2017 NİSAN TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Aynen bende hep diodumki neyi kolay zahmetsiz elde ettimki bebeğim hemen olsun tüp bebeği gorurum diyodum diye diye bugüne geldik iste

Kızlar süreç nasıl işliyor ben mesela ganolf başladım sürecin devamı nasıl
canım bu iğnelere devam etikten sonra hoca istediği boyuta geldiğinde yumurtaların çatlatma iğnesi verecek, ona göre de opu günü yani yumurtalarını toplama günü verecek. o gün yumurtaların alınacak eşinden de sperm alınacak. bence en zor süreç burası. yumurta ve spermleri birleştikten sonra kaçı hangi güne gidebiliyor, kaliteleribe bakılacak. ona göre sana transfer tarihin belli olacak 3. güne veya 5. güne seni transfere çağıracaklar. kalan mebriyon varsa da dondurulacak. böyle işte sonra da beklemeye başlayacaksın test gününü. ikinci zor kısım bu. allah hepimize kolaylık versin.

Yarın regl 3. Gunu Dr randevum var bu sefer bi aksilik olmazsa nihayyeeet iğnelerle başlıyorum inşallah çok heyecanlıyım
Pozitif olmaya gayret ediyorum hepimiz pozitif düşünelim tedavilerimiz de olumlu olsun inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun. Sıkıntılarımız geride kalsın

Yarın regl 3. Gunu Dr randevum var bu sefer bi aksilik olmazsa nihayyeeet iğnelerle başlıyorum inşallah çok heyecanlıyım
Pozitif olmaya gayret ediyorum hepimiz pozitif düşünelim tedavilerimiz de olumlu olsun inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun. Sıkıntılarımız geride kalsın
amin canım, benim de yarın başlayacak hadi bakalım nisan ayı bize uğurlu gelsin :)

Hadi hayırlısı beni de hastaneden aradılar kan tahlillerim hepsi iyiymiş yarın sabah kontrol bakalım ganolf elimdekiler bitiyo yarın ki vurum da var bakalım devam mı edicek aynı iğnelere

Kızlar şimdi ilk randevudan geldim 6 tane yumurta varmış. Ne anlama geldiğini bilmiyorum ama ben size şunu sorucam embriyo dondurma yaptırmalı mıyım nedir yani. Sonra ücreti nasıl oluyor yine böyle rakamlar çıkmıyor mu

Kızlar şimdi ilk randevudan geldim 6 tane yumurta varmış. Ne anlama geldiğini bilmiyorum ama ben size şunu sorucam embriyo dondurma yaptırmalı mıyım nedir yani. Sonra ücreti nasıl oluyor yine böyle rakamlar çıkmıyor mu
canim benim daha önceki deneme taze transfer olmustu yani yumurta toplandiktan hemen 3-5 gun sonra embriyolari transfer ediyorlar. ama dondurulmus transfer istersen embriyolar donduruluyor, sonraki aylarda rahim kalinliginin yeterli oldugu bi zaman transger ediliyor. dondurulmus transferde ttüp bebekte kullandigimiz ilaclarin etkisi gecmis olacagi icin embriyonun tutunma ihtimali artiyormis ben de bu sefer dondurulmus denicem

benden ilk dondurma ücreti olarak 500 tl istediler. transferden sonra kalan embriyo olursa onlari 1 yıl dondurup saklamak ocin 1300 tl civari bi ücret istiyorlar. eğer ilk transfer olumsuz olurda o embriyolarla tekrar deneme şansın oluyor

Kizlar yine tecrübeli biri olarak size hatirlatmalar yapayim :)
esinizle birlikte vitamin takviyeleri alin. genel de doktorlar tüp bebek icin balik yağı hapi (omega) , koenzim q10, inofolic, miyositol, previt pozitive vb. takviyeler veriyor.

ayrica yediklerinize dikkat edin. bana aman şunu da ye bunu da ye herseyi yedirdiler transferden sonra aman yat dediler ilaclarin da etkisiyle 3 kilo aldim :( sağlıklı dengeli beslenmek yeterli.

ben de şimdi doktordan geldim, 5 folikül gördü, dondurup sonra yapalım mı, yani rahmi bekletip yapalım mı dedim?doktorum o çok yumurta çıkanlarda rahim yoruluyormuş endometrium ince kalıyormuş, ben de folkül az olduğu için taze yapılabilir dedi.

Ben bu akşam gonal f ilk kez başlıyorum cuma kontrole çağırdı bi tuhafım karışık duygular içindeyim
Hepimizin sonu güzel olsun dualarımız kabul olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah

Hadi hayırlısı beni de hastaneden aradılar kan tahlillerim hepsi iyiymiş yarın sabah kontrol bakalım ganolf elimdekiler bitiyo yarın ki vurum da var bakalım devam mı edicek aynı iğnelere
mutlaka haber ver buradan yarın sabah canım

Ben bu akşam gonal f ilk kez başlıyorum cuma kontrole çağırdı bi tuhafım karışık duygular içindeyim
Hepimizin sonu güzel olsun dualarımız kabul olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah
benim de aynı canım, gonal f 300 bugün başladım, cuma kontrolüm var. sana kaç doz verdi doktorun, sen nerede tedav, görüyorsun

sen neyle başladın canım, ilaç hangisi, neden değiştiriyor merak ettim
Gonal f kullanıyorum. Yanına ek olarak bi iğne daha var o başlayacak 3 gün birlikte kullanıcam. İki iğne yani. Zaten reçeteyi öyle yazmıştı. Şu an yatışlardayım kalkmaya üşendim ondan yazmamıştım :) orgalutran Mış. Ya bugün çokta kötü bir gün geçiriyorum bi yandan. Depresyona giricem sonra doktorun stres yapma deyişini hatırlıyorum. Neyse ağladım ettim geçti gitti diyorum ama yattığım yerden de kalkasın yok :)

Kızlar ilk başta genelde 1 veya 2 tane yumurta gelistirici ilac veriyorlar gonal f merional vs tarzi sonra yanina yumurtalarin catlamasini engelleyici bir igne veriyorlar cetrotide tarzi.

Gonal f kullanıyorum. Yanına ek olarak bi iğne daha var o başlayacak 3 gün birlikte kullanıcam. İki iğne yani. Zaten reçeteyi öyle yazmıştı. Şu an yatışlardayım kalkmaya üşendim ondan yazmamıştım :) orgalutran Mış. Ya bugün çokta kötü bir gün geçiriyorum bi yandan. Depresyona giricem sonra doktorun stres yapma deyişini hatırlıyorum. Neyse ağladım ettim geçti gitti diyorum ama yattığım yerden de kalkasın yok :)
yapmaaa ağlama morali yüksek tutalım hep birlikte, stres kötü etkiliyor kendimden biliyorum

Back
X