Sormayın kabızlık başa bela hergün en az 3 lt su içiyorum,kuru kayısı,incir,zeytinyağı şurupta içiyorum duphalac,dulcosoft ama hiç kar etmiyo yapamadıkça karın ağrısı gaz sıkışmalarıda oluyo öncedende hep kabızdım gebelikte bağırsakların yavaşlamasıyla dahada arttı.
İsim olarak bende çınarı beğeniyorum ama bizimde başa kayınpederin ismi gelecek büyük ihtimal eşim çok istiyo

Bende doktora en fazla 2 haftada bir gidiyorum şimdiye kadar her hafta gittim diyebilirim hem tüp bebeği yapan profesöre hemde normal bi kadın doğumcuya gidiyoruz profesör olan çok yoğun o ayda 1 falan randevu veriyo özel hastanedeki doktora durumumuzu baştan anlattık ona hrr hafta gidiyoruz çok anlayışlı birisi her hafta gidiyoruz die kızmak yerine endişelerinizi anlıyorum ne zaman endişelensen gelebilirsin dedi telefonlada arayabiliyoruz ücret olarakta hiç yormuyor profesöre 300 veriyoruz ayda 2 kez gittiğimizde bile aldı hep ücret ki kaçıncı denememiz bi seferde muayene ücreti almıyım demiyo tabi onunda hakkı bişey diyemem ama hastanede 50 lira muayene ücreti 2hafta geçmesiyse ücret ödemiyosun ve çoğu zaman doktorumuz giriş bile yaptırmıyo 5 dk bakıyo gönderiyo içimiz rahatlasın diye