2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

inanki aynı beni anlatmışsın. zaten ekmek olmasada olur hayatımda. diyet adı altında değil bazı şeylere dikkat ederek kilo vermeliyim. akşamdan sonra yemelerimi bile kessem çok kilo veririm. azimlisin sende ben gibi. bu işi beraber başarcaz merak etme

Anlastik o zaman Ben acikcasi bu topigi amacimin yarim kalmamasi icin actim insallah hedefimize beraber ulasiriz...

Mislisse canım bugün bazı nedenlerden ötürü berbat bir menü çıkardım. Ama yarın itibari ile bende menu verecem inşallah. Şu anda da bitki çayı içiyorum

Kizlar bugunku menum;

Kahvalti 11; 2 dlm tb ekmek,2 has.yum./kk peynir /1 tatli kasigi bal/az sekerli cay

Ara 16/1 adet orta boy muz

Aksam :1/2 pors nohut pilav

2 ltr su bitecek

45 dk zumba

Kizlar bugunku menum;

Kahvalti 11; 2 dlm tb ekmek,2 has.yum./kk peynir /1 tatli kasigi bal/az sekerli cay

Ara 16/1 adet orta boy muz

Aksam :1/2 pors nohut pilav

2 ltr su bitecek

45 dk zumba
Afiyet olsun canım gayet sade ve güzel bir menü. Gün içinde yeşil çay içiyor musun canım

Arkadaşlar size bi tavsiyede bulunmak istiyorum. Fit365 diye bir program var. Onun sayesinde kalori takibi yaparak 3 ayda 6 kilo verdim.ger sabah uyanır uyanmaz 2 bardak limon sıkılmış su. Bol su 5i bir yerde çayı ve yediklerime dikkat ederek tabi. Beyaz ekmeği şekeri çıkarttım. Hatta 1,5 ayda dikkat ederek 4kilo 1,5 ayda az dikkat ederek 2kilo verdim. 5 kilom daha var vermem gereken. İnşallah onlarda gider.

Son düzenleme:
Onerilerin icin tesekkur ederim ve verdigin kglalardan dolayida tebrik ederimm seni...

Dün geceden 1 bardak suya
2 incir
1 kuru kayısı
2 ceviz içi koydum
Sabah içindekileri alıp yarım limon sıkıp ilittim. Suyu içtim içindekileri de yedim. Metobilizmami baya çalıştırdı.

Dün geceden 1 bardak suya
2 incir
1 kuru kayısı
2 ceviz içi koydum
Sabah içindekileri alıp yarım limon sıkıp ilittim. Suyu içtim içindekileri de yedim. Metobilizmami baya çalıştırdı.
Hadi ya iyiymis valla denemek lazim not aliyorum hemen bende biyerde yag yakici kur buldum haftada en az iki kere yapilmasi lazimmis 1 litre suya maydonoz yesil elma yaseminli yesil cay top karabiber bu suyu gun icinde bitirip birde 6 porsiyon meyve tuketiyomussun onun disinda baska bisey ymk yasak tabi ayda 6 kg verilebiliyomus aslinda oruc tutabildigime gore yapilabilir

Kizlar kendimde inanilmaz bi incelme hissediyorum tartida cok farketmesede onemli olan benim kendimi iyi hissetmem degilmi? Sanki kisin daha iyi kg veriliyor kizlar

Yeşilçay biberiye kekik mate yaprağı Funda yaprağı ben birde rezene ekledim günde 3 fincanı geçmeyecek. Tansiyon sorunu varsa 2 fincanı geçmesin. Beni etkiledi 3 fincan 2 ye düşürdüm. Mate etkiliyor tansiyonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…