Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 30 eylüle kadar kullanmamı söyledi doktorumGünaydın arkadaslar..doktorlarınız ılacları ne zamana kullanacagınızı soyledı mı _? 2 hafta sonra 2li teste gıtcem inşallah sorun cıkmaz..her evresı ayrı bır heyecan ..
ben sordum estrofem bebeğe zararı yok. bebek şuan anneden beslenmiyor. 30 eylüle kadar kullanıcam ben. 3 aydan sonra anneden beslenmeye başlıyormuş.benım suan kullandıgım progestan hap progestan ıgne estrofem ve crınonel jel var..bunların hepsını kullanacak mısım... estrofem ıcın zararlı dıyorlar ondan korktum.. şimdi günde 2 tane ıcıyorum..bide vıtamın var...
aman cok sevındım arkadasım..benım sormak aklıma gelmedı..zararlı oldugunu okuyunca bıran tereddut ettım..cok şükür içim rahatladı...senın ne zaman 2li testin belli miben sordum estrofem bebeğe zararı yok. bebek şuan anneden beslenmiyor. 30 eylüle kadar kullanıcam ben. 3 aydan sonra anneden beslenmeye başlıyormuş.
doktorum daha bahsetmedi. c.tesi günü ilaç yazdırmaya gidecem gitmişken baktırcam yine. belki o gün söyler. estrofemi ben sabahları 3 tane alıyorum. herkes zararlı dedi. o yüzden özellikle sordum hiç bir zararı yok. zararı olan birşeyi biz verirmiyiz diyede sitem etti :)aman cok sevındım arkadasım..benım sormak aklıma gelmedı..zararlı oldugunu okuyunca bıran tereddut ettım..cok şükür içim rahatladı...senın ne zaman 2li testin belli mi
ben yaşamadım ama yaşayan çok kişi var. normalmişArkadaşlar bişey sorcam crınone jeli sıktığım da en son hep sıyah tortu gelıyor ..3 keredir böyle bişey ile karşılaştım .. Son kullanma tarihine ise cok var..sız de böyle bişey yaşadınız mı ..resmen beyaz la karışık sıyah tortular var ..
tahriş olabilir. jeli sıkmadan önce ucundan çıkan bir miktar oluyor onu çubuğa sür öyle kullan hem kolay giriyor hem tahriş yapmıyorArkadaşlar bişey sorcam crınone jeli sıktığım da en son hep sıyah tortu gelıyor ..3 keredir böyle bişey ile karşılaştım .. Son kullanma tarihine ise cok var..sız de böyle bişey yaşadınız mı ..resmen beyaz la karışık sıyah tortular var ..
Yok aslında tahrıs falan olmadım .. Dedıgın gıbı yapıyorum .. Sanki jel bozulmuş gibi aplikatörün içinde siyahlıklar var ..sıkıyorum ıcınde bir mıktar kalıyor ozellıkle bakıyorum sıyah beyaz karışık jel akıyor..yarın olursa fotosunu cekıp atarımtahriş olabilir. jeli sıkmadan önce ucundan çıkan bir miktar oluyor onu çubuğa sür öyle kullan hem kolay giriyor hem tahriş yapmıyor
Baş ağrısı normalmiş canım östrojen normal bir insanın bin katına çıkarmış gebelerde bulantı ve baş ağrısı yapanda oymuş3 gündür şiddetli başağrım var.. beynimin sag tarafı buz gibi![]()
Normalmiş canım benim progestan capsuldede şöyle oluyo koyuyorum biraz uzanıp kalkıyorum sonra wc ye falan gittiğimde kahverengi gibi çamur rengi gibi akıntılar geliyo bunların hepsi normal dedi drArkadaşlar bişey sorcam crınone jeli sıktığım da en son hep sıyah tortu gelıyor ..3 keredir böyle bişey ile karşılaştım .. Son kullanma tarihine ise cok var..sız de böyle bişey yaşadınız mı ..resmen beyaz la karışık sıyah tortular var ..
Ben de kalp atışlarıni çektim gün içerisinde dinliyorumCanlarım merhaba..estrofem dahil tüm ilaçlara ben de devam edıyorum.bugun dr gittik yavruşum büyümüş mşlh herşey yolunda..3 haf sonra tarama testi için çağirdi.nasıl sabredicem bılmıyorum çok uzun bi süree:))her gun görsem doymam çok tatlı oynuyorduuu kameraya çektık siz de çekın evde izleyin:))1.5kg aldım ama resmen ödem.bacaklarım davul oldu tuzu yasakladılar![]()
sürekli kalp atışını dinlemek bebek için zararlı. zaten 2sn dinletiyorlar. uzun uzadıya dinletmiyorlar. bana 2 hafta sonrasına randevu verdiKızlar size bir sorum var bu kalp atışını duyduktan sonra dr sizi tekrar dinlemek için çağırmadımı mesela kalp atışı duranlar oluyomuş ya da geriliyomuş ne dedi dr bikez duyup tamam mı dedi
zaten sürekli bakılsa değişen birşey olmazki. gelişim durduktan sonra kalbi durduktan sonra doktorun yapabileceği birşey yok. bir çare yok.Kızlar size bir sorum var bu kalp atışını duyduktan sonra dr sizi tekrar dinlemek için çağırmadımı mesela kalp atışı duranlar oluyomuş ya da geriliyomuş ne dedi dr bikez duyup tamam mı dedi
Evet canım bizde bugün gideceğiz çok heyecanlıyım ya duyamazsam diye bide bizide muhtemelen 2-3 hf sonrasına gün verecek zaman nasıl geçecek bilmemsürekli kalp atışını dinlemek bebek için zararlı. zaten 2sn dinletiyorlar. uzun uzadıya dinletmiyorlar. bana 2 hafta sonrasına randevu verdi