2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Canım arkadaşımda vardı fetal el dopleri bugün denedikde net duyulmadı uğultu gibi duyuldu markası çok iyi değilmiş 200 lira falan olanları varmış onlar çok iyi dedi önceden hep olumsuz tecrübelerim olduğu için biz kesin alıcaz dr a da sorduk hergün bile dinleyebilirsin hiç bi zararı yok dedi

Kızlar şimdiden herkese iyi bayramlar
Sizlere bir sorum var fetal el dopleri almak istiyorum netten yorumlara baktım aranızda kullanan ya da duyan varmı birde en erken kaç haftada duyabiliriz evdeki el dopleriyle
canım bence gereksiz. 4 aydan sonra bebeğimizi hissedeceğiz. sürekli dinlemek isteyeceksin duymadığın takdirde tedirgin olacaksın. daha çok strese sokar. tabi bu benim fikrim :)

kız olursa eşim Beren olmasını çok istiyor bende defne ismini çok seviyorum. ya beren tek isim olacak yada defne beren çift isim olacak :)

Canım arkadaşımda vardı fetal el dopleri bugün denedikde net duyulmadı uğultu gibi duyuldu markası çok iyi değilmiş 200 lira falan olanları varmış onlar çok iyi dedi önceden hep olumsuz tecrübelerim olduğu için biz kesin alıcaz dr a da sorduk hergün bile dinleyebilirsin hiç bi zararı yok dedi
Canim bende bir aratiricam sizden duydum belki alırım bend bu ara da inş kanama durmustur cnm ağrıların var mı

canım bence gereksiz. 4 aydan sonra bebeğimizi hissedeceğiz. sürekli dinlemek isteyeceksin duymadığın takdirde tedirgin olacaksın. daha çok strese sokar. tabi bu benim fikrim :)

kız olursa eşim Beren olmasını çok istiyor bende defne ismini çok seviyorum. ya beren tek isim olacak yada defne beren çift isim olacak :)
Bebis zaten sürekli yer degitiryormus ilk aylar bazen duymadık mi die tedirgin oluruz bende ondan kararsız kaldım buradan duydum ben

Bu arada canım sen on haftadasin ağrıların nedurumda oluyor mu bel ağrısı ben 7 haftayı bulantı çok oluyor Afedersin çıkarma oluyor her gün benim bide bekir ağrıyor arada siddetli
Bel ağrısı var canım son gunlerde iyice arttı.mens olcakmiş gibi olan ağrım azaldi..ilaçlara devam edıyorum.erkek ismi asrın nasıl acaba kız belinay demişsin o da hoş...ayy bi öğrensek cinsiyetlerini..o gun heyecandan ölürüm herhalde:))))

Merhaba arkadaşlarım.3 yıl bekleyişten sonra ilk denememizde tutundu şükür bebişim.21 inde 2li teste giricem inşallah herşey yolunda gider.47 kiloyla hamile kaldım şuann 43 kiloyum 4 kilo verdim 6+4 te başlayan bulantılarım beni mahvetti özelliklede burnumdaki o iğrenç koku :( Acilde yediğim serumlar bugün dahil ve hastanede yattığım günler geçmek bilmiyor :( Su bile içemiyorum içtiğim an çıkıyo suya hasret kaldım.İdrarımda keton çıktı vücutta su kalmadığı için yağ yakmaya başlamış antibiyotik iğneler falan çok zor dönemden geçiyorum.Allahım bebeğimi koru banada dayanma gücü ver diye dua ediyorum hep.Folik asit de içemiyorum tabi.İnşallah bebeğimin sağlığına bişey olmaz.Sizlerden de dua bekliyorum arkadaşlarım herşey miniklerimiz için :anne:

Merhaba arkadaşlarım.3 yıl bekleyişten sonra ilk denememizde tutundu şükür bebişim.21 inde 2li teste giricem inşallah herşey yolunda gider.47 kiloyla hamile kaldım şuann 43 kiloyum 4 kilo verdim 6+4 te başlayan bulantılarım beni mahvetti özelliklede burnumdaki o iğrenç koku :KK43: Acilde yediğim serumlar bugün dahil ve hastanede yattığım günler geçmek bilmiyor :KK43: Su bile içemiyorum içtiğim an çıkıyo suya hasret kaldım.İdrarımda keton çıktı vücutta su kalmadığı için yağ yakmaya başlamış antibiyotik iğneler falan çok zor dönemden geçiyorum.Allahım bebeğimi koru banada dayanma gücü ver diye dua ediyorum hep.Folik asit de içemiyorum tabi.İnşallah bebeğimin sağlığına bişey olmaz.Sizlerden de dua bekliyorum arkadaşlarım herşey miniklerimiz için :anne:
Allah hepimizin bebeğini korusun canım çok geçmiş olsun bende epey zorluk yaşıyorum bulantı ağrı kusma var bende her gün bir iki kere çıkarıyorum inş bu günler geçer hatırlıyor sevinç göz yaşlarına bırakır ...

Bel ağrısı var canım son gunlerde iyice arttı.mens olcakmiş gibi olan ağrım azaldi..ilaçlara devam edıyorum.erkek ismi asrın nasıl acaba kız belinay demişsin o da hoş...ayy bi öğrensek cinsiyetlerini..o gun heyecandan ölürüm herhalde:))))
Asrin da çok hoş canım inş bir sağlıkla kavuşsak inş kaç haftalik cinsiyet öğrenilir canım sen daha yakınsin ilk haber senden inş

bende yedi kilo verdim.. ama sisman hamile kaldigim icin bu duruma cok memnun oldum

6+2 de duyulamayabiliyor canım sıkma canını hemen, doktorlar o yüzden genelde 7. haftada çağırıyor mide bulantısı herkesde olmayabilir benimde çok sık olmuyor mesela çok aç kalırsam öyle. Şimdi moralli olman lazım ki iyi olsun bebiş dua et bu arefe gününde sağlıkla olsun inşallah
Canım cok sagol insallah bizde saglıkla duyarız kalp atısını.. su mubarek gunde dualarımızı eksik etmeyelim Rabbim tüm arkadaşlarımıza kuzularına sağlıkla kavuşmasını nasip etsin

Bendede kanama oldu kahve rengi o korkuyu yaşadım acaba kalp atisinı duycazmi die elhamdullah hoca 14 haftaya kadar olabilir dedi onun için canını sıkma bende dün 7 haftaya girdim kalp atisiı ozaman duyduk senin randevu ne zmn arkadaşım inş hayirlisiyla duyarsınız inş
7 ya da 7+1 de cnm kalp atısı insallah duyarız daha oncesinde senin de mi duyulmadı arkadasım

7 ya da 7+1 de cnm kalp atısı insallah duyarız daha oncesinde senin de mi duyulmadı arkadasım
Bana hoca 5 haftalik kese 7 haftalik kalp atisi için randevu verdi arada benimde kanamam oldu çok şükür sıkıntı olmadı elhamdullah duyduk cnm 7haftada duyulması gerekiyor diye biliyorum yanlış yönlendirmek istemem cnm benimde lekelenmem oldu kahverengiydi

Back
X