Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim annemler antalyada ben denizlide yaşıyorum eşimin işinden dolayı. ama kardeşimin eşi mustafa tolgaç a gitti çokda memnun kaldı. yüzüncü yılda muayenehanesiMerhaba hangi doktor hastane ye geçtin canım
bizim merkez kalp atışından sonra kendinize bir doktor ayarlayın dedi takip yapmıyorlaryok cnm ayarlamadim Dr dan çok memnunum bırakmak istemiyorum ama ilerde nasıl olur bilmiyorum
Himm yok benim Dr takip yapıyor cnm inşallah yol sorun olmazsa devam edeceğim ama burdanda bir dr bulurum her ihtimale karşı olmazsabizim merkez kalp atışından sonra kendinize bir doktor ayarlayın dedi takip yapmıyorlar
mesafe uzaksa gebeliğin ilerleyen zamanlarında sana zor olur ama. birde tüp bebek yapanlar çok yoğun oluyor güzel ilgilenmiyorlarHimm yok benim Dr takip yapıyor cnm inşallah yol sorun olmazsa devam edeceğim ama burdanda bir dr bulurum her ihtimale karşı olmazsa
Merhaba canım benimde çok midem bulanıyor inş iyiye işarettir bende böyle motive olurum arkadasimBen de hala merkeze gidiyorum kontrollere, çok memnunum imkan dahilinde olsa hep devam etmek isterim ama herşey yolunda giderse inşallah doğum yaptırdıkları hastaneler sgk anlaşmalı değil, mali olarak zorlar.
Kızlar bu progestan iğne ne zormuş :/ tüp bebek tedavisinin hiç bi kısmı bu kadar acı vermemişti, iğne yerleri çok acıyor. Bebiş iyi olsun da herşeye katlanırız.
Benim de bulantım başladı ve midem bulandıkça Mutlu oluyorum, demek ki Bebek büyüyor, iyi diye avunuyorum.
hepimiz kullanıyoruz bebeğe bir zararı yok.merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum. 5.hafta içindeyim. progestan iğne ve folik asit kullanıyorum. bebe asprini vermişti bi de dr'um. kullanıyorum ama içmde şüphe kaldı zararı varmıdır diye. aranızda kullanan oldu mu ilk haftalarda yada sonrasında?
yok Dr um çok ilgili sağolsun da yol işi sadece beni düşündürüyor burdanda bir dr bulacam iki Dr da gidecem şimdilik ileride ne olur bilmiyorummesafe uzaksa gebeliğin ilerleyen zamanlarında sana zor olur ama. birde tüp bebek yapanlar çok yoğun oluyor güzel ilgilenmiyorlar
Ben tam iki aydır kullanıyorum artık bazı yerlerim beze yaptı onlar iyi olsunda napalim çok şükür bugünümuze vurdurduktan sonra ovalama sadece biraz bastır sadece cnm bide ilacı çektikten sonra iğnenin ucunu değiştirmesini soyle hemşireye cnmBen de hala merkeze gidiyorum kontrollere, çok memnunum imkan dahilinde olsa hep devam etmek isterim ama herşey yolunda giderse inşallah doğum yaptırdıkları hastaneler sgk anlaşmalı değil, mali olarak zorlar.
Kızlar bu progestan iğne ne zormuş :/ tüp bebek tedavisinin hiç bi kısmı bu kadar acı vermemişti, iğne yerleri çok acıyor. Bebiş iyi olsun da herşeye katlanırız.
Benim de bulantım başladı ve midem bulandıkça Mutlu oluyorum, demek ki Bebek büyüyor, iyi diye avunuyorum.
Cnm kullandıkların normal ilaçlar merak etme herkes kullanıyor geneldemerhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum. 5.hafta içindeyim. progestan iğne ve folik asit kullanıyorum. bebe asprini vermişti bi de dr'um. kullanıyorum ama içmde şüphe kaldı zararı varmıdır diye. aranızda kullanan oldu mu ilk haftalarda yada sonrasında?
hangi ilaçlarıGünaydın arkadaslar..doktorlarınız ılacları ne zamana kullanacagınızı soyledı mı _? 2 hafta sonra 2li teste gıtcem inşallah sorun cıkmaz..her evresı ayrı bır heyecan ..
Biz iki hafta daha devam edicez jel uygulamasına. Şuan 7. HaftadayzGünaydın arkadaslar..doktorlarınız ılacları ne zamana kullanacagınızı soyledı mı _? 2 hafta sonra 2li teste gıtcem inşallah sorun cıkmaz..her evresı ayrı bır heyecan ..
Banada dün Dr um bir hafta sonra pregesteronu biraktiriyor folikasit bitince alma daha dedi sadece kansulandirici ya devam edecekmisizGünaydın arkadaslar..doktorlarınız ılacları ne zamana kullanacagınızı soyledı mı _? 2 hafta sonra 2li teste gıtcem inşallah sorun cıkmaz..her evresı ayrı bır heyecan ..
benım suan kullandıgım progestan hap progestan ıgne estrofem ve crınonel jel var..bunların hepsını kullanacak mısım... estrofem ıcın zararlı dıyorlar ondan korktum.. şimdi günde 2 tane ıcıyorum..bide vıtamın var...hangi ilaçları