2017 NİSAN TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

hayırlısı olsun canım.
ne şikayetiyle tüp bebeğe başlıyorsunuz

inşallah olumlu sonuç alacağın bir başlangıç olur

Hanımlar merhaba elimde clexene 0.6 iğne var ihtiyaçı olan varsa özelden yazsın İstanbul Kartal dan gelip elden alabilir ücretsiz olarak vericem

Hadi hayirlisi. Bende bir an önce başlamak istiyorum. Umarim kilo problemim çözülürde nisanda bende başlarım.

Merhabalar. bende nisanda basliyordum tedaviye ama 2 tane 2cm folikler kist olmus insallah adetle atilir ve baslariz

inşallah canım ama adette tup bebege baslıyoruz doktorunla gorusmelısın bence
doktorumla bi gorusucem bakalim. adetin 2. günü izmirde kontrole giderim kistlerim gecmisse muhtemelen 3. gün istanbula gidip tedaviye başlarım

Selam kizlar benmde 3nisanda transferim yapilcak ilk denemem cok heycanliyim.allah hepimzn yardmcisi olsun benle ayni gunlerde transferi olan war mi.

bende nısan adetimde baslayacagım.sadece doktor konusunda kararsızım

ben bugun koc un. barıs beye randevu aldım bakalım kısmet ınsallah ıyı bırıdır dusuncelerımı yazarım ama bu ıslerde yakın olması ve ıyı bı yer olması bence onemlı

canım benım kendı doktorum uzman doktor.1 aşılama yaptı ve takibimi yaptı ama nasip olmadı.çok ilgili ve nezaman ıstersem ulasabılıyorum ama kendı doktorumun tup bebekle ilgili bı basarısını duymadım acıkcası 1 kişi bılıyorum tutan yaptıgı merkezde özel ege tup bebek merkezi oranında cok olumlu yorumunu göremedım burda.bırde bulundugum yerde bı prof var.basarılıda ama hanı ulasman cok zor asıstanıyla muhattap oluyosun falan.bırde mesela prugen ıgne verıyor ya kendı doktorum 150 den verıyor hastalarına.kendı doktorum tum ılacları kendı verıyor.ama profa gıdersem eczaneler 300 lıradan satıyor.aklım karısık yanı.siz olsanız napardınız?

Yani canım hangisi içine siniyorsa ona başla ben öyle yaptım açıkcası ilaçlrı da araştırıyorum şimdilik değiğin şekilde fiyat çekme olayına denk gelmedim yani hayırlısı olsun ama prof da iyidir yani sanırım bilemedim

canım benım kendı doktorum uzman doktor.1 aşılama yaptı ve takibimi yaptı ama nasip olmadı.çok ilgili ve nezaman ıstersem ulasabılıyorum ama kendı doktorumun tup bebekle ilgili bı basarısını duymadım acıkcası 1 kişi bılıyorum tutan yaptıgı merkezde özel ege tup bebek merkezi oranında cok olumlu yorumunu göremedım burda.bırde bulundugum yerde bı prof var.basarılıda ama hanı ulasman cok zor asıstanıyla muhattap oluyosun falan.bırde mesela prugen ıgne verıyor ya kendı doktorum 150 den verıyor hastalarına.kendı doktorum tum ılacları kendı verıyor.ama profa gıdersem eczaneler 300 lıradan satıyor.aklım karısık yanı.siz olsanız napardınız?
eger tup bebek raporu sartlarini sağlıyorsaniz ve tüp bebek deniyeceginiz yer de rapor geçiyorsa rapor cikarttirin derim. ege universitesinden cilariliyor. rapor olunca tedavinin büyük kismini devlet karşılıyor

Back
X