- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Zar zor 1.5 lt icebiliyorum ben de2litre icmeye calisiyorum.hatta siselere doldurup gun sonunda ne kadar ictigimi kontrol ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zar zor 1.5 lt icebiliyorum ben de2litre icmeye calisiyorum.hatta siselere doldurup gun sonunda ne kadar ictigimi kontrol ediyorum.
1.5 litre de iyi bence.su onemli.benim bir akrabam bebegini susuzluktan erken dogum yaparak kaybetti.ben sikintim su icmek degil de sık sık lavobaya gitmek zorunda kaliyorumZar zor 1.5 lt icebiliyorum ben de
Kız bebisler çoğaldı maşallah Allah sağlıkla kucağımiza almak nasip etsin inss isim arayışına başlayın cinsiyet öğrenen hamisler☺Selam kızlar dün dr kontrolümüz vardı bebeğim kesin kızmış15 haftalık ve 140 gram dedi dr şükürler olsun herşey yolundaymış
![]()
Nöbet tutuyorum valla 24 hf olana kadar devam maalesefMerhabalar herkese.bugun kontrolumuz vardı.bebegim hep 5-6 gün geriden gelirdi. Çok sükûr bu kez gunuyle uyumlu.16+3 gunluguz. 12.haftada kız /13.haftada erkek denmişti ama şimdi de kiz diyor doktorumuz. Sağlıklı ve hayırlı olsun da .... Heyet raporum da bitti okula baslayacagim. Nöbet işini napiyorsunuz öğretmen arkadaşlar.
Maşşalah ya rabbim devamını göstersinSelam kızlar dün dr kontrolümüz vardı bebeğim kesin kızmış15 haftalık ve 140 gram dedi dr şükürler olsun herşey yolundaymış
![]()
Canım kacta randevun..görüsürüz belki..benım de bugunBiz de bugun cinsiyet öğreneceğiz inşallah![]()
2 ile 4 arasında burda olun dedilerCanım kacta randevun..görüsürüz belki..benım de bugun
benım de saat 2 de :)2 ile 4 arasında burda olun dediler![]()
sana hiç tahminde de bulunmadılar mı canım? gerçi bana büyük olasılıkla kız dediler ama emin değillerdi, tüm bebekler sağlıkla doğsun inşallah :)Günaydın güzel hayırlı haberler alın inş arkadaşlar benim cinsiyete daha var burda okudukça heyecan saedi günler gecsede bizde cinsiyet öğrensek☺
Canim 5 gub snra ikili Testim ozaman sanırım tahminde bulunur 16 hafta cinsiyet için dedi doktorum belki de ozmn bir tahminde buluncak hiç önemli değil cinsiyet biz neler kat edip bu zamana geldik ama yinede merak ediliyormus ☺senin ne zmn kesinleşicek bebisinsana hiç tahminde de bulunmadılar mı canım? gerçi bana büyük olasılıkla kız dediler ama emin değillerdi, tüm bebekler sağlıkla doğsun inşallah :)
ınsallah cnm 1 aydır gormedım korku heyecan yan yana ..bakalım ınsallah hersey yolundadır.Günaydınlar,
inşallah bebeciklerden güzel haberler getirirsiniz.
Doktorların sanırım randevulari bu şekilde bende 3 den beri görmedim merak heyecan korku iç içe duygularım Allahım bize bağışlasin mucizesinii...ınsallah cnm 1 aydır gormedım korku heyecan yan yana ..bakalım ınsallah hersey yolundadır.
16. haftada netleşir dediler bana da. aynen kız ya da erkek yeter ki sağlıkla kucağımızda olsun bebeklerimiz. henüz alışverişler için de çok erken ama insan merak ediyor.Canim 5 gub snra ikili Testim ozaman sanırım tahminde bulunur 16 hafta cinsiyet için dedi doktorum belki de ozmn bir tahminde buluncak hiç önemli değil cinsiyet biz neler kat edip bu zamana geldik ama yinede merak ediliyormus ☺senin ne zmn kesinleşicek bebisin
inşallah, kocaman olmuştur annesi, inşallah çok güzel haberlerle geleceksiniz.ınsallah cnm 1 aydır gormedım korku heyecan yan yana ..bakalım ınsallah hersey yolundadır.