2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
zaten demek istediğimde buydu. Kesinlikle alıp okuycam :):) Teşekkür ederimm..

şuana kadar erken doğumla ilgili riskli bir durum olmadı canım. pzt kontrolüm var, artık nstye gircem sanırım. kontrollerimiz de artık haftada bir olacak. doktorum temmuz başında doğum için kesin gün konuşuruz dedi.

Aradığımda böyle bişey çocukları robot gibi yetiştirmekten ziyade bizim gibi yani çogu kitap genelde yabancı aileleri anlatıyor. Dmek istediğim bizim inancımızla yaşayımışla özleşmesi. Teşekkür ederim . En kısa zamanda alıp okuycam .

Günaydın kızlaaar...

Eşim telefonuna Babyscope diye bi' uygulama indirmiş. Telefonu karnına tutarak kalp atışlarını duymak için. (Gerçi 20. haftadan sonra daha çok işe yarıyormuş ama.)

Sabahtan beri telefonu eşimle sağımıza solumuza tutuyoruz gerçekten işe yarıyor mu diye.

Vücuttan çekilince sesi kesiliyor. En çok da kalplerimiz ve benim göbeğimde atım sesi verdi. Üçkağıtçı bir programda olabilir.

Sabahtan beri fare bulmuş tok kedi gibi bununla oynuyoruz.

S sevyeter aslında şimdi dusundum de normalde oğlumun doğum tarihi 24 aralık 2012 idi ama o 13 ocak 2013te doğdu. Bu durumda ben tek o çift olmalıydı ama bayagi geç dogunca ikimiz de tek olduk:)

hatasını anlamadan, pişman olduğunu görmeden düzelmeyecek canım ya, dün biraz konuştum da bizim bu pilav daha çook su götürecek belli yani ama bugün 15.00 de dr gideceğiz hayırlı güzel haberlerle dönerim inşallah

canım hatalar karşılıklıdır muhakkak onda %80 se bende %20 dir odun davranışlar görünce tepkim sert oluyor hem ben disiplinli yetiştim çizgilerim net, hem de sabrımı sonuna kadar kullandığından... o çook gevşek yetişmiş sanırsın ağa sanırsın paşa, dün biraz konuşmaya çalıştım zerre pişmanlık sezmedim yani kendi bilir ne yapayım

Allah bugünleri aratmasın tabi ilerde başımıza ne gelir bilemeyiz de sanırım bizimde zor zamanlarımız bu zamanlar meslektaşız yani onun yaptığı işi bende yapıyorum işyerinde de problem yok, başka ne olabilir bilemiyorum bence benim ki nimet azgınlığı yaşıyor çok şükür herşey varkızımın yanında gayet normal davranıyorum kuzucuk etkilenmesin diye elimden geleni yapıyorum Allah sonumuzu hayr etsin

canım benimkinin vakıf olmadığı konu yok duymuş dinlemiş bir yerde oturmuş bana onu savunuyor, çok üzüyor haberi yok

Ne hali varsa görsun .sen bebeklerinin tadını çıkar hiç takma elinden geldiği kadar .Rabbim gönlüne vicdan katsin eşinin de.inşallah geç olmadan anlar hatasını. Çocukla ilgilimi canım peki .bu defalkta sen barış uzatma ve bundan sonra onu kızdıracak bişi yapma bi süre huyuna git bakalım sana karşı drgisecekmi, belki sende onu kizdirriyondur ne bilim aşkım ,canım ,hayatim li olan evlilikte bu kdar kusluk görmedim ilgili essen bişi diyemem tabi.illaki kavgalar oluyor ve tamam sevgilim uzatmaya lim deyip sariiliuoruz, cok buyuk kavgada bile böyle yapmalı bence evlilik yiprranmamaasi için .ama bi dahakine tamamen suçsuz ol ozaman vicdan azabı çeker belki pişman olur yani öyle düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…