- 9 Şubat 2015
- 226
- 454
- 78
Galiba olduMerhaba canım hayırlı ugurlu olsun inş Sağlıkla kucağımiza almak nasip olsun hamile takvimini kendi profilinden ksisel bilgilerden yapıyorsun cnm

Teşekkür ederim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba olduMerhaba canım hayırlı ugurlu olsun inş Sağlıkla kucağımiza almak nasip olsun hamile takvimini kendi profilinden ksisel bilgilerden yapıyorsun cnm
Amin... canım. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, hepimizin evladını bagislasin sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.Ah kıyamam ben o miniğe, ikisini de sana bağışlasın allahım. elimizden geleni yapıp bekliyoruz Can'ım Allah kolaylıklar versin.
Hmmm anladım canımCanım bana 2 tane koyulmuştu ama değerlerim hep 3 e katlayarak gitti 5.haftada 1 kese görüldü 1 hafta sonra 6.haftada sürpriz bir kese daha çıkabilir dedi ama çıkmadı sanırım 6.hf gibi kesinleşir yani keseyi görünce kesinleşiyo aslında
A. Selam canım. Bende de tm anlamıyla bulantı yok. Arasıra oluyor arabada falan. Ama çok halsiz ve uykulu yum. Biz bi hafta sonra annelere söyledik sevinsinler istedik. 6 yıldır bekliyor herkes çünkü. Çok mutlu oldular dualarini almış oluyoruz hem. Sonradan ufak ufak yakın çevre ogrenmeye başladı. Ama ikiz olduğunu henüz annem ve kız kardeşlerim haricinde kimseye soylemedik. Biraz daha buyusunler istiyorum Belki bayramda söyleriz bilmiyorum o anki hissiyataa bagli en azından eşimin anne babasına iki torun müjdesi verebilir zKızlar selamlar güzel annişler
Bulantılarınız ne alemde benim hiç yok yaa ne bulantı ne yanma dr a sordum baya güldü iyice paranoyak oldun ne güzel yok işte ama dahada sonra olabilir dedi sizler nasılsınız???
Bide bizim 4. Denememizdi bu bundan önceki kimyasaldı o heyecanla herkese söylemiştik sonrada düştü dedik herkes çok üzüldü şimdi kimseye söyleyemiyoruz sizler söyledinizmi eşim nazar değer diyo habire
sağol cnm bugün gorduk çok şükür miniklerimin kalp atışını Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu maşallah herşey yolundaymis cnmrosebady canım bugün senin kontrol günündü güzel haberlerini bekliyorum.
bendede koku hassasiyeti var. yerde gezen böceğin kokusunu alıyorum ve içim bulanıyor. evden gitmek çözüm değilki nereye gidersen git o kokuyu alıyorsun.Selam kızlar ben evimde Kalamicak kdr kötü geçiriyorum boğazım da ve burnumda sürekli bi tiksinti ama çok şükür kusmuyorum. Evim eşyalarım hersey kokuyor sanki buna kocamda dahil Rabbim sabır versin insallaaahh![]()
gözünaydın canım çok sevindim. bir daha ne zamana çağırdısağol cnm bugün gorduk çok şükür miniklerimin kalp atışını Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu maşallah herşey yolundaymis cnm
Massallah canım hayirlisiyla kucağına al inşsağol cnm bugün gorduk çok şükür miniklerimin kalp atışını Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu maşallah herşey yolundaymis cnm
Sağol cnm benim iki hafta sonraya inşallah cnmbendede koku hassasiyeti var. yerde gezen böceğin kokusunu alıyorum ve içim bulanıyor. evden gitmek çözüm değilki nereye gidersen git o kokuyu alıyorsun.
gözünaydın canım çok sevindim. bir daha ne zamana çağırdı
Amin cnm inşallah hepimiz sağlıkla alalım inşallahMassallah canım hayirlisiyla kucağına al inş
ultrasonda kaç haftalık gözüktü. benim de iki hafta sonraya çağırdı ama eşim bu c.tesi baktıralım diyoSağol cnm benim iki hafta sonraya inşallah cnm
8 haftalık bitanesi 7+4 bitanesi goruktuler cnm seninki kaç haftalık cikmistiultrasonda kaç haftalık gözüktü. benim de iki hafta sonraya çağırdı ama eşim bu c.tesi baktıralım diyo
geçen hafta 7 haftalık çıkmıştı8 haftalık bitanesi 7+4 bitanesi goruktuler cnm seninki kaç haftalık cikmisti
Bence erken gitmeyin cnm herşey yolundaymis maşallah zaten bide benim hastane aynı şehirde değil bir saat yol alıyor yorucu oluyor bizim için ben memnunum bu durumdan haftada gitmek zor olurdugeçen hafta 7 haftalık çıkmıştı
bulunduğun yerden doktor ayarlamadın mı? ben tüp bebek merkezini bıraktım. artık bulunduğum ilde doktorum takip ediyorBence erken gitmeyin cnm herşey yolundaymis maşallah zaten bide benim hastane aynı şehirde değil bir saat yol alıyor yorucu oluyor bizim için ben memnunum bu durumdan haftada gitmek zor olurdu
Ben de cumartesi gidicem canım inşallah iyidir herşeyHeralde en çok bulatiyi taşıyan benim kizlar sabah kalktığimda öğlene kadar sürüyor Afedersiniz boguruyorum inş geçicek benimde doktor cumartesi doktor kntorilum var bir danışicam ara ara ağrıların devam ediyor uyku hali bende de var bazı yiyeceklerden tiksindim bende yakın çevreme söyledim çok kolu komşu bilmiyor ama duyuluyor Rabbim hepimizin bebeğini sakınsin inş
Merhaba hangi doktor hastane ye geçtin canımbulunduğun yerden doktor ayarlamadın mı? ben tüp bebek merkezini bıraktım. artık bulunduğum ilde doktorum takip ediyor
yok cnm ayarlamadim Dr dan çok memnunum bırakmak istemiyorum ama ilerde nasıl olur bilmiyorumbulunduğun yerden doktor ayarlamadın mı? ben tüp bebek merkezini bıraktım. artık bulunduğum ilde doktorum takip ediyor