2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Valla ben çok ve sık yıyorum:)))) kızlar doymuyorum 57 ile başladım 59um çıldırıcam çok hızlı gidiyorum gümlemezsem iyi midem felakettt

Ben 57 idim simdi 56 bucugum.istahsizlik var bende de.folbiol kullaniyorum.dr o yaoiyordur dedi.yine de sen dikkat et cnm vermesi cok zor oluyor sonra

Estrofemden şüphelenıyorum ben böyle yıyen bi insan değildim bişey iştahımı açıyo...

Merhaba kızlar karnı şişmeye başlayan var mı benim biraz çıktı hatta farkediyorlar hamilemisin diyorlar erken galiba ama şimdiden gerilme başladı karnımda çok yersem kötü oluyorum rahatsızlık veriyor.

Merhaba kızlar sabah bir panik yaşadım pijama ma lekeler olmuştu kahverengi korktum bende çok cricone jel kullanıyorum etkisi olabilir mi snra olmadı doktor randevusu vardı çok şükür bebisimin kalp atışı ni duydum gayet iyiydi elhamdullah :KK200:böyle birşey normal dedi hoca 15 haftaya kadar olabilir hemen korkma dedi böyle bir durum yaşayan var mı korkuyorum kızlar

Yavrum benim Yavrum benim
canım pazartesi sabahı kıpkırmızı kan ve devamında kahverengi lekeler oldu bende de. O gün doktora gittim Bebek iyiydi çok şükür kalp atışını duyduk. Progestan fitil kullanıyordum iğne ye geçirdi. Çok korktum ama olabilirmiş bunlar öyle Dedi doktor.
İnsan çok korkuyor :/
Allah'a emanet olsun bebelerimiz.

Herkese merhabalar, görüyorum ki herkesin rahatsızlığı farklı yönde ama bunlar insallah gecici.benimde kasiklarimda ağrı vardı bugün kalp atışı için Dr gittim. Çok şükür hersey yolunda toplanmayan küçük yumurtalar içinde büyümüş ağrıyı o yapıyormuş 3 haftaya söner dedi Dr.

Merhaba kızlar sabah bir panik yaşadım pijama ma lekeler olmuştu kahverengi korktum bende çok cricone jel kullanıyorum etkisi olabilir mi snra olmadı doktor randevusu vardı çok şükür bebisimin kalp atışı ni duydum gayet iyiydi elhamdullah :KK200:böyle birşey normal dedi hoca 15 haftaya kadar olabilir hemen korkma dedi böyle bir durum yaşayan var mı korkuyorum kızlar
Cnm bende de surekli oluyor kahverengi tortular.dinlen dedi doktor bir de progestan verdi.kullaniyorum ama bir etkisi olmadi hatta mide agrisi yapti bende

Ben
Merhaba kızlar karnı şişmeye başlayan var mı benim biraz çıktı hatta farkediyorlar hamilemisin diyorlar erken galiba ama şimdiden gerilme başladı karnımda çok yersem kötü oluyorum rahatsızlık veriyor.
Ben de yok sislik bence sendeki de bos siskinliktir daha cok erken cunku

cnm bende daha bi değişiklik yok ama kişiye göre de değişebilir

geçmiş olsun cnm şükür ki bebis iyiymis ilk zamanlar olabiliyormus ama sen yinede dikkat et cnm çok yorma kendini

Cnm bende de surekli oluyor kahverengi tortular.dinlen dedi doktor bir de progestan verdi.kullaniyorum ama bir etkisi olmadi hatta mide agrisi yapti bende
Bana vermedi sordum hatta hocam iğne vericekmisiniz yok dedi kahverengi tortu şekilde benimde dinleniyorum sabah oldu kesildi inş Rabbim hepimizin yavrusunu kavuştursun

Yavrum benim Yavrum benim
canım pazartesi sabahı kıpkırmızı kan ve devamında kahverengi lekeler oldu bende de. O gün doktora gittim Bebek iyiydi çok şükür kalp atışını duyduk. Progestan fitil kullanıyordum iğne ye geçirdi. Çok korktum ama olabilirmiş bunlar öyle Dedi doktor.
İnsan çok korkuyor :/
Allah'a emanet olsun bebelerimiz.
Amin cnm amin Rabbim korusun yavrularımizi doktor 14 hafta kadar görülebilir korkma dedi ahh bide içime söz geçirsem çok şükür bugün kalp taşını duyduk sonrada olmadi biraz rahatladım kalp sesinden snra Rabbine emanetler hepimizin yavrusuna maşallah

Canım endişelenme benim sürekli oluyor dr um normal diyor kırmıızı normal kan renginde oluraa biraz sıkıntı olabiliyormuş

Canım o gaz olabilir.en erken 3.aydan itibaren hafif hafif çıkıyomuş şuan kesemiz bile çok küçük

Back
X