Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni gun olcak cnm brlkte sayarz gunleri.rahim duvarini ölcturdunmu kac ml canmSelam canım benimde haftaya pazartesi transferim inş
6.5 dedi doktor dün canım senin kaç perşembe tekrar gidicrmAyni gun olcak cnm brlkte sayarz gunleri.rahim duvarini ölcturdunmu kac ml canm
Benm bgun bakildi 12.9 cikti burdaki doktor iyi dedi merkeze bilgi verdm ama doktrmla konusamadm dha.cok kalin olmasi iyi deilmi acaba yaa6.5 dedi doktor dün canım senin kaç perşembe tekrar gidicrm
canım ben de böyle bir etkisi olmadı ilaçların, sadece akşam ağrım oluyor, bu akşam daha iyiyim. sen tabi ilk defa ilaçları kullanıyorsun ya alışık değilsindir:)ya kızlar ben kendımı leyla gıbı hıssedıyorum ara ara sızın de oylemı sankı sakınlestırıcı almısım gıbı bı uyku halı var gıbı anlamadım acamıyorum kendımı
benim bu konuda bilgim yok ne yazık ki, ama bunu başka bir yere telefon edip sorabilirsin mesela izmirdeki başka bir hastanenin tüp bebek bölümüne. veya manisadaki bir yere dondurulmuş ile transfer yapıyor musunuz diyeBana bı akıl verin kızlar.simdi geçen ay aşılama oldum ben tutmadı tabi.bugun doktora gittim rahim ağzında polip var dedi ve 1tane kist 2.5cm dedi yanlış anlamadıysanız.obur ay anesteziyle alalım polibi dedi.mayista tüp diye konuştuk ama anlamadığım bişey var sormayı unuttum.benim doktorum İzmir'de özel Ege'de yapıyor tüp bebeği.ama atıyorum ilki tutmadı diyelim 2.baska bı doktorda yaptırmak istesem dondurulmuslarim nolur.İzmir'den Manisa ya başka bir merkeze nakli nasıl olur.birde 2.cide 2binlira dedi doktorum.tutmadi mesela başka doktora yaptırmak istediğimde yine enbastaki gibimi ücret odeyecegim
Transfere kadar benim kalınlaşması lazım valla bilmiyorum canım ilaç vitamin ne kullanıyorsunBenm bgun bakildi 12.9 cikti burdaki doktor iyi dedi merkeze bilgi verdm ama doktrmla konusamadm dha.cok kalin olmasi iyi deilmi acaba yaa
İstanbul da tedavi görüyorum doktorum aret bey 375 doz verdi ilk tedavim. Bugün 2. Gün. İlk kez kullanıyorum ama sanırm baya baya yüksek bir doz bu vardır bir bildiği cuma ola hayrolabenim de aynı canım, gonal f 300 bugün başladım, cuma kontrolüm var. sana kaç doz verdi doktorun, sen nerede tedav, görüyorsun
haklisin cnm ilk olduğundandır sanırım fena carpiyocanım ben de böyle bir etkisi olmadı ilaçların, sadece akşam ağrım oluyor, bu akşam daha iyiyim. sen tabi ilk defa ilaçları kullanıyorsun ya alışık değilsindir:)
evet yüksek bir doz, benim 5 folikül görüldü, soz galiba yumurta sayısıyla da orantılı. sizde sorun nedir arkadaşım?İstanbul da tedavi görüyorum doktorum aret bey 375 doz verdi ilk tedavim. Bugün 2. Gün. İlk kez kullanıyorum ama sanırm baya baya yüksek bir doz bu vardır bir bildiği cuma ola hayrola
Canm estrofem gunde 4 coraspin elevit.bde kalinlasmasi icn nar suyu ictim arastrdm cok faydasi oluyomus a101 bim flan orlarda var kendm skmaya ugrasmadm ondan alip ictm bi denesene arastr cok fayda goren olmusTransfere kadar benim kalınlaşması lazım valla bilmiyorum canım ilaç vitamin ne kullanıyorsun
Bende almştımda bi arkadas çok kalınlaşır içme dedi içmemiştim şuan içiyorum canım elevit folık asit gibi bişeymiCanm estrofem gunde 4 coraspin elevit.bde kalinlasmasi icn nar suyu ictim arastrdm cok faydasi oluyomus a101 bim flan orlarda var kendm skmaya ugrasmadm ondan alip ictm bi denesene arastr cok fayda goren olmus
Oyleymis sanirm eczane vitamin dedi arti olarak folik asit vermedi icinde olablr.bende ondan cokmu kalinlastiki diye dusundum 13ml cokmi yaa fazla kalin olmasidami iyi deil acabaBende almştımda bi arkadas çok kalınlaşır içme dedi içmemiştim şuan içiyorum canım elevit folık asit gibi bişeymi
Kontrolde doktorun ne dedi canım ilaçları azalttırdı fazla olsaydı aynı içiyorsun işte demekki daha varOyleymis sanirm eczane vitamin dedi arti olarak folik asit vermedi icinde olablr.bende ondan cokmu kalinlastiki diye dusundum 13ml cokmi yaa fazla kalin olmasidami iyi deil acaba
Ben farkli sehirde tedavi oluyrm da burdaki doktrma baktrdm o iyi dedi ama dgerinede sekretere bilgi verdm ayni sekilde devam dediler anlayamadm.neyse insallah isimiz allaha kaldi artk bu knularida cok irdelememek lazmda iste illa kafaya takiyo insanKontrolde doktorun ne dedi canım ilaçları azalttırdı fazla olsaydı aynı içiyorsun işte demekki daha var![]()
evet yüksek bir doz, benim 5 folikül görüldü, soz galiba yumurta sayısıyla da orantılı. sizde sorun nedir arkadaşım?