- 25 Temmuz 2016
- 348
- 326
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hic acma isim konusunu herkes alttan alttan bir isim soyluyor kayinvalide babaanne...Kızlar isim bakıyonuzmuuuu ben 1tane bile beğenemedımmm
Cnm bende de surekli oluyor kahverengi tortular.dinlen dedi doktor bir de progestan verdi.kullaniyorum ama bir etkisi olmadi hatta mide agrisi yapti bendeMerhaba kızlar sabah bir panik yaşadım pijama ma lekeler olmuştu kahverengi korktum bende çok cricone jel kullanıyorum etkisi olabilir mi snra olmadı doktor randevusu vardı çok şükür bebisimin kalp atışı ni duydum gayet iyiydi elhamdullahböyle birşey normal dedi hoca 15 haftaya kadar olabilir hemen korkma dedi böyle bir durum yaşayan var mı korkuyorum kızlar
Ben de yok sislik bence sendeki de bos siskinliktir daha cok erken cunkuMerhaba kızlar karnı şişmeye başlayan var mı benim biraz çıktı hatta farkediyorlar hamilemisin diyorlar erken galiba ama şimdiden gerilme başladı karnımda çok yersem kötü oluyorum rahatsızlık veriyor.
Ben de kullaniyorum estrofem hem de gunde 3 tane.ben de tam tersi istahsizlik varEstrofemden şüphelenıyorum ben böyle yıyen bi insan değildim bişey iştahımı açıyo...
cnm bende daha bi değişiklik yok ama kişiye göre de değişebilirMerhaba kızlar karnı şişmeye başlayan var mı benim biraz çıktı hatta farkediyorlar hamilemisin diyorlar erken galiba ama şimdiden gerilme başladı karnımda çok yersem kötü oluyorum rahatsızlık veriyor.
geçmiş olsun cnm şükür ki bebis iyiymis ilk zamanlar olabiliyormus ama sen yinede dikkat et cnm çok yorma kendiniMerhaba kızlar sabah bir panik yaşadım pijama ma lekeler olmuştu kahverengi korktum bende çok cricone jel kullanıyorum etkisi olabilir mi snra olmadı doktor randevusu vardı çok şükür bebisimin kalp atışı ni duydum gayet iyiydi elhamdullahböyle birşey normal dedi hoca 15 haftaya kadar olabilir hemen korkma dedi böyle bir durum yaşayan var mı korkuyorum kızlar
Bana vermedi sordum hatta hocam iğne vericekmisiniz yok dedi kahverengi tortu şekilde benimde dinleniyorum sabah oldu kesildi inş Rabbim hepimizin yavrusunu kavuştursunCnm bende de surekli oluyor kahverengi tortular.dinlen dedi doktor bir de progestan verdi.kullaniyorum ama bir etkisi olmadi hatta mide agrisi yapti bende
Amin cnm amin Rabbim korusun yavrularımizi doktor 14 hafta kadar görülebilir korkma dedi ahh bide içime söz geçirsem çok şükür bugün kalp taşını duyduk sonrada olmadi biraz rahatladım kalp sesinden snra Rabbine emanetler hepimizin yavrusuna maşallahYavrum benim
canım pazartesi sabahı kıpkırmızı kan ve devamında kahverengi lekeler oldu bende de. O gün doktora gittim Bebek iyiydi çok şükür kalp atışını duyduk. Progestan fitil kullanıyordum iğne ye geçirdi. Çok korktum ama olabilirmiş bunlar öyle Dedi doktor.
İnsan çok korkuyor :/
Allah'a emanet olsun bebelerimiz.
Crinone jel kullaniyorum ben deBana vermedi sordum hatta hocam iğne vericekmisiniz yok dedi kahverengi tortu şekilde benimde dinleniyorum sabah oldu kesildi inş Rabbim hepimizin yavrusunu kavuştursun
Canım endişelenme benim sürekli oluyor dr um normal diyor kırmıızı normal kan renginde oluraa biraz sıkıntı olabiliyormuşMerhaba kızlar sabah bir panik yaşadım pijama ma lekeler olmuştu kahverengi korktum bende çok cricone jel kullanıyorum etkisi olabilir mi snra olmadı doktor randevusu vardı çok şükür bebisimin kalp atışı ni duydum gayet iyiydi elhamdullahböyle birşey normal dedi hoca 15 haftaya kadar olabilir hemen korkma dedi böyle bir durum yaşayan var mı korkuyorum kızlar
Canım o gaz olabilir.en erken 3.aydan itibaren hafif hafif çıkıyomuş şuan kesemiz bile çok küçükMerhaba kızlar karnı şişmeye başlayan var mı benim biraz çıktı hatta farkediyorlar hamilemisin diyorlar erken galiba ama şimdiden gerilme başladı karnımda çok yersem kötü oluyorum rahatsızlık veriyor.