• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Eveeeetttt inşallah hep böyle gider canım...:KK71:

Kıskanılacak metabolizma var
bunlarda yaaa:lülülü:

Rahatsızım aslında iki gündür vücudum dökülüyor resmen iştah falan yok antibiyotik almamak için direniyorum canım....
Sporuda bu yüzden yapamıyorum halim yok aslında canım çok spor yapmak istiiiyuoooorrr:KK34:

Darısı başına canım bende aslında tatlıya hayır diyemem ama dikkat ediyorsam kafada bitmiştir benim için normalde kimseye bırakmam :confused:

Allah kabul etsin canım...
Oh yine ip atlanmış ne güzel :KK9:

Bunu diyen senmisin kız pilavları yiyip yiyip :KK64:

Bence güzel menü olmuş canım...

Evet içim nasıl rahat döndüm eve o iç huzuru anlatamam mutluluk veriyor gerçekten canım :rolleyes::KK73:
Pilava bişey demiyorum ki. Kahve ye diyorum. Kahvenin kilo vermeye desteği var özellikle Türk kahvesi ama sade nescafe kilo aldırmaz ki.

Rahatsızım aslında iki gündür vücudum dökülüyor resmen iştah falan yok antibiyotik almamak için direniyorum canım....
Sporuda bu yüzden yapamıyorum halim yok aslında canım çok spor yapmak istiiiyuoooorrr:KK34:

Darısı başına canım bende aslında tatlıya hayır diyemem ama dikkat ediyorsam kafada bitmiştir benim için normalde kimseye bırakmam :confused:

Evet içim nasıl rahat döndüm eve o iç huzuru anlatamam mutluluk veriyor gerçekten canım :rolleyes::KK73:

Pardon benim jeton şimdi düştü eksik okumuşum. Normalde olması gereken o. Onu yazdım tevafuk un mesajına cevaben. Fakat Sabah ve öğle çok yemedim. Akşama da acıkınca fazla yedim. Ama limitimi aşmadan. Ayrıca kırk yılın başı iyiki bi pilavı kaçırdım he :D

Canım ben şekersiz fakat süttozu veya kremayla düşündüm.sade yazmışsın.Bazen bir çok msj olduğu için, okurken atlayabiliyoruz.Herkes kendi vücüdunu daha güzel analiz ediyor.sen faydasını görüyorsan tabiki devam et.:KK66:

Canım ben şekersiz fakat süttozu veya kremayla düşündüm.sade yazmışsın.Bazen bir çok msj olduğu için, okurken atlayabiliyoruz.Herkes kendi vücüdunu daha güzel analiz ediyor.sen faydasını görüyorsan tabiki devam et.:KK66:

Ben gördün diye öyle tepki verdim kusura bakma olurmu. Kesinlikle süttozu krema yok en fazla bir tatlı kaşığı süt. Hem iştah kapatıcı hem metabolizma hızlandırıcı etkisi var. En azından bende yeme isteğini bastırıyor. Tavsiye ederim. Özellikle spordan yarım saat önce.

Bugünkü menüm
Kahvaltı:
Ilık su

1dilim tam b.ekmeği
Peynir 3çeri domates
1kayısı 3 yaban mersinli

Öğlen:
3 kaşık yeşil mercimek

15.30
1 küçük pide(poğaça kadar)
1sarma
2 kaşık yoğurtlu makarna salatası

Akşam:
3kaşık kaşarlı kuşbaşılı karnıbahar
3 badem

Yeşil çay 1hurma
2.5litre su
menu çok iyi afiyet olsun cnm

3. sınıf canım :)

Supersin canım maşallah Azmine :KK66:

O zaman menunu tekrar yorumluyorummm :sopa:

Afiyet olsun canım çikolata yerine başka ara olaydı sabah ki 1 dilim olmayaydiii :110:

:eek::eek::eek: bak yaaa ben patlamış mısır yiyor muyum gece hiç yemiyorumm :KK8:

Aradım bulamadım hoş pamik de pek merak etmemiş ben sana anlatayım canım aklımda kaldığı kadari ile.
Diyor ki kalori hesabında 1 öğünde bir çikolata yedim ama kaloriyi asmadım diyebilirsiniz ama çikolata 300 kalori onun yerine iki parça tavuk bol salata ve ben kase yoğurt da 300 kalori :KK66: diyor ki belki ikisi de zayıflar ama biri yağdan verirken diğeri yağ depolar geçici bir kilo kaybı yaşar. yani metabolizma çalışırken sağlıklı beslenende vücuttaki yağları yakarken diğerinde çikolata ile aldığı yağları yakar var olanlar kalır.

Afiyet olsun canım öğlen daha sağlam yeseydin keşke ama genel olarak güzel bir menü :KK66:
evet çok haklısın dikkat etmek lazım :) önerin için teşekkürler:)

canm geçmiş olsun dikkat et antibiyotık almamakla iyi yapıyosun doğal bişey mi kullanıyosun?

Kızlar günaydın yeni tablomuz birinci sayfadadır...

Bu haftanın birincisi -2.6 kg ile @fma108681 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Bu haftanın ikincisi ve üçüncüsü -1.2 kg ile selin_01 selin_01 ve T tuana31 :sampiyon::sampiyon::sampiyon: arkadaşlarımızdır.

Kendilerini ve tabiki diğer kg veren arkadaşlarımızı da tebrik eder başarılarının devamını dileriz...:KK9::KK9::KK36::KK36:

Haftaya yep yeni yep yeşil bir tabloyla daha buluşmak dileğiyle herkese mutku ,az kalorili bol hareketli bir hafta sonu ve hafta başı diliyorum...:KK36:

Back
X