Cok cins bir müdürüm var ama olan oldu iste aynen bunlari soyleyecegim.
Yarin kurul toplantisi varmis cocuk getirmeyin demisler ne yapacağım diye düşünüyorum kara kara.
Eylülde de ucretsiz izne ayrılacağım diye pek sallamiyorum okulu ama toplantiya illaki girilecek
Cok cins bir müdürüm var ama olan oldu iste aynen bunlari soyleyecegim.
Yarin kurul toplantisi varmis cocuk getirmeyin demisler ne yapacağım diye düşünüyorum kara kara.
Eylülde de ucretsiz izne ayrılacağım diye pek sallamiyorum okulu ama toplantiya illaki girilecek
Bebileriniz meme ısırmaya başladı mı?
Benim sıpamın daha dişi yok, ama öle bi ısırıyo ki 2 gündür, dişi olsaydı bu kadar acımaz tahmin ediyorum... Gözümden yaş geldi resmen.
Yandık..
Benim sıpamın daha dişi yok, ama öle bi ısırıyo ki 2 gündür, dişi olsaydı bu kadar acımaz tahmin ediyorum... Gözümden yaş geldi resmen.
Yandık..
Ben dün 1 aylıkken kaldırdığım göğüs kalkanları geri çıkardım. Hem çok güçlü emiyor hem de canı istemezse damağıyla sıkıştırıyor..
Dişler çıkınca vay halimize :)
Yandık..
bizimkinin dişi çıktı ya gögüs uçlarımı resmen traşlıo gibi umarım anlatabilmişimdir:) mahvetti valla ilk günlerdeki gibi yara oldu. Önceden damak bu kadar acıtmıyordu :) Sanırım oda farkında değil henüz bi dişi olduğunun :) Bide ben sağıyorum işe başladığımdan belki onunda etkisi vardır uçlarımın acımasında:)
Yandık..
bizimkinin dişi çıktı ya gögüs uçlarımı resmen traşlıo gibi umarım anlatabilmişimdir:) mahvetti valla ilk günlerdeki gibi yara oldu. Önceden damak bu kadar acıtmıyordu :) Sanırım oda farkında değil henüz bi dişi olduğunun :) Bide ben sağıyorum işe başladığımdan belki onunda etkisi vardır uçlarımın acımasında:)
Merhaba güzel anneler
Malum artık hareketlilik dönemlere girdik bebişlerimizle. Gün içinde ne gibi aktiviteler yaptırıyorsunuz bebişlere? Birlikte neler yapıyorsunuz? Bazen kısır döngüye giriyoruz biz, yeni şeyler öğrenmek iyi gelebilir bize
Merhaba güzel anneler
Malum artık hareketlilik dönemlere girdik bebişlerimizle. Gün içinde ne gibi aktiviteler yaptırıyorsunuz bebişlere? Birlikte neler yapıyorsunuz? Bazen kısır döngüye giriyoruz biz, yeni şeyler öğrenmek iyi gelebilir bize
Farklı bişey yapmıyorum pek herhangi bir yere yatırdığım an dönmeye başlıyo ama geri dönemiyo onu öğretmeye çalışıyorum zeka kartlarını gösteriyorum şarkı söylüyorum dışarı çıkıyoruz bu ara hemen hemen her gün balkona çıkınca dışarıyı istiyor oyuncak gösteriyorum çıngırak veriyorum eline bide kitap okuyorum kısaca
İyi akşamlar hanımlar, bizim bugün 5. ay kontrolümüz vardı. 620 gr almışız,1,5 cm uzamışız, baş çevremizde 2 cm büyümüş. Rota aşımızın ikinci dozunu yaptık. Şuan için herşey yolunda. Bizden haberler böyle sizde durumlar nasıl. Bu arada doktorumuz güneş kremi olarak bioderma photoderm kid lait önerdi varmı kullanan veya bilgisi olan. Güneş kremlerini araştırmamıştım henüz.
Merhaba güzel anneler
AAy_s
Çıngırak,plastikgillerin hepsini biraraya koydum. Hızlı hızlı eline veriyorum sırayla. Tutması kavraması gelişsin diye. İnce kalın yuvarlak vs karışık. Tutuyor, zaten sabrı yok, bikaç sn bakıp atıyor, hop diğerini. 20-30 parçayla bunu yaptırıyorum.
Ek gıdaya az kaldı. Kavramasının gelişmesi lazım olabildiğince.
Merhaba güzel anneler
Youtube da bebek sarkilari var onu aciyorum tlfondan sarkilari soyluyorum tlfonla birlikte ozellikle kirmizi balik resmi olan altta sozleri de yaziyor cocuga izletmiyorum tabi...aynali muzik kutusu var onu aciyorum yanina uzanip kitap okuyorum buyuk boy resimli ben okurken resimlere bakiyor cingirak dislik pelus oyuncaklari sirayla eline veriyorum oyuncaklari karsilikli konusturuyorum yuzu karsiyi gorecek sekilde odalari dolasiyoruz boy aynasinin karsisinda durup konusuyoruz balkona cikiyoruz hafif jimnastik hareketleri yapiyoruz...hergun ayni rutinler
maalesef öyleymiş canım..ücretini geçtim şehir dışında olucam nasıl gelip gireyim seminere..idari izinli sayılabiliriz diye bir söylenti var inşallah öyle olur..saçma sapan işler her yıl iki hafta olan seminer..bu yıl neden fazladan yapılıyor anlamış değilim..rapor alabilirsem alıcam da..şehir dışından alacağımız rapor sorun yaratır mı?
maalesef öyleymiş canım..ücretini geçtim şehir dışında olucam nasıl gelip gireyim seminere..idari izinli sayılabiliriz diye bir söylenti var inşallah öyle olur..saçma sapan işler her yıl iki hafta olan seminer..bu yıl neden fazladan yapılıyor anlamış değilim..rapor alabilirsem alıcam da..şehir dışından alacağımız rapor sorun yaratır mı?
Ben izinli sayılacağımızı düşnüyorum herkes memleketine gidecek Bayramda 3 gün için tekrar dönün sonra gene gidersiniz demezler her yıl aynı söylentiler oluyor
Olmazsa da bayramın son günü acilden rapor alınır
Bu yıl fazladan degil öğretmenler her sene 1 Temmuz'a kadar çalışıyor.seminer dönemine kaç haftası denk gelirse işte bu sene okul biraz erken kapandı fazlaymış gibi düşünülüyor
Evet seminerler uzamis cogu kisi rapor almayi dusunuyor ben memleketimde çalışıyorum ama gidecek olanlar icin gercekten cok zor olacak ,bayram tatili birlesir diyenler de var bakalim nasil.olacak ama olmazsa.rapor almak mantikli bence