- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 136
- 363
Normalde tatliyi cikolatayi cok severim oncekinde tatli yiyemiyordum simdide yerken zorlaniyorum
Ben kizimda hep tuzlu yedim bundada tuzlu yiyorum tatlı hiç istemedim senin tezin doğru olur inş oğlum olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde tatliyi cikolatayi cok severim oncekinde tatli yiyemiyordum simdide yerken zorlaniyorum
Sık idrara gitmekten şikayetçi olan var mı aranızda? Günde 2.5 litreye yakın su içiyorum durmadan tuvaletteyim. Geceleri 1 kere kesin çoğu gecede 2 kere tuvalete gidiyorum. Normal mi?
Enfeksiyon veya rahimin baskısından olabiliyormuş doktora soracağım cuma randevum var zaten. Daha önce enfeksiyon geçirmiştim şüphelendim. Bir de hapşururken kasık ağrısı oluyor başka belirtim yok zaten.normal canım benimde bir ayağım orda![]()
Enfeksiyon veya rahimin baskısından olabiliyormuş doktora soracağım cuma randevum var zaten. Daha önce enfeksiyon geçirmiştim şüphelendim. Bir de hapşururken kasık ağrısı oluyor başka belirtim yok zaten.

Yay burcunu sevmem yeni yilin ilk gunu doguriyim da herkesi perisan ediyim vsneye güldün kız![]()

canımmmm senle gunlerımız aynıydı zaten dımı senının kıde duyulur ınsallahCanım kalp atışını duymuşsun çok sevindim bende size katilmak istiyorum benpersembe yada cuma gidicem inş kalp atışlarını görür um bende..
Evet dorticim kanamam var benim, ilk gebeligimde de vardi simdi de yasiyorum ayni seyleri.Canım kac haftalıksın sen takvım yapmamışsın. Kanamanmı vardı senın canım
Ben de ayniyim. Kum dokuyorsun dedi dr bana.Sık idrara gitmekten şikayetçi olan var mı aranızda? Günde 2.5 litreye yakın su içiyorum durmadan tuvaletteyim. Geceleri 1 kere kesin çoğu gecede 2 kere tuvalete gidiyorum. Normal mi?
İlk doguk sezeryan miydi?benim kimse bilmiyor, önceki gebeliğimde de 7. aya girecekken anladılar, millet tabi şok nerde sakladın bunu felanşimdi hafif desem değil bayağı göbüş var niye böyle oldu anlamadım
kilo aynı ama
![]()
İlk doguk sezeryan miydi?
Sezeryan kesisi dikey gelen karin kaslarini yatay olarak kestigi icin tibben tamamen toparlanmasi mumkun olmuyor maalesef.
Benim karnim normalde nerdeyse dumduz olmasina ragmen birazcik usuteyim gazim olsun dedigin gibi ilk gebeligimdeki 6 aylik hamile halime donuyorum.
Ha seninki normal dogumsa bilemiyorum ama sonucta karinlar tecrubeli olunca daha cabuk büyüyordur :)
Allah baska dert vermesin ,saglikla sinamasin tabi ama ben de korkuyorum cok kilo alip verememekten, gobekli kalmaktan.maalesef sezeryan canım ya güzel toparlanmıştı göbüşüm ama neyse napalım hayırlısı![]()
Benim de sat 6 nisan ben de 30 nisanda doktora gitmeyi düşünüyorum canım kalp atışlarını duymak içinAmin canım. Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin inşallah. Daha pıt pıtları hızlanacak, hareket etmeye başlayacak zamanla inşallah. Ben de 7+4'den sonra gitmeyi düşünüyorum. Benim sat 6 nisan, yumurtlama 24 nisanda olduğu için, bizimki bir hafta geriden geliyor. O zaman duyarım, görürüm ben de inşallah.
Yay burcunu sevmem yeni yilin ilk gunu doguriyim da herkesi perisan ediyim vs![]()
22 aralık- 21 ocak oğlak öncesi yay
not: yayı bende sevmem mümkünse benim kuzucuk oğlak olsun![]()
Mrblar bnm de dogum ultrasona gore ocak ayina geliyor . Normalde 25 mart idi son adet .
Gitsen bugün bile duyarsın satımız aynı ben cuma duydum tabi vajinal bakıldıBenim de sat 6 nisan ben de 30 nisanda doktora gitmeyi düşünüyorum canım kalp atışlarını duymak için