- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Bu haftadan sonra artik zaten ayda 1 e dusuyoruz canim. O yuzden doktor da bi sey olmaz dedi.Bence aynı hafta gitme cnm en azından diğer haftaya al randevu gün farkları orantılı olur diğer drla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu haftadan sonra artik zaten ayda 1 e dusuyoruz canim. O yuzden doktor da bi sey olmaz dedi.Bence aynı hafta gitme cnm en azından diğer haftaya al randevu gün farkları orantılı olur diğer drla
Demek ki 1 Dr, 3 tüpbebek :)Benim 2li testim normal çıkmıştı ama 3lüyü de istedi dr.Pazartesi verdim kanı 1 hafta sonra ara dedi bekliyorum.Buarada izmir.girl le d.umuz aynı ondanda istedi.Bizim dr.umuz biraz kıl ince ayrıntısına kadar bakmak istiyor.Sanırım senin dr.unda öyleymiş çünkü genelde 2li de sorun olmayanlara 3. yü istemiyorlar diye duydum hep.İnşallah bundanda hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız canım
Minik dünya tatlısı bi kız daha, sağlıkla doğsun inşallahBir kizcede benden sağlıkla gelsin tüm yavrular doktor büyük ihtimal minak bir kız dedi ☺
Amin canım senin yavrunda tüm yavrular sağlıkla gelsin ins❤Minik dünya tatlısı bi kız daha, sağlıkla doğsun inşallah![]()
günaydın cnm sağlıkla dogsun inşallah minik prenses hayırlı olsunBir kizcede benden sağlıkla gelsin tüm yavrular doktor büyük ihtimal minak bir kız dedi ☺
Günaydın amin canım hepimiz inş sağlıkla gelsin Miniklerimiz☺günaydın cnm sağlıkla dogsun inşallah minik prenses hayırlı olsun
Gözün aydın canım sağlıkla dogsunlar inş hepimizin temiz çıkarKızlar harmony testim temiz çıkmış çok şükür tüm trizomi riskleri düşükmüş rabbim sağlıkla gelsin inşallah
Ben kullanmıyorum cnmgünaydınlar, benim de nifty den haber var, çok şükür düşük risk.
bugün kontrolümüz var, insan çok merak ediyor.
omega3 kullanıyormusunuz kızlar?
günaydınlar, benim de nifty den haber var, çok şükür düşük risk.
bugün kontrolümüz var, insan çok merak ediyor.
omega3 kullanıyormusunuz kızlar?
hamile bi arkadaşıma doktoru hergün kullandırıyormuş, ben de danıştım kullanmak faydalı dedi, 3 günde 1 kullanmaya karar verdim bende, haftada bir de balık yemeye gayret ediyorum. henüz hiç kramp yaşamadım ama doğru magnezyum verir doktorun.ben haftada 1 veya 2 defa balık yagı kullanıyorum :)
bu arada ayaklarımda uyusma kramp olusmaya basladı sanırım onun ıcınde hafta da bır ıkı defa magnezyum kullanacagım :)
Canım i mom kullanıyorum hergün doktorum önerdi içinde omega varhamile bi arkadaşıma doktoru hergün kullandırıyormuş, ben de danıştım kullanmak faydalı dedi, 3 günde 1 kullanmaya karar verdim bende, haftada bir de balık yemeye gayret ediyorum. henüz hiç kramp yaşamadım ama doğru magnezyum verir doktorun.