2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Çok sağol canım inşallah geçer .kışın bile bu kadar dusmemistim gribe. Hayirlisi bakalım dayanma ya çalışıyorum
Sen nasılsın iymsn canım
İçtiğimiz ilaçlardan cnm bağışıklığımiz düşük olunca oluyor inss en kısa zamanda atlatırsın cnm bende iyiyim çok şükür cnm gelecek haftayı heyecanla bekliyorum

Günaydın kızlar perşembe günü ultrason à girdim bebeğin kalp atışları yeni başlamıştı cok sukur 6 haftalık olması gerekirken 5 haftalık göründü dr normal tüp bebek olduğu için o ara kapanır dedi sizce normal mi

Günaydın kızlar perşembe günü ultrason à girdim bebeğin kalp atışları yeni başlamıştı cok sukur 6 haftalık olması gerekirken 5 haftalık göründü dr normal tüp bebek olduğu için o ara kapanır dedi sizce normal mi
Günaydın cnm maşallah gözün aydın olabiliyor öyle Dr da zaten normal demiş sonradan açık kapanıyor merak etme

Şimdi sen deyınce araştırdım biraz yumurta tavsiye etmiş.ekmek makarna şeker yasak demiş.başka bildiğin neler var cnm kitabın varsa aklında kalanları paylaşirmisin tşk edrm
Canım ben hergün 2 yumurta 15-20 kadar zeytin bol peynir dom.salat. tereyağı ve ceviz yiyorum. Ekmek hayatımdan çıktı. Hiç tüketmiyorum. Daha çok protein ağırlıklı besleniyorum.haftada bir balık yiyorum.şeker ,kızarmış yiyecekler ,unlu mamuller,pasta börek hayatımda yok.günde bir porsiyon meyve var.fazlası yok.bol bol kuru yemiş ama çiğ olcak kavrulmamis.hergün yoğurt yada ayran.kolalı içecekler tabiki yasak. Bir yıldır bu şekilde besleniyorum.kitabı henüz almadım ama başka kitaplarını okudum.kalp atışını duyarsam inş. Hamileler için yazdigini da alıcam.ama bunlara yakın şeylerdir. Sağlıklı günler. .

Merhabalar, pozitif sonuçum beta hcg de ikiye katladı çok şükür şimdi kese için bekliyoruz size sorum şu. Karnım çok şişti sanki 5 aylık gibi çok rahatsız oluyorum Dr ilaclardan dedi ama ne zaman geçer ki bu

Merhabalar, pozitif sonuçum beta hcg de ikiye katladı çok şükür şimdi kese için bekliyoruz size sorum şu. Karnım çok şişti sanki 5 aylık gibi çok rahatsız oluyorum Dr ilaclardan dedi ama ne zaman geçer ki bu
gözünaydın canım. o şişlik bizdede var sanırım doğumdan sonra geçer artık

Canım gozunaydin.umarım sağlıkla devam eder gebeliğin. Transfer günün ne zamandı ?

aynı ilaçları kullanıyorum. sanırım bu ilaçlar şişkinlik yapıyor. bende o şişkinlikten rahatsızım
Acaba estrofem mi yapıyor ben kullanmıyorum çok şükür sisligim kalmadı bide çok su iciyorum bu aralar ağız kuruluğu başladı bende

Ayy cnm sen de mi :KK43: cok fecmis olsun pazartesi den beri gribim bende. Oksur hapsir mahvetti.bu gece yine uyuyamadm oksirik kirizinden . Dut pekmezi icitim gece fayda etmedi bi de balli sut sonra biraz uyumisim .gecen doktiru aradim korkuyorum dedim bişey olmaz dedi. Gargara yap dedi 3litre sıvı tuket en az500 ml i ayran olsun dedi. Bol bol dinlen dedi. Kivi kabız değilsen muz ii geliyor canım. Elmayı kaynatiyorum içine limon ve bal. Gün içinde iki üç kez limon ve tuzu karıştırıp suyla. Gargara yapıyo rum. Suyu çok içiyorum. Çorba meyve ama henüz iilesmis değilim. Geceleri ateslenince öksürük lrizim tutuyor. :KK43: inşallah geçer yaa
Canim ben de çok ateşlendim öksürük aksırık korktum bende kontrole gittim çok önemli değil ama dedi ateşini ölç kontrol et dedi 38 i geçmesin dedi bi ağrı kesici ateş düşürücü verdi ama çok kullanmam heralde. Dediğin gibi kivi muz meyve yerim pekmezi içeyim bende bakalım bugün daha iyiyim çünkü ikizlerimin kesesini gördüm :)

Back
X