2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Selam kızlar dün dr kontrolümüz vardı bebeğim kesin kızmış :KK46: 15 haftalık ve 140 gram dedi dr şükürler olsun herşey yolundaymış :anneadayı::anneadayı:
Kız bebisler çoğaldı maşallah Allah sağlıkla kucağımiza almak nasip etsin inss isim arayışına başlayın cinsiyet öğrenen hamisler☺

Merhabalar herkese.bugun kontrolumuz vardı.bebegim hep 5-6 gün geriden gelirdi. Çok sükûr bu kez gunuyle uyumlu.16+3 gunluguz. 12.haftada kız /13.haftada erkek denmişti ama şimdi de kiz diyor doktorumuz. Sağlıklı ve hayırlı olsun da .... Heyet raporum da bitti okula baslayacagim. Nöbet işini napiyorsunuz öğretmen arkadaşlar.
Nöbet tutuyorum valla 24 hf olana kadar devam maalesef

Günaydın güzel hayırlı haberler alın inş arkadaşlar benim cinsiyete daha var burda okudukça heyecan saedi günler gecsede bizde cinsiyet öğrensek☺

Günaydın güzel hayırlı haberler alın inş arkadaşlar benim cinsiyete daha var burda okudukça heyecan saedi günler gecsede bizde cinsiyet öğrensek☺
sana hiç tahminde de bulunmadılar mı canım? gerçi bana büyük olasılıkla kız dediler ama emin değillerdi, tüm bebekler sağlıkla doğsun inşallah :)

sana hiç tahminde de bulunmadılar mı canım? gerçi bana büyük olasılıkla kız dediler ama emin değillerdi, tüm bebekler sağlıkla doğsun inşallah :)
Canim 5 gub snra ikili Testim ozaman sanırım tahminde bulunur 16 hafta cinsiyet için dedi doktorum belki de ozmn bir tahminde buluncak hiç önemli değil cinsiyet biz neler kat edip bu zamana geldik ama yinede merak ediliyormus ☺senin ne zmn kesinleşicek bebisin

Canim 5 gub snra ikili Testim ozaman sanırım tahminde bulunur 16 hafta cinsiyet için dedi doktorum belki de ozmn bir tahminde buluncak hiç önemli değil cinsiyet biz neler kat edip bu zamana geldik ama yinede merak ediliyormus ☺senin ne zmn kesinleşicek bebisin
16. haftada netleşir dediler bana da. aynen kız ya da erkek yeter ki sağlıkla kucağımızda olsun bebeklerimiz. henüz alışverişler için de çok erken ama insan merak ediyor.

Back
X