2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Acaba estrofem mi yapıyor ben kullanmıyorum çok şükür sisligim kalmadı bide çok su iciyorum bu aralar ağız kuruluğu başladı bende
ağız kuruluğu bendede var. sabah ağzım kupkuru uyandım. yanlız suyu 3lt den sonra içmemeye çalış zehirliyormuş.

ağız kuruluğu bendede var. sabah ağzım kupkuru uyandım. yanlız suyu 3lt den sonra içmemeye çalış zehirliyormuş.
Ay gerçekten mi benim 4 buluyordur ya hava sıcak bide agzimda devamlı kuru bu aralar dakikada su icesim geliyor dikkat ederim artık sağol cnm

kızlar bugün hararet basıyor beni. soğuk birşeyler içmek istiyorum. su kesmiyor. ne önerirsiniz ice tea zararlımı :(

kızlar bugün hararet basıyor beni. soğuk birşeyler içmek istiyorum. su kesmiyor. ne önerirsiniz ice tea zararlımı :KK43:
Valla ben ne zamandır sadece acık çay içiyorum, ice tea de içtim bende de çok hararet oldu valla lipton daha iyi dediler içtim. bi de limonata yaptım kendim onu içiyorum artık

Valla ben ne zamandır sadece acık çay içiyorum, ice tea de içtim bende de çok hararet oldu valla lipton daha iyi dediler içtim. bi de limonata yaptım kendim onu içiyorum artık
limonla aram hiç iyi değil. ekşiyi hiç sevmem. soğuk içecek istiyor canım. geçen hafta hatta 2 kere dayanamadım sade gazoz içtim. ama sürekli içemem diye ıce tea aldım. sütü ne kadar içeyim günde 2-3 kere içsem bağısaklarımı bozuyor sıcaktan, ayran içsem zaten uyku basıyor sürekli bide onu içsem herhalde yatakdan çıkmam. aşırı su zehirliyor dediler. ne kadar zor valla

Sütü laktozsuz kullanabilirsiniz.. ben erik şeftali üzüm vişne kaynattim kabuk tarçın ile süzdüm Soğutup onu içiyorum

valla canim bende cok bilgili degilim ama bildiklerim sunlar, maydonoz, icinde nane olan seyler,cogu bitki cayi, kahve.. cig etler (salam sosis sucuk gibi ) pastörize edilmemis sütten yapilan peynirler

Kahve içiyomusunuz kızlar..ben çok sevıyorum normalde hergun içerdık eşimle.2aydır toplam 3defa içtim korkudan ama çok özluyorum yasak olduğuna emınmısınız?bi de kefir sorcaktım size ..markette satılan meyveli kefirden içsem zararı / faydası var mi

kizlar bisey sorcam, gebeligin kacinci haftasinda bebisin kalp atisini duyuyoruz

Kahve içiyomusunuz kızlar..ben çok sevıyorum normalde hergun içerdık eşimle.2aydır toplam 3defa içtim korkudan ama çok özluyorum yasak olduğuna emınmısınız?bi de kefir sorcaktım size ..markette satılan meyveli kefirden içsem zararı / faydası var mi
Ben kahve hiç icmiyorum cnm zaten önceden de çok düşkün değildim cayida çok açık iciyorum sadece sabahlari kefir bende içmek istiyorum kabızlık için ama daha hiç denemedim cnm

günde 1 fincan kahvenin zararı yokmuş, kefiri bilmiyorum ama burada biri içtiğini söylemişti

Kefir bağışıklık için faydalı...meyveli kefir de olur ;)
Ben hergün bir fincan kahve içiyorum ;)
Çay hiç yok bende de ;)
Kalp atışları USG ye göre değişiyor herhalde 6.7.8 haftada gözüküyor...

Kızlar midem çökmüş durumda hazimsizlik yaşıyorum hiç bişey yemediğim halde şişim sanki kabiz değilim wc ye çıkabiliyorum ama neden böyle oluyor anlamiyorum az önce eşimm marketten kefir almış meyveli ondan içebilir miyim

Kızlar midem çökmüş durumda hazimsizlik yaşıyorum hiç bişey yemediğim halde şişim sanki kabiz değilim wc ye çıkabiliyorum ama neden böyle oluyor anlamiyorum az önce eşimm marketten kefir almış meyveli ondan içebilir miyim
ilaçlar şikinlik yapıyor canım

Back
X