2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Bugunku menum

Kahvalti saat 11 ceyrek tost / 1 kupa az sekerli cay

Ara 15 sutlu kahve az sekerli

Aksam 19 1 kase corba /yarim porsiyon makarna / salata

40 dk zumba

Tabiki başaracaksın. Bende 29 yaşındayım ve 92 lerden geldim 74.5 kiloyum 2 sene oncede görmüştüm bu kiloları ama her yeniden alışımda biseyler öğrendim yaptıgım yanlışların farkına vardım. Kolay gelsin inş en kısa surede fit bir anne olursun

Tebrik ederim sizi masallah diyelim ..Siz ne kadar zamanda venasil verdiniz bu kgyu peki ?

Tebrik ederim sizi masallah diyelim ..Siz ne kadar zamanda venasil verdiniz bu kgyu peki ?
Ben ocak ayında 92 kilo ile başladım 10 ayda 18 civarı kilo vermişim. Ama ben sadece regl regle veriyodum 2 kilo civari. Çok sıkı bir uygulama yapmadım. Spor yaptım ve normal şekilde yedim tabi kaçamaklarımda oldu çiğ köfte yiyip gecenin vakti üstüne uyuduklarımda. Şimdi takım yarışmalarına katıldım. 3 günde -900 gördüm sadece akşam meyvelerimi kestim. Ve biraz daha düzenledim yemeğimi. Artık dışarı çıkıyorsam yanıma yaptıgım yiyeceklerden alıyorum. Eğer hiç bişey yapmadıysam kuru kayısı ceviz alıyorum dışarda yeme alışkanlığı YOk denecek kadar azaltım. Zaten canım istemiyor çünkü gözüm aç değil evde kendi yaptıgım hafif tatlılarım var kendi yaptıgım bol tahıllı ekmeğim var. Dışarda yiyeceğim 1 kurabiye yaptıgım 5 kurabiye bedel. Yen'i yaşam düzenim ile nasıl kilo vericem çok merak ediyorum. Hedefe kaldı 8.5 2 ayda bu işi bitiririm bilemedim 3 ay diye düşünüyorum. İnşallah sende istediğin kiloda olursun canım hemen. Ve özellikle korursun inş. Düşmek kolay değil ama korumak dahada zor.

Tesekkur ederim sagolasin bende inaniyorum sende ideal kgna duseceksin insallah

Insallah canim tebrik ederm seni zaten bi iki kg alip zamaninda verseydik simdi bu halde olmazdik butun hersey dengelemekte bitiyor ve tabi birazda hareketle olucak bu is allah izin verirse:)

Insallah canim tebrik ederm seni zaten bi iki kg alip zamaninda verseydik simdi bu halde olmazdik butun hersey dengelemekte bitiyor ve tabi birazda hareketle olucak bu is allah izin verirse:)

Gunaydin herkese

Dunku menumu paylasayim hemen

Kahvalti 11: 2 dlm ekmek /kk peynir/1 tatli kasigi kahvaltilik sos/bal/az sekerli cay

Ara 16: 1 avuc leblebi

Aksam 19/yarim pors nohut yemegi /3-4 kasik pilav/salata

2 litre su

45 dk zumba

Canım Merhaba, Naber
Kabul edersen bende varım hedefim nisana kadar vermiş olmak

merhabalar kızlarrr
burda da takılabilirim.
kilomuz hemen hemen aynı.
seninle sıkı bir yarış yapabilirim ne dersin.
bende zamanında çok kilolar verdim fakat yeme düzeni değişince tekrar geri aldım.
dün itibarıyla başladım bende.

bugün
sabah 2 bardak limonlu su
kahvaltıda 1 bardak süt
öğlen birtabak etli bulgur pilavı
akşamada hamsi salata
en az 2 litre su içerim yatana kadar
spor yapmayı sevemedim birtürlü. ama bugün alışveriş amaçlı 20 dk kadar yürüdüm. inşallah zamanla spor da olur.
bu arada boy 1.67

Valla ben dunden varim buna gecensene 92 den 80 e kadar dustum ayni bu zamanlar simdi bu sefer bunun en az iki katini vermek istiyorum...Bakalim ne olacak?Biraz kendinden bahsedermisin peki ?

Afiyet olsun birde hayirli ugurlu olsun buarada ben kendimi diyette olarak gormuyorum acikcasi cunku oyle gorunce herseye saldirasim geliyor..O yuzden mumkun oldugunca herseyden dengeli yemeye ve canim saglikli olmayan seyleri cekse bile en azindan yarisini yemeye calisacagim cunku biliyorum ki o an onu yemezsem zararim onun iki katini yemek ve yakmak olacaktir.O yuzden sabahlari receldir baldir yiyorum hatta bazen canim bile istemiyor zaten fazla ekmek yiyen biirisi de degilim biraz aburcuburu kesince ,aksam yemeginden sonra bisey yemeyince ve biraz da hareket edince bu pis kglar 3 er 5 er gidecek buna eminiminsallah nisanda hedefledigimiz kglalara dusecegiz yeterki isteyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…