- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
İki kilo almış olman normal ki canım. tedaviye başlarken 66 kiloydum su an 73 rekor bendeAynen aynen kiloya hiç takmıyorum tek sağlıklı olsunda bebişler kilo falan verilir zaten.çok sulu şeyler yiyemiyorum hep böyle makarna patates ekmek arası peynir hep bunlar ve kilo aldrıcı şeyler 61 kiloydum ilk hamile kaldığımda şuan 63 oldum dr um çok diyo diyetisyene gönderdi benibi liste verdi aman yarabbim hayatta uygulayamam
Suan kaç haftaliksin cnm bazı hamillerde bulantı oluyormuş aslında saslisiniz inş kanama olmasında bulantı bazen çok zorluyor bende de iştah sıfır aldiğim kilo hiç yok çünkü yediğim çıkıyor suana kadar inş bebislerimizsağlıkla gelsin cnmİki kilo almış olman normal ki canım. tedaviye başlarken 66 kiloydum su an 73 rekor bendeçok hızlı kilo alıyorum. Bir buçuk ay kanamam oldu 6. Haftadan beri yatiyorum . heyet raporu aldım okula da gitmiyorum .hareket hiç yok. kusmalarim falan da olmadı iştah hep var.
inşallah kanaman bitmiştir canım, kaç haftalık oldu bebeğin?İki kilo almış olman normal ki canım. tedaviye başlarken 66 kiloydum su an 73 rekor bendeçok hızlı kilo alıyorum. Bir buçuk ay kanamam oldu 6. Haftadan beri yatiyorum . heyet raporu aldım okula da gitmiyorum .hareket hiç yok. kusmalarim falan da olmadı iştah hep var.
İnşallah canim.rabbim kimseye yasatmasin kanama çok çok zor. 15 haftalık canım bebeğim.Suan kaç haftaliksin cnm bazı hamillerde bulantı oluyormuş aslında saslisiniz inş kanama olmasında bulantı bazen çok zorluyor bende de iştah sıfır aldiğim kilo hiç yok çünkü yediğim çıkıyor suana kadar inş bebislerimizsağlıkla gelsin cnm
Çok sükûr canım bitti. İnşallah daha da gelmez.inşallah kanaman bitmiştir canım, kaç haftalık oldu bebeğin?
Takvim ekle arkadaşim buyuk gebelık haftası hepimize ümit oluyor...sağlık diliyorum sana ve bebişineÇok sükûr canım bitti. İnşallah daha da gelmez.
Eklemeye korkuyorum. Önceki tedavilerde eklemistim ama kurtajla ve dusukle biten iki hamileliğim var.Takvim ekle arkadaşim buyuk gebelık haftası hepimize ümit oluyor...sağlık diliyorum sana ve bebişine
allah korusun, inşallah sağlıkla doğsun bebeğin.Eklemeye korkuyorum. Önceki tedavilerde eklemistim ama kurtajla ve dusukle biten iki hamileliğim var.
Amin canım. hepimizinki insallahallah korusun, inşallah sağlıkla doğsun bebeğin.
Günaydın arkadaşımgözün aydın inş bizlerine temiz çıkar bende heyecanla bekliyorumMerhaba kizlar, uzun zamandir yazamadim. Benim de ikili test temiz cikti cok sukur ve bebisin cinsiyeti icin bekliyorum simdi sabirsizlikla haftaya Pazartesi ya da bh Cuma gidecegiz.
Midemde de degisim yok, ya iyiyim ya kotuyum. Bu sekilde hep. Sen nasilsin canim? Ense kalinligi falan nasil cikti ?Günaydın arkadaşımgözün aydın inş bizlerine temiz çıkar bende heyecanla bekliyorum
3 lu de bi hastalik varmis ona bakiliyormus galiba. Hic yaptirasim yok ama doktor hadi derse yaptiririm belki.Günaydınlar herkese. İkili testimiz temiz çıkmıştı üçlüye gerek var mı sizce ? Yaptırmayı dusunuyorum musunuz?
canım, benim tek ama ikiliye alternatif nifty adlı bi test var, daha güvenilir dedi doktorum, %99 sonuç veriyormuş, ben ikili yaptıracağım. ama senin ikili yapılamıyorsa ultrasonda da bakıyorlar bebeklerin durumuna, ona göre karar verirsin, inşallah çok sağlıklıdır bebeklerin.Kızlar kontrol vardı bugün herşey yolunda çok şükür. Ikiz gebelikte ikili test yok onun yerine nace testi var dedi Dr 2000 tl yurt dışında yapılıyor mus. Fikri olan var mı?
Benim daha ön gün kadar var canım doktor randevusu na bakalım inş herkesin temiz çıkarMidemde de degisim yok, ya iyiyim ya kotuyum. Bu sekilde hep. Sen nasilsin canim? Ense kalinligi falan nasil cikti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?