2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

ben de 1 yıldır aynı dr a gıdıyorum ama son kontrolde 3 dk surdu muayenemiz... cok uzuldum... hala tupbebek katına devam edıyorum.. bu yuzden tupbebek yogun oldugu ıcın bızım ıslemler kısa suruyor.. ben de aynı hastanede ilk kadın dogum doktoruma gıdecegım :)

Önceleride yazmıştım hem tüp bebek dr uma devam ediyorum hem de normal bir kadın doğumcuyada gidiyorum tüp bebek dr u ne de olsa çok yoğun oluyo diğer dr gece gündüz rahatça ulaşıyorız

Arkadaşlarım merhaba.Şeker yukleme yaptırmak istemıyodum ama dr ne derse onu uygulayacaktım Allahtan o da istemedi.açlık ve tokluk kan şekeri bakılması yeterlı dedi.o da normal çıktı şükürler olsun.ailede şeker hast yoksa ve öncekı gebelıkte sorun yaşamadıysanız şeker yukleme gereksız.c.karatay da zararlı dıyo.tabıki butun dr ların görüşü farklı olabılıyo..

Kızlar bebek odasını aldınız mı??? Biz halletık ..uyku seti nerden alsam?

Mrb hanımlar size önemli birsey sorcam bugun itibari ile tüp bebeke adım attım bana toparlanacak evraklar kagıdını verdiler kagıtta bu .
kagıtta 3üncü madde de 900 gün diyor tamam doldu ancak eşim 2 aydır işssiz. Ve burda 3 aydır sabit iş yeri diyor bu lazımmı tüp bebek için .bezmialemde yapıyorum paralı yani ilaclarla 6 bini bulur demişti dr. ama bu maddeyi evde gördüm sizde de bu madde istendi mi yani sırf 900 gün şartı yetmiyor mu ya napıcam ben simdisizdende böle bişey istediler mi acaba

Yeni yılımız kutlu olsun arkadaşlar..ülkemiz huzur bulsun sağlık neşe eksık olmasın şehıt haberi olmasın evlatlarımız sağsalim doğsun inş:KK66:

Back
X