olsun tek olsun.10 gün 132 idi. 12 gün 300
ikiz gebeligim zor oldugunu biliyorum. istememdeki amaç 12 senedir bekliyorum. bi tasla 2 kuş vururum.ve 2 tane olursa bu defteri kapatırım.Standartlar dahilinde duruyor belki kese bi surpriz yapar. Ama ikiz gebelik saglikli gebelik demek degil. Saglikli olsun tek olsun.
Benimde 22 sinde kontrolümBenim de 22 sineheyecanliyim
Süt ve süt ürünleri yeşil yapraklı sebzeler ve kurubaklagiller tüketebilirsinsevimli minik, bende kac gündür ohhh hamileligin belirtisi bende yok ne bas dönmesi ne mide bulantisi derken, midem fena kusmuyorum ama midem cok bulaniyor ve kesinlikle et yiyemiyorum... proteine alternatif biseyler bakiyorum
Aramizda 5 gun varmis. Senin kese daha gorunmedi mi canim ?Benimde 22 sinde kontrolüm
Vallahi Dr um bhcg değerim katlaninca direk 22 sine randevu verdi.. başımıza ne gelecek ne göreceğizAramizda 5 gun varmis. Senin kese daha gorunmedi mi canim ?
nane ve maydanoz hariçSüt ve süt ürünleri yeşil yapraklı sebzeler ve kurubaklagiller tüketebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?