- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
Canım benim bak benim de iki gündür bogazim ağrıyor öksürüyorum bu akşam daha da fenayım üzerine oğlum da rahatsız... menüm kötü ama verdim yine de.. artık bence bu beynimizin oyunlarına dur deme zamanı..Kizlar biliyosunuz ki bayadir beri menu menu paylasmiyorum hersey ust uste geldi once 2 hafta misafir vardi sonra 2 hafta moral bozuklugu derken 1 haftalik yolculuk derken simdi de rahatsizlik basgosterdi tekrar bogazim kasiniyo ben ne yapicam boyle neden boyleyim basaramiycam galiba motivasyon faln kalmadi bende![]()
Canım bugün ikimiz için de nazar boncuğu olsun bugüne takılıp kalmayalım yarın yeni bir gün ve biz tam gaz devamHanımlar menüm
Sabah 6.50 1 bardak cevz-su kürü
Kahvaltı 7.20
1 has yum.1 yer elması.yarım havuç.12 zeytin.3 kk zeytin
Çeyrek muz.1 dilim kivi
Öğle 12.20
1 kepçe çorb.3 kaşık Yoğurtlu ıspanak yem.4 kaşık mantar salatası
13.50'de 1 dilim peynirli börek (yufkası inceydi.öğrt arkadaş yapmış geri çeviremedim)
Akşam 18.30
1 kepçe çorb.3 kaşık mantar salatası
1 dilim elmalı turta.1 ece çikolata.1 keçiboynuzu. 5 kaju
(Kendimi kaybettim farkındayım)
Spor 1 sa 10 dk leslie 5 mil
Su 2lt. bitki çayı 3 fincan
Bende de regldn dolayı bir tatlı krizi durumu var.ama yarın kesinlikle tatlı bir şey yememem lazım...![]()
Sagolasin kuzum inşallah geçer... ya yemek okulda yendi, fanta da masalardaydi herkes içerken canım çekti regl yüzünden sanırımZümrem geçmiş olsun..bnde aynı durumdayım..her ay bu çileyi çekiyoruz..inşallah en hafif şekilde atlatırız.her şey tamam da fantayı içmeseydin keşke canım.karnını iyice şişirmiştiroff offf pazartesi ne olacak bakalım halimiz

)