- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde 3 gundur sabah yataktan kalkarken muhtesem basasgrısı oluyor ama gun ıcınde rahatım...Kızlar dünden bunyana zonklar tarzda başım ağrıyo bugün işede gidemedim gece acile gittik parolun serumu takıldı hiç fayda etmedi başka ilaçta içemiyorum bi önerisi olan?
Muz tüketiminin iyi geldigini duymuştum canım ayrıca bir araştır istersen ...ben haftada 1 veya 2 defa balık yagı kullanıyorum :)
bu arada ayaklarımda uyusma kramp olusmaya basladı sanırım onun ıcınde hafta da bır ıkı defa magnezyum kullanacagım :)
Hımm evet hatırladım canım Özlem söylemişti.Ne güzel gelsin tüp kardeşlerDemek ki 1 Dr, 3 tüpbebek :)
Benim Dr umda süleyman bey :)
sen başka bir doktora gidiyor musun :)Hımm evet hatırladım canım Özlem söylemişti.Ne güzel gelsin tüp kardeşler![]()
ben terlemıstım arkadasım sıcak suya bal ve karabiber koyup ıcmıstım..bol meyve..bogazın agrıyorsa tuzlu suyla gargara yap...burnun tıkalı ıse ben burun spreyın ıcıne tuzlu su yapmıstım..onu sıkmıstım..ıyı gelmıstı arkadasım..bir de bol lımonlu corba...cok gecmıs olsun.Grip oldum çok fena napçam kızlaarrr![]()
Çok geçmiş olsun bende katılıyorum bol c vitamini Ayva tüket canım bide ben yöne burada okumuştum ayak topuklarina vinks sürmek iyi geliyor Muş bir araştır canım inş şifa bulursun bu aralar dikkat edelim kızlar grip olmayalım eşim sen olma ben olayım dio Allah hepimizi korusun bebislerimiziGrip oldum çok fena napçam kızlaarrr![]()
Aramıza hoş geldin canım. Hepimiz aynı durumdayız. Normal hamile kalanlar gibi değiliz. Yillarimizi verdik bu yola, ne zorluklar ,ne sıkıntılar çektik. Allah a şükürler olsun bugünlerin gosterdi bize. Evet insan inanamiyor , daha bi pimpirikliyi de oluyoruz ama bizim anneligimiz de bambaşka olacaktır. rabbim hepimize sağlıklı ve hayirli evlatlar versinSizlerle birşey paylaşmak istiyorum ..
Yazdıklarınızın çoğunu okudum.. bende 5 yıldır evlat sahibi olmanın hasretini çekenlerdenim. Önceleri burda hamile olan annelerin paylaştıklarını duygularını mutluluklarını okurken; bu mutluluğa ne kadar uzak olduğumu düşünürdüm ve insanın sürekli negatif sonuçlarla ümidi kırılıyoken bu duyguları hiç yaşayamayacağıma inanmaya başlamıştım.
İlk tüp bebek denemem ve 15 haftalık hamileyim.. bazen hala inanamıyorum.
Paylaştıklarınızı okurken hala bi iç çekişim olmuyor değil ama hamile olduğumu düşününce rahatlıyorum :)
Allah nasip ederse sağlıkla kucağıma almayı erkek bebiş annesi olucam bende..
Burda aranıza katılıp bu duyguları sizlerle paylaşmak hayaldi benim için..
artan hormonlardan olsa gerek bu duyguları paylaşırken gözyaşlarımı tutamıyorum..
Allah hepimizin bebişini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Seni en iyi bizi anlarız yani bizi bu durumu yaşamayan kimse anlayamaz bazen çevremden hatta malesef bu tüp bebek yaptıracak olan forumdan bile yok işte niye bu kadar testler yaptırıyosun,niye bu kadar çok dr a gidiyosun gibi şeyler oluyo ama anlayamazlarki senelrce neler yaşadık üstüste negatif tedaviler kaybediler bebeklerSizlerle birşey paylaşmak istiyorum ..
Yazdıklarınızın çoğunu okudum.. bende 5 yıldır evlat sahibi olmanın hasretini çekenlerdenim. Önceleri burda hamile olan annelerin paylaştıklarını duygularını mutluluklarını okurken; bu mutluluğa ne kadar uzak olduğumu düşünürdüm ve insanın sürekli negatif sonuçlarla ümidi kırılıyoken bu duyguları hiç yaşayamayacağıma inanmaya başlamıştım.
Paylaştıklarınızı okurken hala bi iç çekişim olmuyor değil ama hamile olduğumu düşününce rahatlıyorum :)
artan hormonlardan olsa gerek bu duyguları paylaşırken gözyaşlarımı tutamıyorum..
Canim hosgeldin burda arkadaşlarımın dediği gibi hepiniz zorlu yollardam geçip hayalimiz dediğimiz mutluluğu yaşıyoruz paylaşıyoruz burda iyi ki geldin bir prens annesi eklendi inş aramıza sağlıkla gelsin tüm yavrular hoşgeldin tekrarrSizlerle birşey paylaşmak istiyorum ..