- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 39
inanki aynı beni anlatmışsın. zaten ekmek olmasada olur hayatımda. diyet adı altında değil bazı şeylere dikkat ederek kilo vermeliyim. akşamdan sonra yemelerimi bile kessem çok kilo veririm. azimlisin sende ben gibi. bu işi beraber başarcaz merak etmeAfiyet olsunbirde hayirli ugurlu olsun buarada ben kendimi diyette olarak gormuyorum acikcasi cunku oyle gorunce herseye saldirasim geliyor..O yuzden mumkun oldugunca herseyden dengeli yemeye ve canim saglikli olmayan seyleri cekse bile en azindan yarisini yemeye calisacagim cunku biliyorum ki o an onu yemezsem zararim onun iki katini yemek ve yakmak olacaktir.O yuzden sabahlari receldir baldir yiyorum hatta bazen canim bile istemiyor zaten fazla ekmek yiyen biirisi de degilim biraz aburcuburu kesince ,aksam yemeginden sonra bisey yemeyince ve biraz da hareket edince bu pis kglar 3 er 5 er gidecek buna eminim insallah nisanda hedefledigimiz kglalara dusecegiz yeterki isteyelim...
Anlastik o zamaninanki aynı beni anlatmışsın. zaten ekmek olmasada olur hayatımda. diyet adı altında değil bazı şeylere dikkat ederek kilo vermeliyim. akşamdan sonra yemelerimi bile kessem çok kilo veririm. azimlisin sende ben gibi. bu işi beraber başarcaz merak etme
inşallah hep beraber başarırızAnlastik o zamanBen acikcasi bu topigi amacimin yarim kalmamasi icin actim insallah hedefimize beraber ulasiriz...
Tmm canim afiyet olsun yinedeMislisse canım bugün bazı nedenlerden ötürü berbat bir menü çıkardım. Ama yarın itibari ile bende menu verecem inşallah. Şu anda da bitki çayı içiyorum
Afiyet olsun canım gayet sade ve güzel bir menü. Gün içinde yeşil çay içiyor musun canımKizlar bugunku menum;
Kahvalti 11; 2 dlm tb ekmek,2 has.yum./kk peynir /1 tatli kasigi bal/az sekerli cay
Ara 16/1 adet orta boy muz
Aksam :1/2 pors nohut pilav
2 ltr su bitecek
45 dk zumba
Yok canim ya aldim yaseminli yesilcay icicem insallhAfiyet olsun canım gayet sade ve güzel bir menü. Gün içinde yeşil çay içiyor musun canım
Onerilerin icin tesekkur ederim ve verdigin kglalardan dolayida tebrik ederimm seni...Arkadaşlar size bi tavsiyede bulunmak istiyorum. Fit365 diye bir program var. Onun sayesinde kalori takibi yaparak 3 ayda 6 kilo verdim.ger sabah uyanır uyanmaz 2 bardak limon sıkılmış su. Bol su 5i bir yerde çayı ve yediklerime dikkat ederek tabi. Beyaz ekmeği şekeri çıkarttım. Hatta 1,5 ayda dikkat ederek 4kilo 1,5 ayda az dikkat ederek 2kilo verdim. 5 kilom daha var vermem gereken. İnşallah onlarda gider.
Günaydın canımGunaydin arkadaslar....
Hadi ya iyiymis vallaDün geceden 1 bardak suya
2 incir
1 kuru kayısı
2 ceviz içi koydum
Sabah içindekileri alıp yarım limon sıkıp ilittim. Suyu içtim içindekileri de yedim. Metobilizmami baya çalıştırdı.
Peki bu 5i bi yerde cay nasil oluyor?Ben teşekkür ederim. Gerçekten faydasını gördüm paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?