2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Benim 2li testim normal çıkmıştı ama 3lüyü de istedi dr.Pazartesi verdim kanı 1 hafta sonra ara dedi bekliyorum.Buarada izmir.girl le d.umuz aynı ondanda istedi.Bizim dr.umuz biraz kıl ince ayrıntısına kadar bakmak istiyor.Sanırım senin dr.unda öyleymiş çünkü genelde 2li de sorun olmayanlara 3. yü istemiyorlar diye duydum hep.İnşallah bundanda hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız canım
Demek ki 1 Dr, 3 tüpbebek :)
Benim Dr umda süleyman bey :)

bende hala cinsiyet ögrenmeyenlerdenim ve ne tesadüf benimde on kasimda randevum var.. offffffffffffffff benim de termini ayda bi veriyor ama ben cok merak ediyorum..

günaydınlar, benim de nifty den haber var, çok şükür düşük risk.
bugün kontrolümüz var, insan çok merak ediyor.

omega3 kullanıyormusunuz kızlar?

ben haftada 1 veya 2 defa balık yagı kullanıyorum :)
bu arada ayaklarımda uyusma kramp olusmaya basladı sanırım onun ıcınde hafta da bır ıkı defa magnezyum kullanacagım :)

ben haftada 1 veya 2 defa balık yagı kullanıyorum :)
bu arada ayaklarımda uyusma kramp olusmaya basladı sanırım onun ıcınde hafta da bır ıkı defa magnezyum kullanacagım :)
hamile bi arkadaşıma doktoru hergün kullandırıyormuş, ben de danıştım kullanmak faydalı dedi, 3 günde 1 kullanmaya karar verdim bende, haftada bir de balık yemeye gayret ediyorum. henüz hiç kramp yaşamadım ama doğru magnezyum verir doktorun.

hamile bi arkadaşıma doktoru hergün kullandırıyormuş, ben de danıştım kullanmak faydalı dedi, 3 günde 1 kullanmaya karar verdim bende, haftada bir de balık yemeye gayret ediyorum. henüz hiç kramp yaşamadım ama doğru magnezyum verir doktorun.
Canım i mom kullanıyorum hergün doktorum önerdi içinde omega var

Kızlar dünden bunyana zonklar tarzda başım ağrıyo bugün işede gidemedim gece acile gittik parolun serumu takıldı hiç fayda etmedi başka ilaçta içemiyorum bi önerisi olan?

Back
X