bende ilk başladığımda sporla başladım kilo vermedim ama 2 beden küçülmüştüm. çok zevkli bi duyguKizlar kendimde inanilmaz bi incelme hissediyorum tartida cok farketmesedeonemli olan benim kendimi iyi hissetmem degilmi? Sanki kisin daha iyi kg veriliyor kizlar
Kendini ne kadar çok iyi hissedersen o kadar kolay gider kilolarKizlar kendimde inanilmaz bi incelme hissediyorum tartida cok farketmesedeonemli olan benim kendimi iyi hissetmem degilmi? Sanki kisin daha iyi kg veriliyor kizlar
Hosgeldin canim seni taniyorum zaten diger topiktenselamlar bende geldimmm :)
azcık fikir vereyim kendimden.
28 yaş 113 kilo başladım. 22.09.2016 tarihinde. şuanda güncel 97 kiloyum.
ve 60'ın altını görmeden bitmeyecek benim için.
sabah saat 6.50: 2 yumurtalı omlet, 1 adet domates ve salatalık.
5-6 adet yeşil zeytin.
5-6 adet çiğ badem.
saat 10 ara: 1 adet salatalık. 3 badem.
öğlen 1: 2 yumruk kadar haşlama karnabahar (yağ yok tuz yok)
4 adet köfte. (öğlen az oldu normalde birazda brokoli, kabak, ıspanak vs yerim tabi hepsi haşlama)
sporda yapıyorum ben kızlar.
Evlimisn coluk cocuk varmi peki?selamlar bende geldimmm :)
azcık fikir vereyim kendimden.
28 yaş 113 kilo başladım. 22.09.2016 tarihinde. şuanda güncel 97 kiloyum.
ve 60'ın altını görmeden bitmeyecek benim için.
sabah saat 6.50: 2 yumurtalı omlet, 1 adet domates ve salatalık.
5-6 adet yeşil zeytin.
5-6 adet çiğ badem.
saat 10 ara: 1 adet salatalık. 3 badem.
öğlen 1: 2 yumruk kadar haşlama karnabahar (yağ yok tuz yok)
4 adet köfte. (öğlen az oldu normalde birazda brokoli, kabak, ıspanak vs yerim tabi hepsi haşlama)
sporda yapıyorum ben kızlar.
belli bi yere kadar tabi yaşasın bekarlık 45-50 falanYasasin bekarlik yani
Hayırlı olsun canımMerhaba arkadaslar
Benim gibi kilosundan memnun olmayip ama yine de her defasinda abur cuburu gordugunde kendisini kaybedenleri, aynaya her baktiginda sitem edip ama yine de yemekten vazgecmeyenleri ,her defasinda bu son deyip her gun yeniden baslayip dikkat etme fasli aksami bile bulmayanlari ,yemek yedikten sonra sanki hic yememis gibi olanlari benimle birlikte yol almak isteyen tum arkadaslarimi bekliyorum.Amacim bu mesakkatli yolda kendime yol arkadasi edinmek..Umudumu yitirdigimizde,pes edecek gibi oldugumuzda birbirimizi yerden kaldiracak birbirimizi destekleyecek arkadaslar....
1.58 boyunda,83.4 kg da ,29 yasinda, 20 aylik prenses annesiyim.Daha once 15 kg verdigimde oldu 10 kg verdigimde...Bende o istek te var azim de ama yaklasik son 4 senedir 70 in altina birturlu inemedim nedense insallah buranin vesilesi ile hedefim olan 70 e sonra da 60 kg ya duserim..Suanda boyuma gore kg cok fazla ideal kg 54 mus;( ama ben 60 a raziyim bundan daha fazlasi beni zaten cirkin gosteriyor..158 boy icin 58 -60 kg cok ideal bence Bu kgya inmem icin vermem gereken yaklasik 24 kg var...Biliyorum ki simdi olmazsa birdaha olmayacak bu is o yuzden cok kararliyim ve istekliyim cunku herzaman bu kglalar basa bela...Bunu ozellikle ve oncelikle ben KENDIM icin istiyorum ...O kadar cok basari hikayesi okuudum ki genellikle hepsinin ortak ve tek bir prensibi var AZ YEMEK COK HAREKET bu kadar !!!Butun bunlari yapabilecek potansiyelin kendimde var oldugunu da biliyorum ...
Bende bu ISTEK VE AZIM varsa geriye kalan sadece IRADE bence bunu da burada devam ettirecegime inaniyorum..
Benim yolum uzun o yuzden mumkunse 80 kg ve ustu kg vermeye istekli iradesine guvenen arkadaslar bana katilmak isterse daha da cok memnun olurum..Burayi Allahtan bir mani olmadikca ideal kgma dusene kadar birakmayacagima once Rabbimin sonra sizlerin huzurunda SÖZ VERİYORUM...
Birlikten kuvvet dogar felsefemizle insallah herkesin istedigi kgya ulasmasi dilegiyle...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...
Yapacaklarim;
1)Mumkun oldugunca gunluk menu paylasimi ve aksam 19:00 dan sonra bisey yememek,
2)Haftanin en az 4 gunu spor faaliyeti
3)Gunluk en az 2 litresu tuketimi
4)Cuma gunu resimli tarti bildirimi..
12.11.2016 / 83.4
12.12.2016/ 79 ( Ilk hedefim)
yavaş yavaş oturuyor diyet. önemli olan tek şey ısrarla devamiyi akşamlar kızlar bende varım :)
artık defter tutuyorum kızlar ne yiyiyorsam ne içiyorsam yazıyorum .bugünden itibaren daha dikkat edeceğimm inşallah ,bir süredir boşlamıştımbu menum de pek iç açıcı değil belki ama yarın daha iyi bir menü ile gelceğim inşalah
sabah
yeşil çay ,1 bardak
yumurta ,3 tane (iki tam biri sadece beyazı)
domates,1 tane
kepekli ekmek,2 dilim
zeytin, peynir
ara öğün
muz,2 tane
aksam( saat 16:00)
ıspanak yemeği,3kaşık
yoğurt,3kaşık
bulgur pilavı,3 kaşık
saat 18:00
türk kahvesi (orta)
patlamış mısır
(2 lt su)
3 ay diyet yapsam 20 kilodan fazla veririm. az vermişsin. muhtemelen fazla kasmadın. 3 lahmacun 10 seferden hiç bişeycik olmaz. bırakmma yeter kiSen 3 ay diyet yap 6 kilo ver bi akşam git 3 lahmacun ye
Evet pes etmek yok elbet hedefe ulaşacazyavaş yavaş oturuyor diyet. önemli olan tek şey ısrarla devam
3 ay diyet yapsam 20 kilodan fazla veririm. az vermişsin. muhtemelen fazla kasmadın. 3 lahmacun 10 seferden hiç bişeycik olmaz. bırakmma yeter ki
Bende katılabilir miyim aranıza.?
66,7 kg'dım geçen pazar günü. 1 haftadır diyet yapmaya 'çalışıyorum' yani eskiden 92' den 62 ye kadar düşmüştüm ve son zamanlar boşladığımdan 66 oldum. Tekrar toparlanmak ve nisan 2017'de hedefime ulaşmış olmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?