2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hamileliğin sonuna doğru eşinden, gçrümcesinin eve temizliğe gelmesinden falan bahseden kişi mi bu? :) o da aktif olan arkadaşlardan biri çıkarmış şimdi:)

Küpe tavsiyesini de gordun mu?
Biri ben götürdüm eczaneye delmediler cok kucuk diye demis, digeri de bizim eczaci tanidikti sorun cikarmadan deldi demis.
Bu akilli da ben de her yeri gezdim hepsi de olmaz diyor ama ben biktirana kadsr gidecegim eninde sonunda delecekler falan demis.
Akilsiz kadin demiyor ki hicbir yer delmedigine gore vardir bir bildikleri diye...cok acayip insanlar var bunlar nasil hayatta kaliyor ben anlayamiyorum :)
Begendim diye gosterdikleri kupe de kupe olss babannem bile takmaz onlari

yok artık. hakikaten herkesin bebesi olmasın yaa. millet deli oluyor çocuğu olsun diye. böyle bilinçsiz bilinçsiz görünce daaha da üzülüyorum. Allah'a emanet büyüyolar resmen.

Hamileliğin sonuna doğru eşinden, gçrümcesinin eve temizliğe gelmesinden falan bahseden kişi mi bu? :) o da aktif olan arkadaşlardan biri çıkarmış şimdi:)
sen başka birinden bahsediyorsun sanırımm:) evi yanan sürekli kocasıyla didişen avukatım diyen bir üye vardı ondan bahsediyoruz..neyse şimdi ortalık karışacak boşverelim bu konuyu:)

yok canım görmedim onu..orada her yazılanı ciddiye alsak zaten var ya:) ne bilim herkes bebeğini istediği gibi büyütsün de iyi bir şeymiş gibi gelip oralara yazmasın..

sen başka birinden bahsediyorsun sanırımm:) evi yanan sürekli kocasıyla didişen avukatım diyen bir üye vardı ondan bahsediyoruz..neyse şimdi ortalık karışacak boşverelim bu konuyu:)

yok ikiniz de dogru hatırlıyorsunuz. anlattıklarınızın hepsi melinaya ait. o kadar çok sevgili günlüğe çevirip yazdıydı ki farklı farklı parçalarını hatırlamışsınız.

Hemde çok inanıyorum. Bu konudada aşırı takıntılıyım çocuk çok aglayinca aha resim artık akrabalara nazar değdirdiler yada çok sevdim bugün görüyor musun kesin nazarım değdi diye hep söylenirim. Ama okutmak hiç aklıma gelmemişti çok sağol canım bide onu deneyeyim inşaAllah ameliyata gerek kalmaz

Ayni seyi dun aksam ben fark ettim ve mecburen haftasonunu bekliyorum. Uzerine dokundugumda bi tepki vermiyor ama endise ediyorum. Arkadaslar rica etsem siz de kontrol edebilir misiniz?

Bir de kan damlasi kullandiginizda bebeginizde huysuzluk gozlemliyor musunuz? Bizde bagirsak ve uyku problemine yol aciyor sanirim. Damla olarak ferrum ve vegaferonu denedim vegaferon nispeten daha iyi geldi. Siz hangi damlayi kullaniyorsunuz?

Ayni seyi dun aksam ben fark ettim ve mecburen haftasonunu bekliyorum. Uzerine dokundugumda bi tepki vermiyor ama endise ediyorum. Arkadaslar rica etsem siz de kontrol edebilir misiniz?
Merhaba,
Biz de var aynı durum. Sol kaburga kemiği ele daha çok geliyor. Ama dediğiniz gibi bebiş bundan rahatsızlık duymuyor. Tabi biz de endişe edip 4.ay kontrolünde doktorumuza sorduk normal bir durum olduğunu söyledi. Aşılarını yaptırmak için sağlık ocağına gittiğimizde aile hekimine de sorduk çok normal olduğunu, iki kaburganın altında farklı organlar olduğunu söyledi. Farklı organların yarattığı farklı basınçtan dolayı da asimetrik olmasının doğal olduğunu belirtti. Ee bebiş de rahatsızlık hissetmeyince biz de orda bıraktık konuyu. Ama takipteyim sizinkiler ne diyecek acaba?

Evet beklemek cok sinir bozucu internettede net bi sey yok bakalim pazartesi ne diyecek doktor bizimki sanki düne göre biraz normale döndü ama dokununca yine hafif belli oluyor

kızlar merhaba nasılsınız bakalım? biz dün keremin 6. ay aşılarını yaptırdık dünden beri yavrum çok huzursuz ve ateşi var.daha yeni bugün öğleden sonra biraz rahatladı mafoldum birde bugün oruçluydum perişan oldum.keremin ateşi bi ara 39.3 e kadar çıktı.ne meler birleymiş bu 6. ay aşısı yaw

Hatırladım canım ilk aylardaki en başlardan , gerçeklik payı varmıymış peki ay ben bi de üzülüyodum onaNeyse canım çok merak ediyordum, çok sağol

çok geçniş olsun. Bizim her aşıda ateşimiz çıktı emini. bundada öyle olacak peki ateş düşürücü verdiğiniz haldemi 39.5 gördü .

O kadar yukseldi mi atesi ya cok fenaymis gecmis olsun.
Ben Barisla ugrasiyorum. Hic firsat vermiyor baska seye, gunduz ikinkere uyuyor biri 10 dk. Uyuttuguma degmiyor anlayacagin.
Bir de fıldır fıldır donerek ulasim sagliyor evde. Hic gözümü ayiramiyorum.
Mutfakta bir kahvalti yaptik bugun 10 kere masanin dolaplarin altından aldim.
Ayağını sikistiracak diye korkuyorum hic fsrkinda degil yaptiklarinin.

çok geçniş olsun. Bizim her aşıda ateşimiz çıktı emini. bundada öyle olacak peki ateş düşürücü verdiğiniz haldemi 39.5 gördü .
paranox fitil verdim 20 dakika sonra 39.3 ü gördü.6 saat sonra tekrar 38 in üstüne çıktı bi tane daha verdim fitil.çok şükür bugün gayet iyi normale döndü bide sanırım ağrıda yaptı.baya huzursuzdu

ay keremde öyle sürekli dönüyor ben düeltiyorum daha odadan çıkmadan bir daha dönüyor bağırmaya başlıyor.ama çok hoşuma gidiyor yüzüstü dönüp bide kafayı kaldırıyor ya bayılıyorum

Bes aylık bebeğim dik duramıyo yürütece koydum. Mutfağa gittim geldim düşmüş sıkımıs. Çok korktum bu yürüteçtn almayın diyor. Demiyor ki küçücük bebeği koymam yanlış oldu galiba. Dğişik insan cok

ÇOk gecmiş
Çok gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…