Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım ama adette tup bebege baslıyoruz doktorunla gorusmelısın benceMerhabalar. bende nisanda basliyordum tedaviye ama 2 tane 2cm folikler kist olmus insallah adetle atilir ve baslariz
doktorumla bi gorusucem bakalim. adetin 2. günü izmirde kontrole giderim kistlerim gecmisse muhtemelen 3. gün istanbula gidip tedaviye başlarıminşallah canım ama adette tup bebege baslıyoruz doktorunla gorusmelısın bence
canım naptın ?doktorumla bi gorusucem bakalim. adetin 2. günü izmirde kontrole giderim kistlerim gecmisse muhtemelen 3. gün istanbula gidip tedaviye başlarım
tüp bebek raporum cikmis onu aldim artik adet gelsin diye beklicem:)canım naptın ?
eger tup bebek raporu sartlarini sağlıyorsaniz ve tüp bebek deniyeceginiz yer de rapor geçiyorsa rapor cikarttirin derim. ege universitesinden cilariliyor. rapor olunca tedavinin büyük kismini devlet karşılıyorcanım benım kendı doktorum uzman doktor.1 aşılama yaptı ve takibimi yaptı ama nasip olmadı.çok ilgili ve nezaman ıstersem ulasabılıyorum ama kendı doktorumun tup bebekle ilgili bı basarısını duymadım acıkcası 1 kişi bılıyorum tutan yaptıgı merkezde özel ege tup bebek merkezi oranında cok olumlu yorumunu göremedım burda.bırde bulundugum yerde bı prof var.basarılıda ama hanı ulasman cok zor asıstanıyla muhattap oluyosun falan.bırde mesela prugen ıgne verıyor ya kendı doktorum 150 den verıyor hastalarına.kendı doktorum tum ılacları kendı verıyor.ama profa gıdersem eczaneler 300 lıradan satıyor.aklım karısık yanı.siz olsanız napardınız?