2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

10 gün sonra gidicem artık bir daha. Erken gideyim desem, bir olumsuz haberi daha kalbim kaldırmayacak. Darısı başıma inşallah, ben de o mutluluğa erişirim umarım. İnsan böyle duyamayınca çok kötü oluyormuş, Allah kimseye yaşatmasın.

yok canım toksoplazma negatif çıkmış
Toxo negatif yani bagisuk degilsin..digerleri bagisiksin..toxo kedi kakasi ile bulasiyor
.kedilerden uzak dur onlar tasiyicidir..toprak ellem sonrasi ve yesillik yikana sonrasi elleerini bol. Sabun ile yika..simdi kan verdim sonucunu bekliyorim..kanamam var hayirlisi allhatan

0aynen öyle yap canım diklenme ters cevap verme bakalım degisecekmi. Iyi davran iyi ol hem eşine hem ailesine belki senin farketmedigin onu kızdıracak hareketlerin vardır ben arada sorarım mesela eşime canım hoşuna giden gitmeyen tavrım varmı değiştireyım seni rahatsız ediyorsa dolup patlaması daha kötü çünki oda cevap verme şu konuda surat asma der en basit boyle kavga etmeden uzaklaşmadan çözmüş oluruz.sende sor belki vardır bi sıkıntısı anlatmak istediği bişi .Rabbim yuvaniza sağlık mutluluk huzur sadakat getirsin inşallah mutlululugunuzda daim olsun gerçekten zor .eşimle çok sorunlarımız oldu ama uzatmadan kinlenmeden çözdük çok şükür sizde bian önce çözersiniz sorunlarınızı inşallah

Co
Çokmu kanama canım lekemi çok geçmiş olsun dikkat et

İnşallah guzel haberler alırsın canım. Bızede haber ver

bu yazdıklarınız iyotsuztuz icin bende toksoplasma var zaten kanaman icin üzüldüm umarım bebek iyidir

Kızlar 2 güne kadar sızidan dokunamadigim goguslerim dünden beri açimiyor ve dolgunlugu gitti fosaldi sanki nedeni ne acaba böyle olan varmı yoksa kötü bişeymi oldu allahım esirgesin bebelerimizi

Canım hiç sorun edip stres yapma kendine. Bende de 5. haftada keseyi gördük, doktor hiç öyle seninkinin söylediği kadar ayrıntı vermedi bana. Keseyi gördük, 9 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi sadece. 6 hafta 3 günlükken de kalp atışlarını duyduk çok şükür. Bazı doktorlar niye böyle olumsuz konuşup anneyi strese sokarlar anlamıyorum.

Insallah yakinda duyarsin.
Kasimdaki hamileligimde 5.hafta duzgun kese ve yolk sac gordum. 7. Hafta kalbini fuymaya gittigimde bebegin gelismedigini bis gebelik oldugunu ogrendim. 7+5 te kurtaj oldum.
Insallah duyarsin

Ya kafkaaa hamilesin sandım beni etiketleyince. @Denas14__ etiketlemişti hamileymiş.
Bir an sevindim öyle.
İyiyim ben hamileyim demeye şahit lazım normal insanım yani

Konuyu ocak diye sınırlamışsın ayol 2017 de doguracak olursam gelirim konuna

Anormal evrelere geçme zaten sen bize normal lazımsın

Gecmis olsun insallah hemen durur kanaman ve bebegin saglikla devam eder tutunmaya..

Canım sorma, böyle doktorlar da hep bana denk geliyor zaten. İnşallah yanılır da ben de rahat bir nefes alırım. Artık 10 gün içinde olumlu gelişmeler olur umarım. Çok saol, böyle yorumlar okuyunca biraz rahatlıyorum.

Insallah yakinda duyarsin.
Kasimdaki hamileligimde 5.hafta duzgun kese ve yolk sac gordum. 7. Hafta kalbini fuymaya gittigimde bebegin gelismedigini bis gebelik oldugunu ogrendim. 7+5 te kurtaj oldum.
Insallah duyarsin

Saol canım, sana da geçmiş olsun. İnşallah olumlu gelişir durumlar. Diğer türlüsünü düşünmek çok zor geliyor şuanda.

canım rahat nefes al bende hamileliğin başında doktora gittim özele kadın keseyi göremedi iki gün sonra devlete gittim kese var dedi, bende kadına sinir olunca bir daha gittim kör kadın keseyi yine göremedi yani doktor var doktorcuk var rahat ol canım

hadi canım hayırlısı. o değil de hamile hamile bize stres yaşatıyorlar, çocuğu olumsuz etkilicek diye korkuyorum. Ah şu doktorcuklar.

Bende gecen hafta gittim farkli bi Dr a. İlk Dr vajinal ultrasonla 5. Haftada keseyi görmüştü. Ben bu Dr a kalp atisi duymak için gittim . gecen hafta kese falan yok dedi sok oldum dedim emin misiniz ben kalp atisi duymaya geldim kese vardi. Sonra hiii sanki var bi şey dedi . anladim bi nane olmayacak ondan. Dedim tamam bosverin kalkiyorum hala diyor diş gebelik olabilir kan ver. Ciktim hastaneden bi daha da gitmedim. Kanama olmadi eee ben deli gibi kusuyorum tüm gebelik belirtilerim var. İkinci olmasinin rahatligi da var sanirim kizimda olsa simdi on tane Dr a gitmiştim. Sali kontrolüm var bekliyorum o gün kalp atisi duyarim inşallah. O kadar çok bulantim ve kusmam var ki gözüm başka şey görmüyor benimde

Napıcaz biz doktorlarla böyle? Bazen diyorum eskiden ne güzelmiş. Annem benim için ilk ultrasonuna 7.ayda girmiş. Ne güzel kafa rahatmış. Şimdi ben 5 haftalık bebek için 4 doktora gittim, hepsi de farklı farklı şeyler söyledi. Artık bir süre akışına bırakıcam. Senin de inşallah sonucun iyi çıkar canım. Fazla düşünüp kendimize de bebeğimize de zarar vermeyelim.

amin canım inşallah çözebiliriz bu durumu, evde huzursuzluk hiç bişeye benzemiyor söylediklerini dikkate alıcam çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…