- 3 Mart 2017
- 872
- 1.072
- 113
canım nasıl geçti, çıktın mı? ner var ne yok? yumoşlar nasılmış?
bak şimdi ben de merak ettim yumisleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nasıl geçti, çıktın mı? ner var ne yok? yumoşlar nasılmış?
Canım sanırım mayıs sonu hazıran bası gıbı tam net degıl vucuduma baglı bakalım senın ne zman toplama yarın mı bellı olucakmaşallah maşallah canımbir ay sonra sen de transfer olacaksın o zaman değil mi?
hayırlısı olsun cnm kac yumurtan oluşmuş benım 6 acaba az mıHerkese mrb bugün opu yapıldı bana da iki güne yumurtalar hakkında bilgi verecekler.eğer yumurtalar güzel olursa inş bir ay sonra transfer rabbim hepimize yardım etsin inş
Mrb canım valla benim 11 oldu ama 2013 de 31 tane olmuştu doktorum az olsun öz olsun dedi istediğimiz çok yumurta değil dedi çok ağladım bende bugün yaşım 32 bu Arada ikinci opu toplama işlemimhayırlısı olsun cnm kac yumurtan oluşmuş benım 6 acaba az mı
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bebislerin olur :) bende yarın opu olacağım çok korkuyorumHerkese mrb bugün opu yapıldı bana da iki güne yumurtalar hakkında bilgi verecekler.eğer yumurtalar güzel olursa inş bir ay sonra transfer rabbim hepimize yardım etsin inş
Bu arada canım 11 çok iyi bir rakam neden uzuluyorsun ki yeterki sağlıklı olsun bebek olsun sıkma canını bu duruma keşke benimde olsa da 10 tane olsa ne mutlu olurdum ama geçen sene de 6 idi bu sene 5 yada daha az olacak yumurta ve 28 yaşındayım henüzMrb canım valla benim 11 oldu ama 2013 de 31 tane olmuştu doktorum az olsun öz olsun dedi istediğimiz çok yumurta değil dedi çok ağladım bende bugün yaşım 32 bu Arada ikinci opu toplama işlemim
Korkma canım yaradan büyük inşallah güzel sonuçlarını paylaşırsın Allah bizim gibi bu yolda emek verenlere karşılıgını en yakın zaman da versin inş.size de transfer için bir ay ara verecekler miHayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bebislerin olur :) bende yarın opu olacağım çok korkuyorumAllahtan hayırlısı
Eğer yumurta dollenirse ve iki tane olursa önümüzdeki ay dondurulmuş olarak transfer yapılacak ama yumurta bulunmazsa tekrar ilaç kullanıp toplama işlemi yapılacak yumurta az olunca pek plan yapilamiyor şimdilik bi toplandık eğer dolu yumurta cikip dollenirse konusu/ancak canım. Zeki bey hep dondurulmuş transfer yapıyorum artık dedi. Bakalım Allahtan hayırlısı hepimiz için canımKorkma canım yaradan büyük inşallah güzel sonuçlarını paylaşırsın Allah bizim gibi bu yolda emek verenlere karşılıgını en yakın zaman da versin inş.size de transfer için bir ay ara verecekler mi
canım bende cok korkuyordum bılıyorsunuz ama sanırım en korkutucu seyı amelıyat onlugu gıymek sıkıntılı olmadı benım sadece bıraz cok fazla stres yapmısım onu anladım işlem sonrası da işe geldim kanamam da olmadı bısey olmamıs gıbı:)Opu olan arkadaşlarima geçmiş olsun diliyorum herşey gönlünüze göre olsun kızlar. Benim de yarin muayne var cuma ya da cumartesi opu... Benim dr da hep der sayı önemli değil sonuçta bizi mutlu edecek olan bir tanesi. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Opu dan halaaaa korkuyorum :))))
Ay maşallah. Çok mutlu oldum yazdıklarını okuduğumda çok güzel bir moral oldu bana cok teşekkürlercanım bende cok korkuyordum bılıyorsunuz ama sanırım en korkutucu seyı amelıyat onlugu gıymek sıkıntılı olmadı benım sadece bıraz cok fazla stres yapmısım onu anladım işlem sonrası da işe geldim kanamam da olmadı bısey olmamıs gıbı:)
benim perşembe sabah 9da toplama olacak canım, şimdi çatlama iğnesini yaptım:)Canım sanırım mayıs sonu hazıran bası gıbı tam net degıl vucuduma baglı bakalım senın ne zman toplama yarın mı bellı olucak
Amin canım çok teşekkürler sizede şimdiden geçmiş olsun diyelim inşşş güzel sonuçlanır hepimiz içinOpu olan arkadaşlarima geçmiş olsun diliyorum herşey gönlünüze göre olsun kızlar. Benim de yarin muayne var cuma ya da cumartesi opu... Benim dr da hep der sayı önemli değil sonuçta bizi mutlu edecek olan bir tanesi. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Opu dan halaaaa korkuyorum :))))
Hadi hayırlısı cnm güzel haberlerini bekliyoruz bakalım ben bu ay yaptiramicam için senden ümitliyim ipi için ac susuz kalıyorum sanma işlem sonrası su sandiviç ve meyve suyu veriyorlar iyiyiz yinebenim perşembe sabah 9da toplama olacak canım, şimdi çatlama iğnesini yaptım:)
Tedirgin olma cnm herşey güzel bebisler içinAy maşallah. Çok mutlu oldum yazdıklarını okuduğumda çok güzel bir moral oldu bana cok teşekkürler
Doktorundan vitaminde iste canım etkisi oluyor. Eşinede vitamin iste sorunu varsa sayısı filan az ise.kızlar hepımız ıçin herşey güzel olur inşallah. Benım bu 3.denemem olduğu için ve daha oncekı tedavılerımde yumurta kalıtem ve sayısı düşük olduğu ıcın bu sefer bal çörek otu kürü kullanıyorum. ay sonuna baslıcam tedaviye bakalım nasıl bır etkısı olacak. Birçok kişide işe yaramış :)