Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 1 tane mi döllenmiş, kalitesi nasılmış acabaKIZLAR HASTANEDEN ARADILAR 6 YUMURTAMIN IKISI KUCUK MUS ISLEM YAPAMAMISLAR 4 ADETTE DE 1 TANESI BUGUNE DAYANMIS YANI DOLLEMISLER AMA BI GARIP HISSETTIM![]()
CANIM TESEKKURLER BU AY DONDURULUCAK CUNKI POLIP OPERASYONU YAPTIRICAGIM INS. SONRASI DA BAKALIM TRANSFER OLUCAK DURUMA GORE BAKICAZ ARTIK KOÇ ÜNİVERSİTESİ HAS. YAPTIRIYORUMwiri
canını sıkma canım 1 tane olsun ama kalıtelı olsun. hangı hastanede yaptırıyordun canım. eger dondurma ımkanın varsa dondurma yapıp havuz yöntemi ile tekrardan yumurta toplama yapabılırsın canım. dr la görüşmen ıyı olur.
Dr umda dediği gibi bize zaten 1 tanesi lazım.KIZLAR HASTANEDEN ARADILAR 6 YUMURTAMIN IKISI KUCUK MUS ISLEM YAPAMAMISLAR 4 ADETTE DE 1 TANESI BUGUNE DAYANMIS YANI DOLLEMISLER AMA BI GARIP HISSETTIM![]()
Inşallah bakalım danayamaz diye korkuyorum artık rabbime emanet bakalimDr umda dediği gibi bize zaten 1 tanesi lazım.
1 tane olsun bizimle olsun canım
Inşallah herşey gönlüne göre olsun ve dayansın canım. Rabbim emeklerinin karsiligini versin sana da hepimize de yardim etsin. Aklıma gelen bisi sorucam opu öncesi e2 değerine bakıldı mı? Bilmişlik taslamak istemiyorum bu konuda çok acemiyim zaten ben. Sadece kendimle ilgili çıkarımlar yapmak için soruyorumInşallah bakalım danayamaz diye korkuyorum artık rabbime emanet bakalim
Eğer yumurta dollenirse ve iki tane olursa önümüzdeki ay dondurulmuş olarak transfer yapılacak ama yumurta bulunmazsa tekrar ilaç kullanıp toplama işlemi yapılacak yumurta az olunca pek plan yapilamiyor şimdilik bi toplandık eğer dolu yumurta cikip dollenirse konusu/ancak canım. Zeki bey hep dondurulmuş transfer yapıyorum artık dedi. Bakalım Allahtan hayırlısı hepimiz için canım
KIZLAR HASTANEDEN ARADILAR 6 YUMURTAMIN IKISI KUCUK MUS ISLEM YAPAMAMISLAR 4 ADETTE DE 1 TANESI BUGUNE DAYANMIS YANI DOLLEMISLER AMA BI GARIP HISSETTIM![]()
Merhaba kızlar.Bana ilk defa aşılama yapılacaktı.Rapor için ugrasırken eşimin 2. Spermiyogra mıda iyi çıkmadı.hareket ve adeti çok azmış.Doktor direk tüp bebek dedi.korkuyorum ama umutluyumda.yazılarınızı okudum.allah sizlere de bana da en kısa Zamanda sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.Çabalaımızı boşa gidermesin allah
Elbebekgulbebek63
bendede yumurta azlığı ve kalıtesızlıgı var arkadaşım. ben 3.tüp bebek tedavime baslıcam kısmetse ay sonunda. yaklaşık 1 aydır bal+çörek otu+tarcın karışımı yiyorum. Insallah faydasını görürüm sanada ona göre tavsiye ederim.
evet canım doktor 5.embriyosunu donduruyor bakalım 1 adet bugun ıcın arayıcaklar nasıl olucak dayanabılırmı bılmıyorum hayırlısı artıkhayırlı olsun wiri üzülme tutunsun sana da gerisi önemli değil . 5. Gün oldu embriyosu değil mi .
nasıl yapıcaklar bılmıyorum kazıcaz dedı beklıyorum adet oldukdan sonra yapıcaklarmıswiri
anladım canım. polıp operasyonu derken hıteroskopi mı olacaksın?
Amin canım Allah razı olsun işimiz zor imtihanumiz ağır bizim Allah kolaylık versin hepimize ben bahceci tüp bebek merkezine gidiyorum iyi bir klinik olsun az bi şansım var zaten onuda en iyi yerde kullnamk istedim işlerinde iyiler çok şükür bir şikayetim yok inşallah onların vesilesiyle anne de olurumhayırlı olsun canım inşallah allah yüzünüze bakar . Hangi hastaneye gidiyorsun acaba merak ettim . Yumurta rezervi azlığı bende de var sağlıklı olsun bir tane yeter zaten .
Amin canım Allah razı olsun işimiz zor imtihanumiz ağır bizim Allah kolaylık versin hepimize ben bahceci tüp bebek merkezine gidiyorum iyi bir klinik olsun az bi şansım var zaten onuda en iyi yerde kullnamk istedim işlerinde iyiler çok şükür bir şikayetim yok inşallah onların vesilesiyle anne de olurum