• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 NİSAN TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

KIZLAR HASTANEDEN ARADILAR 6 YUMURTAMIN IKISI KUCUK MUS ISLEM YAPAMAMISLAR 4 ADETTE DE 1 TANESI BUGUNE DAYANMIS YANI DOLLEMISLER AMA BI GARIP HISSETTIM :(

KIZLAR HASTANEDEN ARADILAR 6 YUMURTAMIN IKISI KUCUK MUS ISLEM YAPAMAMISLAR 4 ADETTE DE 1 TANESI BUGUNE DAYANMIS YANI DOLLEMISLER AMA BI GARIP HISSETTIM :KK43:
canım 1 tane mi döllenmiş, kalitesi nasılmış acaba

wiri
canını sıkma canım 1 tane olsun ama kalıtelı olsun. hangı hastanede yaptırıyordun canım. eger dondurma ımkanın varsa dondurma yapıp havuz yöntemi ile tekrardan yumurta toplama yapabılırsın canım. dr la görüşmen ıyı olur.

wiri
canını sıkma canım 1 tane olsun ama kalıtelı olsun. hangı hastanede yaptırıyordun canım. eger dondurma ımkanın varsa dondurma yapıp havuz yöntemi ile tekrardan yumurta toplama yapabılırsın canım. dr la görüşmen ıyı olur.
CANIM TESEKKURLER BU AY DONDURULUCAK CUNKI POLIP OPERASYONU YAPTIRICAGIM INS. SONRASI DA BAKALIM TRANSFER OLUCAK DURUMA GORE BAKICAZ ARTIK KOÇ ÜNİVERSİTESİ HAS. YAPTIRIYORUM

wiri
anladım canım. polıp operasyonu derken hıteroskopi mı olacaksın?

KIZLAR HASTANEDEN ARADILAR 6 YUMURTAMIN IKISI KUCUK MUS ISLEM YAPAMAMISLAR 4 ADETTE DE 1 TANESI BUGUNE DAYANMIS YANI DOLLEMISLER AMA BI GARIP HISSETTIM :KK43:
Dr umda dediği gibi bize zaten 1 tanesi lazım.
1 tane olsun bizimle olsun canım

Inşallah bakalım danayamaz diye korkuyorum artık rabbime emanet bakalim
Inşallah herşey gönlüne göre olsun ve dayansın canım. Rabbim emeklerinin karsiligini versin sana da hepimize de yardim etsin. Aklıma gelen bisi sorucam opu öncesi e2 değerine bakıldı mı? Bilmişlik taslamak istemiyorum bu konuda çok acemiyim zaten ben. Sadece kendimle ilgili çıkarımlar yapmak için soruyorum

Merhaba kızlar.Bana ilk defa aşılama yapılacaktı.Rapor için ugrasırken eşimin 2. Spermiyogra mıda iyi çıkmadı.hareket ve adeti çok azmış.Doktor direk tüp bebek dedi.korkuyorum ama umutluyumda.yazılarınızı okudum.allah sizlere de bana da en kısa Zamanda sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.Çabalaımızı boşa gidermesin allah

Eğer yumurta dollenirse ve iki tane olursa önümüzdeki ay dondurulmuş olarak transfer yapılacak ama yumurta bulunmazsa tekrar ilaç kullanıp toplama işlemi yapılacak yumurta az olunca pek plan yapilamiyor şimdilik bi toplandık eğer dolu yumurta cikip dollenirse konusu/ancak canım. Zeki bey hep dondurulmuş transfer yapıyorum artık dedi. Bakalım Allahtan hayırlısı hepimiz için canım

hayırlı olsun canım inşallah allah yüzünüze bakar . Hangi hastaneye gidiyorsun acaba merak ettim . Yumurta rezervi azlığı bende de var sağlıklı olsun bir tane yeter zaten .

hayırlı olsun wiri üzülme tutunsun sana da gerisi önemli değil . 5. Gün oldu embriyosu değil mi .

Merhaba kızlar.Bana ilk defa aşılama yapılacaktı.Rapor için ugrasırken eşimin 2. Spermiyogra mıda iyi çıkmadı.hareket ve adeti çok azmış.Doktor direk tüp bebek dedi.korkuyorum ama umutluyumda.yazılarınızı okudum.allah sizlere de bana da en kısa Zamanda sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.Çabalaımızı boşa gidermesin allah

hayırlı olsun inşallah ilk ve son olur ben de gelecek adette gidecem inşallah yumurtaların durumu iyi olur da başlarım . Şimdiden merak ediyorum çünkü günden güne adetim bitiyor ve bu da beni çok tedirgin ediyor menapoza mi girdim diye . Bakalım hayırlısı olur inşallah ve bu defa büyük bir mucize yaşarım .

Elbebekgulbebek63
bendede yumurta azlığı ve kalıtesızlıgı var arkadaşım. ben 3.tüp bebek tedavime baslıcam kısmetse ay sonunda. yaklaşık 1 aydır bal+çörek otu+tarcın karışımı yiyorum. Insallah faydasını görürüm sanada ona göre tavsiye ederim.

Elbebekgulbebek63
bendede yumurta azlığı ve kalıtesızlıgı var arkadaşım. ben 3.tüp bebek tedavime baslıcam kısmetse ay sonunda. yaklaşık 1 aydır bal+çörek otu+tarcın karışımı yiyorum. Insallah faydasını görürüm sanada ona göre tavsiye ederim.

teşekkürler Canım yarasın :)) ben daha önce çok yedim yaradı mi yaramadı mi inanki bilemiyorum ama tüp bebeğe başladığımda iğnelerle birlikte bu karışımı da yedim birinde işe yaradı 7 yumurta oldu bir8nde hiç ise yaramadı tedaviyi 4. Günde iptal ettik yumurtalar gelişmedi . Aydan aya yumurtaların durumu değişiyor kullanmakta fayda var aslında ..

hayırlı olsun canım inşallah allah yüzünüze bakar . Hangi hastaneye gidiyorsun acaba merak ettim . Yumurta rezervi azlığı bende de var sağlıklı olsun bir tane yeter zaten .
Amin canım Allah razı olsun işimiz zor imtihanumiz ağır bizim Allah kolaylık versin hepimize ben bahceci tüp bebek merkezine gidiyorum iyi bir klinik olsun az bi şansım var zaten onuda en iyi yerde kullnamk istedim işlerinde iyiler çok şükür bir şikayetim yok inşallah onların vesilesiyle anne de olurum

Amin canım Allah razı olsun işimiz zor imtihanumiz ağır bizim Allah kolaylık versin hepimize ben bahceci tüp bebek merkezine gidiyorum iyi bir klinik olsun az bi şansım var zaten onuda en iyi yerde kullnamk istedim işlerinde iyiler çok şükür bir şikayetim yok inşallah onların vesilesiyle anne de olurum

amin inşallah diyarbakir bahçeci mi zeki bey diyince aklıma o geldi ben oraya gidiyorum .

Back
X