• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 NİSAN TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

ya kızlar ben kendımı leyla gıbı hıssedıyorum ara ara sızın de oylemı sankı sakınlestırıcı almısım gıbı bı uyku halı var gıbı anlamadım acamıyorum kendımı

Bana bı akıl verin kızlar.simdi geçen ay aşılama oldum ben tutmadı tabi.bugun doktora gittim rahim ağzında polip var dedi ve 1tane kist 2.5cm dedi yanlış anlamadıysanız.obur ay anesteziyle alalım polibi dedi.mayista tüp diye konuştuk ama anlamadığım bişey var sormayı unuttum.benim doktorum İzmir'de özel Ege'de yapıyor tüp bebeği.ama atıyorum ilki tutmadı diyelim 2.baska bı doktorda yaptırmak istesem dondurulmuslarim nolur.İzmir'den Manisa ya başka bir merkeze nakli nasıl olur.birde 2.cide 2binlira dedi doktorum.tutmadi mesela başka doktora yaptırmak istediğimde yine enbastaki gibimi ücret odeyecegim

ya kızlar ben kendımı leyla gıbı hıssedıyorum ara ara sızın de oylemı sankı sakınlestırıcı almısım gıbı bı uyku halı var gıbı anlamadım acamıyorum kendımı
canım ben de böyle bir etkisi olmadı ilaçların, sadece akşam ağrım oluyor, bu akşam daha iyiyim. sen tabi ilk defa ilaçları kullanıyorsun ya alışık değilsindir:)

Bana bı akıl verin kızlar.simdi geçen ay aşılama oldum ben tutmadı tabi.bugun doktora gittim rahim ağzında polip var dedi ve 1tane kist 2.5cm dedi yanlış anlamadıysanız.obur ay anesteziyle alalım polibi dedi.mayista tüp diye konuştuk ama anlamadığım bişey var sormayı unuttum.benim doktorum İzmir'de özel Ege'de yapıyor tüp bebeği.ama atıyorum ilki tutmadı diyelim 2.baska bı doktorda yaptırmak istesem dondurulmuslarim nolur.İzmir'den Manisa ya başka bir merkeze nakli nasıl olur.birde 2.cide 2binlira dedi doktorum.tutmadi mesela başka doktora yaptırmak istediğimde yine enbastaki gibimi ücret odeyecegim
benim bu konuda bilgim yok ne yazık ki, ama bunu başka bir yere telefon edip sorabilirsin mesela izmirdeki başka bir hastanenin tüp bebek bölümüne. veya manisadaki bir yere dondurulmuş ile transfer yapıyor musunuz diye

Benm bgun bakildi 12.9 cikti burdaki doktor iyi dedi merkeze bilgi verdm ama doktrmla konusamadm dha.cok kalin olmasi iyi deilmi acaba yaa
Transfere kadar benim kalınlaşması lazım valla bilmiyorum canım ilaç vitamin ne kullanıyorsun

benim de aynı canım, gonal f 300 bugün başladım, cuma kontrolüm var. sana kaç doz verdi doktorun, sen nerede tedav, görüyorsun
İstanbul da tedavi görüyorum doktorum aret bey 375 doz verdi ilk tedavim. Bugün 2. Gün. İlk kez kullanıyorum ama sanırm baya baya yüksek bir doz bu vardır bir bildiği cuma ola hayrola

İstanbul da tedavi görüyorum doktorum aret bey 375 doz verdi ilk tedavim. Bugün 2. Gün. İlk kez kullanıyorum ama sanırm baya baya yüksek bir doz bu vardır bir bildiği cuma ola hayrola
evet yüksek bir doz, benim 5 folikül görüldü, soz galiba yumurta sayısıyla da orantılı. sizde sorun nedir arkadaşım?

merhabalar. serdar koç ulun uluğ. erbil yagmur arasında karar kılıp bu ay tup e baslayacaktım. Ulun hocada karar kıldım... hsg cektırdım... 1 kımyasal .1 de 10.hafta kurtajım var.. sonrasında hısteroskopı oldumç 1 yıldır gebelık olmuyordu. bu reglımde tup e baslayacaktım 25 mart.. az bır kanamam oldu kesıldı... sonraaa bta 85 cıktı. uctum havalara. 2 gun sonra yenıledım 84 !!!! ya kımyasal ya dıs gebelık. tamda tüp e baslayacakken.. alalhım nasıl bır sınav bu... umrm kurtaj olmak zorunda kalmam..... ve umrm tup tedavısıne hemen baslayabılırım.. bır regl beklemem mı gerekecek ?

Transfere kadar benim kalınlaşması lazım valla bilmiyorum canım ilaç vitamin ne kullanıyorsun
Canm estrofem gunde 4 coraspin elevit.bde kalinlasmasi icn nar suyu ictim arastrdm cok faydasi oluyomus a101 bim flan orlarda var kendm skmaya ugrasmadm ondan alip ictm bi denesene arastr cok fayda goren olmus

Canm estrofem gunde 4 coraspin elevit.bde kalinlasmasi icn nar suyu ictim arastrdm cok faydasi oluyomus a101 bim flan orlarda var kendm skmaya ugrasmadm ondan alip ictm bi denesene arastr cok fayda goren olmus
Bende almştımda bi arkadas çok kalınlaşır içme dedi içmemiştim şuan içiyorum canım elevit folık asit gibi bişeymi

Bende almştımda bi arkadas çok kalınlaşır içme dedi içmemiştim şuan içiyorum canım elevit folık asit gibi bişeymi
Oyleymis sanirm eczane vitamin dedi arti olarak folik asit vermedi icinde olablr.bende ondan cokmu kalinlastiki diye dusundum 13ml cokmi yaa fazla kalin olmasidami iyi deil acaba

Oyleymis sanirm eczane vitamin dedi arti olarak folik asit vermedi icinde olablr.bende ondan cokmu kalinlastiki diye dusundum 13ml cokmi yaa fazla kalin olmasidami iyi deil acaba
Kontrolde doktorun ne dedi canım ilaçları azalttırdı fazla olsaydı aynı içiyorsun işte demekki daha var :110:

Kontrolde doktorun ne dedi canım ilaçları azalttırdı fazla olsaydı aynı içiyorsun işte demekki daha var :110:
Ben farkli sehirde tedavi oluyrm da burdaki doktrma baktrdm o iyi dedi ama dgerinede sekretere bilgi verdm ayni sekilde devam dediler anlayamadm.neyse insallah isimiz allaha kaldi artk bu knularida cok irdelememek lazmda iste illa kafaya takiyo insan

evet yüksek bir doz, benim 5 folikül görüldü, soz galiba yumurta sayısıyla da orantılı. sizde sorun nedir arkadaşım?

Ben bu aralar aklım 5 karış havada geziyorum:))) kac folikül vardı söyledi sanırım ama benim kafam biraz karışıktı farkında değilim cuma günü kontrolde sorucam bir de ilk kez bu deneyimi ediniyorum ya nedir ne değildir pek bilmiyorum:)))) bizim sorunumuz sebepsiz... bi sebebin olmaması bazen rahatlatıcı bazen çok aşırı sınır bozucu bir durum. Doz yumurta sayısı ile doğru orantili olarak mı veriliyor ?
Sen nerede tedavi görüyorsun?
Diliyorum ki hepimizin yüzü gülsün, emeklerimiz umutlarimiz boşa çıkmasın allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar doktordan geldim benim bu ay anca yumurta toplama yapılıcakmış :( polip sanırım oluşmuş önemli bişey değilmiş ama tutunmayı engelleyebilir diye transfer yapılmaz dediler hayırlısı bakalım

merhaba arkadaşlar. bende kısmet olursa nısan ayında 3.tüp bebek denemesine baslıcam. 2 aşılama ve 2 negatıf tüp bebegım var. 9 yıllık evlıyım. foruma soyle bır göz attım sanırım ıcınızde en cok deneyım demıyeyım ama yaşanmışlığı olan benım :( bu süreçler gerçekten streslı bır süreç rabbım hepımızın yardımcısı olsun. benım 3. denemem ama bu sefer ilk defa yeme ıcmeme dıkkat edıyorum. ek gıdalar ve kürler deniyorum. ınsallah hayırlı sonuçlar alırız .

Back
X