- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Hesapladim canım aynı çıkıyor. Kişisel Bilgiler e geliyorum hamilelik takvimine 25 25 04 2017 yazdım. Kaydet dedim. Gerekli formatlara uygun bir değer yazınız diyiehttp://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
bak bu adresden birde sen hesapla. burada tüp bebek gebelik hesaplama tablosu var
canım yılı 2017 yaz o yüzden olmuyorEvet canım kişisel bilgilere yazıyorum hamilelik takvimine uygun tarih yazın diyo. Olmuyo
sakıncası yoksa şifreni ver yapayım sonra geri değiş :)Hesapladim canım aynı çıkıyor. Kişisel Bilgiler e geliyorum hamilelik takvimine 25 25 04 2017 yazdım. Kaydet dedim. Gerekli formatlara uygun bir değer yazınız diyie
Cnm slm kişisel ayarlarda ki yere tarihi yaz sonrada kaydet var en altta kaydete de bas olur cnmEvet canım kişisel bilgilere yazıyorum hamilelik takvimine uygun tarih yazın diyo. Olmuyo
Yaptım aynı şekil de de olmuyor canım.gerekli formata olursun değer girin diyor. Du bakalım arkadaş yapicakCnm slm kişisel ayarlarda ki yere tarihi yaz sonrada kaydet var en altta kaydete de bas olur cnm
canım senin transferin benden sonraydı tarihde bir gariplik var. kaçıncı gün emriyosuydu ve ne zaman transfer oldunCnm slm kişisel ayarlarda ki yere tarihi yaz sonrada kaydet var en altta kaydete de bas olur cnm
Ayy çık heyecanlı çık teşekkür ederim canım benim :*)Y yenibidunya oldu. :)
Niye cnm aynı gün olduk cnm ayın 1 de 3. gün embiriyoları sende yspsana cnm takvim senin ne zaman tahmini dogumcanım senin transferin benden sonraydı tarihde bir gariplik var. kaçıncı gün emriyosuydu ve ne zaman transfer oldun
Çok yakıştı cnm maşallahA
Ayy çık heyecanlı çık teşekkür ederim canım benim :*)
canım senin 22 nisan 2017 çıkıyorNiye cnm aynı gün olduk cnm ayın 1 de 3. gün embiriyoları sende yspsana cnm takvim senin ne zaman tahmini dogum
Aralara çizgi koymayinca olmuyorHesapladim canım aynı çıkıyor. Kişisel Bilgiler e geliyorum hamilelik takvimine 25 25 04 2017 yazdım. Kaydet dedim. Gerekli formatlara uygun bir değer yazınız diyie
Adet tarihine göre hesapladim cnm bencanım senin 22 nisan 2017 çıkıyor
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
buradan hesapla bak. benim 20 nisan 5. gün embriyosu olduğu için.
tüp bebekde farklı canım. istersen dediğim adrese bakAdet tarihine göre hesapladim cnm ben
Bisey olmaz cnm böyle devam edeyim takvim hayırlı olsun cnm maşallahtüp bebekde farklı canım. istersen dediğim adrese bak
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah sağlıkla gelişimleri devam eder minnaklarimizin. Seninki 1.5 ml benim ki 0.15 ay canım bi hafta fark var aramızda. Bu haftada ne kadar hızlı gelisme oluyor maşallah Rabbim ne büyük mucuzelerin var.Çok yakıştı cnm maşallah
Amin cnm inşallah ilk haftalar gerçekten hızlı büyüyorlar maşallahÇok teşekkür ederim canım. İnşallah sağlıkla gelişimleri devam eder minnaklarimizin. Seninki 1.5 ml benim ki 0.15 ay canım bi hafta fark var aramızda. Bu haftada ne kadar hızlı gelisme oluyor maşallah Rabbim ne büyük mucuzelerin var.
Cnm ayaklarının altına yastık koy yat bide Dr ara progesteron iğne verebilir cnm bolbol dinlen cnmkizlar bana acil yardim lazim.. kahverengi akintim var, birazda kan geliyor napmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?