2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

selamlar bende geldimmm :)
azcık fikir vereyim kendimden.
28 yaş 113 kilo başladım. 22.09.2016 tarihinde. şuanda güncel 97 kiloyum.
ve 60'ın altını görmeden bitmeyecek benim için.
sabah saat 6.50: 2 yumurtalı omlet, 1 adet domates ve salatalık.
5-6 adet yeşil zeytin.
5-6 adet çiğ badem.
saat 10 ara: 1 adet salatalık. 3 badem.
öğlen 1: 2 yumruk kadar haşlama karnabahar (yağ yok tuz yok)
4 adet köfte. (öğlen az oldu normalde birazda brokoli, kabak, ıspanak vs yerim tabi hepsi haşlama)

sporda yapıyorum ben kızlar.

Hosgeldin canim seni taniyorum zaten diger topikten davetimi kirmadigin icinde tesekkur ederim yine Seninle ve daha dogrusu sizlerle beraber yola devam etmek guzel olacak insallah

Evlimisn coluk cocuk varmi peki?

yok canım evli değilim çocuğum var şaka tabi bekarım. yarı zamanlı tek yaşıyorum. bi ev arkadaşım var arada yaşayan. çalışıyorum. yoruluyorum.

Hayırlı olsun canım

iyi akşamlar kızlar bende varım :)

artık defter tutuyorum kızlar ne yiyiyorsam ne içiyorsam yazıyorum .bugünden itibaren daha dikkat edeceğimm inşallah ,bir süredir boşlamıştım bu menum de pek iç açıcı değil belki ama yarın daha iyi bir menü ile gelceğim inşalah

sabah
yeşil çay ,1 bardak
yumurta ,3 tane (iki tam biri sadece beyazı)
domates,1 tane
kepekli ekmek,2 dilim
zeytin, peynir

ara öğün
muz,2 tane

aksam( saat 16:00)
ıspanak yemeği,3kaşık
yoğurt,3kaşık
bulgur pilavı,3 kaşık

saat 18:00
türk kahvesi (orta)
patlamış mısır

(2 lt su)

yavaş yavaş oturuyor diyet. önemli olan tek şey ısrarla devam

mrb ben selin , Mislisse ...
bende yarından itibaren burda takipteyim...
benim boyum 1.72 kilom 68 ..hedefim 58..
belki 10 kilo olunca az gibi gelebilir ama iki oğlum var ...küçük oğlumun doğumundan sonra bir türlü veremedim..yaklaşık 2 yıldır ara ara vermeye niyetleniyorum ama hep başa dönüyorum..inşallah sizden de gaza gelerek verebilirim...herkese iyi geceler...

Bende katılabilir miyim aranıza.?
66,7 kg'dım geçen pazar günü. 1 haftadır diyet yapmaya 'çalışıyorum' yani eskiden 92' den 62 ye kadar düşmüştüm ve son zamanlar boşladığımdan 66 oldum. Tekrar toparlanmak ve nisan 2017'de hedefime ulaşmış olmak istiyorum..

Her sabah aç karnına limonlu su beşi bir yerde çayı. Beyaz ekmek şeker yok. Tam tahıllı ekmek. Çoookk işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…