Hamileliğin sonuna doğru eşinden, gçrümcesinin eve temizliğe gelmesinden falan bahseden kişi mi bu? :) o da aktif olan arkadaşlardan biri çıkarmış şimdi:)yok canım ya önemli bir şey:) buralarda eskiden dolanan şizofren benzeri bir arkadaş vardı..millete olmadık hikayeler uydurup dururdu..şimdi facebookdaki ocak anneleri grubunda benzer birini gördük de ondan bahsediyoruz:)
Küpe tavsiyesini de gordun mu?yok canım ya önemli bir şey:) buralarda eskiden dolanan şizofren benzeri bir arkadaş vardı..millete olmadık hikayeler uydurup dururdu..şimdi facebookdaki ocak anneleri grubunda benzer birini gördük de ondan bahsediyoruz:)
Küpe tavsiyesini de gordun mu?
Biri ben götürdüm eczaneye delmediler cok kucuk diye demis, digeri de bizim eczaci tanidikti sorun cikarmadan deldi demis.
Bu akilli da ben de her yeri gezdim hepsi de olmaz diyor ama ben biktirana kadsr gidecegim eninde sonunda delecekler falan demis.
Akilsiz kadin demiyor ki hicbir yer delmedigine gore vardir bir bildikleri diye...cok acayip insanlar var bunlar nasil hayatta kaliyor ben anlayamiyorum :)
Begendim diye gosterdikleri kupe de kupe olss babannem bile takmaz onlari
sen başka birinden bahsediyorsun sanırımm:) evi yanan sürekli kocasıyla didişen avukatım diyen bir üye vardı ondan bahsediyoruz..neyse şimdi ortalık karışacak boşverelim bu konuyu:)Hamileliğin sonuna doğru eşinden, gçrümcesinin eve temizliğe gelmesinden falan bahseden kişi mi bu? :) o da aktif olan arkadaşlardan biri çıkarmış şimdi:)
yok canım görmedim onu..orada her yazılanı ciddiye alsak zaten var ya:) ne bilim herkes bebeğini istediği gibi büyütsün de iyi bir şeymiş gibi gelip oralara yazmasın..Küpe tavsiyesini de gordun mu?
Biri ben götürdüm eczaneye delmediler cok kucuk diye demis, digeri de bizim eczaci tanidikti sorun cikarmadan deldi demis.
Bu akilli da ben de her yeri gezdim hepsi de olmaz diyor ama ben biktirana kadsr gidecegim eninde sonunda delecekler falan demis.
Akilsiz kadin demiyor ki hicbir yer delmedigine gore vardir bir bildikleri diye...cok acayip insanlar var bunlar nasil hayatta kaliyor ben anlayamiyorum :)
sen başka birinden bahsediyorsun sanırımm:) evi yanan sürekli kocasıyla didişen avukatım diyen bir üye vardı ondan bahsediyoruz..neyse şimdi ortalık karışacak boşverelim bu konuyu:)
Ya boyle seyler yazanlara kizardim kendim yaziyorum su an=)Nazara inanır mısın bilmiyorum ama kuzenimin bebegi de gozlerinden cok sıkıntı cekmis hep capak olur kapanirmis,bir gun bir komşuları görmüş ben okuyayim geçer nazardor demis ondan sonra duzeldi yoksa ameliyat diyordu doktorlar demisti ,varsa cevrende bir okut istersen aklinda olsun diye yazmak istedim
Ayni seyi dun aksam ben fark ettim ve mecburen haftasonunu bekliyorum. Uzerine dokundugumda bi tepki vermiyor ama endise ediyorum. Arkadaslar rica etsem siz de kontrol edebilir misiniz?Arkadaslar bu aksan ogluma banyo yaptirirken sanki sol kaburga kemiginde hafif cikiklik farkettim esim yok bisey diyor ama sanki dokununcada orasi diger taafa gore kemik cikik gibi pazartesi doktora goturecegim haftasonundan dolayi ama icim icimi yiyor varmi böyle bisey farkeden yasayan yada bunun icin doktora götüren bi yardimci olursaniz cok sevinirim iyi geceler
Merhaba,Ayni seyi dun aksam ben fark ettim ve mecburen haftasonunu bekliyorum. Uzerine dokundugumda bi tepki vermiyor ama endise ediyorum. Arkadaslar rica etsem siz de kontrol edebilir misiniz?
Evet beklemek cok sinir bozucu internettede net bi sey yok bakalim pazartesi ne diyecek doktor bizimki sanki düne göre biraz normale döndü ama dokununca yine hafif belli oluyorAyni seyi dun aksam ben fark ettim ve mecburen haftasonunu bekliyorum. Uzerine dokundugumda bi tepki vermiyor ama endise ediyorum. Arkadaslar rica etsem siz de kontrol edebilir misiniz?
Hatırladım canım ilk aylardaki en başlardan , gerçeklik payı varmıymış peki ay ben bi de üzülüyodum onasen başka birinden bahsediyorsun sanırımm:) evi yanan sürekli kocasıyla didişen avukatım diyen bir üye vardı ondan bahsediyoruz..neyse şimdi ortalık karışacak boşverelim bu konuyu:)
çok geçniş olsun. Bizim her aşıda ateşimiz çıktı emini. bundada öyle olacak peki ateş düşürücü verdiğiniz haldemi 39.5 gördü .kızlar merhaba nasılsınız bakalım? biz dün keremin 6. ay aşılarını yaptırdık dünden beri yavrum çok huzursuz ve ateşi var.daha yeni bugün öğleden sonra biraz rahatladı mafoldum birde bugün oruçluydum perişan oldum.keremin ateşi bi ara 39.3 e kadar çıktı.ne meler birleymiş bu 6. ay aşısı yaw
O kadar yukseldi mi atesi ya cok fenaymis gecmis olsun.kızlar merhaba nasılsınız bakalım? biz dün keremin 6. ay aşılarını yaptırdık dünden beri yavrum çok huzursuz ve ateşi var.daha yeni bugün öğleden sonra biraz rahatladı mafoldum birde bugün oruçluydum perişan oldum.keremin ateşi bi ara 39.3 e kadar çıktı.ne meler birleymiş bu 6. ay aşısı yaw
paranox fitil verdim 20 dakika sonra 39.3 ü gördü.6 saat sonra tekrar 38 in üstüne çıktı bi tane daha verdim fitil.çok şükür bugün gayet iyi normale döndü bide sanırım ağrıda yaptı.baya huzursuzduçok geçniş olsun. Bizim her aşıda ateşimiz çıktı emini. bundada öyle olacak peki ateş düşürücü verdiğiniz haldemi 39.5 gördü .
ay keremde öyle sürekli dönüyor ben düeltiyorum daha odadan çıkmadan bir daha dönüyor bağırmaya başlıyor.ama çok hoşuma gidiyor yüzüstü dönüp bide kafayı kaldırıyor ya bayılıyorumO kadar yukseldi mi atesi ya cok fenaymis gecmis olsun.
Ben Barisla ugrasiyorum. Hic firsat vermiyor baska seye, gunduz ikinkere uyuyor biri 10 dk. Uyuttuguma degmiyor anlayacagin.
Bir de fıldır fıldır donerek ulasim sagliyor evde. Hic gözümü ayiramiyorum.
Mutfakta bir kahvalti yaptik bugun 10 kere masanin dolaplarin altından aldim.
Ayağını sikistiracak diye korkuyorum hic fsrkinda degil yaptiklarinin.
Bes aylık bebeğim dik duramıyo yürütece koydum. Mutfağa gittim geldim düşmüş sıkımıs. Çok korktum bu yürüteçtn almayın diyor. Demiyor ki küçücük bebeği koymam yanlış oldu galiba. Dğişik insan cokKüpe tavsiyesini de gordun mu?
Çok gecmiş olsunkızlar merhaba nasılsınız bakalım? biz dün keremin 6. ay aşılarını yaptırdık dünden beri yavrum çok huzursuz ve ateşi var.daha yeni bugün öğleden sonra biraz rahatladı mafoldum birde bugün oruçluydum perişan oldum.keremin ateşi bi ara 39.3 e kadar çıktı.ne meler birleymiş bu 6. ay aşısı yaw
Şapşikler güzel dönüyor ama geri dönemiyoray keremde öyle sürekli dönüyor ben düeltiyorum daha odadan çıkmadan bir daha dönüyor bağırmaya başlıyor.ama çok hoşuma gidiyor yüzüstü dönüp bide kafayı kaldırıyor ya bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?