2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Oluyo canım aynı adet ağrısı gibi oluyo sonra geçiyo ama kahverengi lekelenme hep var
İnş sağlıkla devam ede cnm hamileliğimız burda doğumlarimizida yazarız benim bugün ilk efa oldu cnm bakalım inş devam etmez ama normal mis kalp atisini duymak rahatlatı beni Allahım herkese nasip etsin

Ben 57 idim simdi 56 bucugum.istahsizlik var bende de.folbiol kullaniyorum.dr o yaoiyordur dedi.yine de sen dikkat et cnm vermesi cok zor oluyor sonra
forbiolu bende kullanıyorum. iştahsızlık bendede var.

Estrofemden şüphelenıyorum ben böyle yıyen bi insan değildim bişey iştahımı açıyo...
vitamin ilaçları kimisinde iştah kimisinde iştahsızlık yapıyormuş canım

Kızlar isim bakıyonuzmuuuu ben 1tane bile beğenemedımmm
bizim isimler çokdan hazır :)

Merhaba kızlar karnı şişmeye başlayan var mı benim biraz çıktı hatta farkediyorlar hamilemisin diyorlar erken galiba ama şimdiden gerilme başladı karnımda çok yersem kötü oluyorum rahatsızlık veriyor.
ya benimde şişdi estrofemden ve kan sulandırıcı iğneden şüpheleniyorum. yandan bakınca hamile olduğum belli gibi

Merhaba kızlar sabah bir panik yaşadım pijama ma lekeler olmuştu kahverengi korktum bende çok cricone jel kullanıyorum etkisi olabilir mi snra olmadı doktor randevusu vardı çok şükür bebisimin kalp atışı ni duydum gayet iyiydi elhamdullah :KK200:böyle birşey normal dedi hoca 15 haftaya kadar olabilir hemen korkma dedi böyle bir durum yaşayan var mı korkuyorum kızlar
o jeli kullanıp kahve tortular geleni çok duydum

1kız 1erkek ismi kenarda bulunsun dıyorum nasılolsa ıkısınden biri...binlerce isim baktım 1tane içime sinen olmadi.. önerilere açiğim:)

1kız 1erkek ismi kenarda bulunsun dıyorum nasılolsa ıkısınden biri...binlerce isim baktım 1tane içime sinen olmadi.. önerilere açiğim:)
benim oğlum olursa adını çınar koyacam çınar olsun uzun ömürlü olsun. eşimde ege ismini seviyor çınar ege olacak

Arkadaslar kalp atısını 6+2 de duyamadk doktor 10gun sonraya cagırdı. 2kez cok siddetli kanamam oldu şimdi de kahverengi lekelenmem oldu. Ama ne mide bulantısı,ne ekşime hiçbir belirtim yok kalbi atmazsa diye çok endişe ediyorm:(

Arkadaslar kalp atısını 6+2 de duyamadk doktor 10gun sonraya cagırdı. 2kez cok siddetli kanamam oldu şimdi de kahverengi lekelenmem oldu. Ama ne mide bulantısı,ne ekşime hiçbir belirtim yok kalbi atmazsa diye çok endişe ediyorm:KK43:
6+2 de duyulamayabiliyor canım sıkma canını hemen, doktorlar o yüzden genelde 7. haftada çağırıyor mide bulantısı herkesde olmayabilir benimde çok sık olmuyor mesela çok aç kalırsam öyle. Şimdi moralli olman lazım ki iyi olsun bebiş dua et bu arefe gününde sağlıkla olsun inşallah

Arkadaslar kalp atısını 6+2 de duyamadk doktor 10gun sonraya cagırdı. 2kez cok siddetli kanamam oldu şimdi de kahverengi lekelenmem oldu. Ama ne mide bulantısı,ne ekşime hiçbir belirtim yok kalbi atmazsa diye çok endişe ediyorm:KK43:
Bulantı yanma 6. Haftada bende de yoktu daha sonrasında başladı onlar Canım, kanama-lekelenme de yaşadım. İnşallah 7. Hafta geçsin de duyarsınız. Sağlıkla büyür inşallah bebecik.

Bendede kanama oldu kahve rengi o korkuyu yaşadım acaba kalp atisinı duycazmi die elhamdullah hoca 14 haftaya kadar olabilir dedi onun için canını sıkma bende dün 7 haftaya girdim kalp atisiı ozaman duyduk senin randevu ne zmn arkadaşım inş hayirlisiyla duyarsınız inş

Canım endişelenme kalp atışını bende 7.haftada duydum olabiliyo canını sıkma bulantıda hiç yok bende

Kızlar şimdiden herkese iyi bayramlar
Sizlere bir sorum var fetal el dopleri almak istiyorum netten yorumlara baktım aranızda kullanan ya da duyan varmı birde en erken kaç haftada duyabiliriz evdeki el dopleriyle

Kızlar şimdiden herkese iyi bayramlar
Sizlere bir sorum var fetal el dopleri almak istiyorum netten yorumlara baktım aranızda kullanan ya da duyan varmı birde en erken kaç haftada duyabiliriz evdeki el dopleriyle
n11 de baktım ben de 70 liradan başlıyo...alsam mı kiii

Back
X