Acil bir soru sormam lazım. Bu progesteron vajinal jeli sıktıktan sonra sabahında ya da akşamında iç çamaşırımda kahverengi tortular oluyor. Sizde de yaşanıyor mu?
kana çevirmediği sürece her tortu renk normalmiş sözdePeki sizde de ara ara kahverengi mi geliyor?
Tüm ilaçlarıma devam ediyorum ben dr çağırana kadarBen hala estrofem kullandığım için endişeliyim dr um 12 haftalık olana kadar devam dedi.dekortta kullanıyorum içim hiç rahat değil.
Diğer ilaçlarda devam tabi...siz de kullanıyomusunuz
Bende devam ediyorum bant var estrofem olarak, iğne ve jel bide vitamin devamBen hala estrofem kullandığım için endişeliyim dr um 12 haftalık olana kadar devam dedi.dekortta kullanıyorum içim hiç rahat değil.
canim geçmiş olsun. nasıl gidiyo hamislik belirtiler basladi mi? bebislerim derken belli oldu mu tek mi çift mi olduğu?Kızlar grip olmuşum ınsallah bebelerıme bişey olmaz .
Valla sorma arkadasım ya buldu benı bu grip..cok fenayım ..korkuyorum da bebişlere bişey olur dıye ..hiç belirtim yok tatlım ..bu cuma görmeye gıdecegım nasıpse ..canim geçmiş olsun. nasıl gidiyo hamislik belirtiler basladi mi? bebislerim derken belli oldu mu tek mi çift mi olduğu?
canim dikkat et kendine c vitamini al. limon, greyfurt, kivi, karpuz ne bulursan ye tatlım. cook az kaldı bebisleri gormeye hadi bakalım bekliyorum güzel haberlerini.Valla sorma arkadasım ya buldu benı bu grip..cok fenayım ..korkuyorum da bebişlere bişey olur dıye ..hiç belirtim yok tatlım ..bu cuma görmeye gıdecegım nasıpse ..
Insallah cnm benım bende cok ama cok heyecanlıyım ..ınsallah guzel sonuclar alacağız ..cok az kaldı ama Zaman da geçmek bilmiyor..herseyın hayırlısı ..canim dikkat et kendine c vitamini al. limon, greyfurt, kivi, karpuz ne bulursan ye tatlım. cook az kaldı bebisleri gormeye hadi bakalım bekliyorum güzel haberlerini.
senin az kaldı baya maşallah. benim 29 da çok var. bi gorseydik kac tane olduğunu ve kalp atislarini duysak rahatlariz biraz hayurlusiylaInsallah cnm benım bende cok ama cok heyecanlıyım ..ınsallah guzel sonuclar alacağız ..cok az kaldı ama Zaman da geçmek bilmiyor..herseyın hayırlısı ..
Vitamin derken elevit falan mı? Bana hiç vitamin verilmediBende devam ediyorum bant var estrofem olarak, iğne ve jel bide vitamin devam
Kalp atışı 8.haf kadar görülmeyebılır dıye yazıyodu biyerde okumuştum panık olma bence.umarım haftaya görunurKızlar bugün kese yanındaki kanamayı kontrol için çağırmıştı doktor.ikinci kese buyumemis ama biri gayet iyi dedi.kalp atışınida duyabiliriz belki dedi.ama duyamadik 6+ 1 im şuanda.haftaya tekrar gel dedi.ama bende moral bitti tabi.çok zor bi süreç daha önce de 11 haftalikkken bebeğimi kaybettim.yeni fobim bu artık.Allahım hepimize sabır versin..
ben progesteron iğne folikasit prednol bide kan sulandirici iğne kullanıyorum cnmBen hala estrofem kullandığım için endişeliyim dr um 12 haftalık olana kadar devam dedi.dekortta kullanıyorum içim hiç rahat değil.
Cnm inşallah haftaya görürsünüz kalp atışını 8 .haftaya kadar normalmiş zaten stres yapma cnm hakkında hayırlısı olsun inşallahKızlar bugün kese yanındaki kanamayı kontrol için çağırmıştı doktor.ikinci kese buyumemis ama biri gayet iyi dedi.kalp atışınida duyabiliriz belki dedi.ama duyamadik 6+ 1 im şuanda.haftaya tekrar gel dedi.ama bende moral bitti tabi.çok zor bi süreç daha önce de 11 haftalikkken bebeğimi kaybettim.yeni fobim bu artık.Allahım hepimize sabır versin..
Canim benim bende okudum 40 yerde ama gelde beynime anlat.umarım herşey gönlümüzce olur.teşekkür ederim.Kalp atışı 8.haf kadar görülmeyebılır dıye yazıyodu biyerde okumuştum panık olma bence.umarım haftaya görunur
Amin canım sagol hepimiz için hayırlısı. Bu ikinci hamileliğim umarım sonu güzel olur.Cnm inşallah haftaya görürsünüz kalp atışını 8 .haftaya kadar normalmiş zaten stres yapma cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah
ayını korku bendede var. bende bebeğimi nisanda kaybettim. tekrarını yaşamayım diye doktorum çok tedbirli. estrofem, clexane 0.4ml kansulandırıcı iğne verdi coraspin forbiol(folik asit),crinone jel ve haftada 1 kez pruloton iğne vuruluyorum.Canim benim bende okudum 40 yerde ama gelde beynime anlat.umarım herşey gönlümüzce olur.teşekkür ederim.
Cnm inss Allah gönlüne göre versin hayırlı olsunMerhaba kızlar 4 ağustosta 2 embriyo konuldu 12.gün değeri 315 sizce ikiside tutunmusmudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?