• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım herkesin bünyesi farklı işte. Sen rahat geçirmişsin sezaryen .ben de normal doğumu rahat geçirdim. Hatta drum dikis dikerken böyle elime kova bez verseler doğumhaneyi temizlerdim.öyle bir kuvvet geldi ki:) sonuçta doğum bu kesinlikle yabana atılır bir olay değil. Ve herkeste cook farklı işliyor. Yengem ishal oldum saniyor 30 dk ya bebek kucağında. Ben 56 saat sancı aldım suyunu patlatana kadar doğum olmadı. Bence ilk doğumu olacak arkadaşları yureklendirmeliyiz.gerekirse gebelik kurslarına katılmalı. Sadece Dr a bağımlı olmamalı. Bu konuda uzman doula lar var .irtibata geçilmeli her şey rağmen normal doğumdan psikolojik ve ya sağlık anlamında cekiniliyorsa o zaman sezaryen e karar verilmeli .bilinçli insanlariz olanaklarimizi kullanmalıyız.
[/QUOTE]
Evet haklısın bazıları da sezeryan kötü diyor bünye meselesi .bebeklerimizi saglikla kucaklayalimda Rabbim o kuvveti verir zaten insallah.daha doğuma çok var ben sadece. Sezeryan olmak zorunda olan arkadaş için anlattım zaten Rabbim hangi doğum kolaysa onu nasip etsin .

Canim genellikle beklenen tarihten erken alindigini görüyorum ikinci sezaryende. Benim tahmini 20 ocak ben diyorum ocak başında bile alabilirler. Sanci beklemeyecegiz sonuçta
Canim son adet tarihinde n 2 gün önce aldılar 2. Bebegimi,yani tahmini doğumdan 6 gün önce falan oluyor

birde ben size bişey sorucam.benim beklenen doğum 5 ocak.benim eşim 8 ocak doğumlu.sizce doğumum 8 ocağa kadar bekler mi?daha önceki doğumum sezeryan olduğu için mecburen sezeryan olucam.babasıyla çocuğunun doğum gününün aynı olması çok hoş olmaz mı?tabi bebeğime sıkıntı yaratırsa beklemem o ayrı.fikrinizi alayım dedim sizce bekler mi o zmana
Canim 12. Ayın 30 na alırlar suyun gelir diğer türlü 5 i bile sakıncalı çünkü bebek normal hazırlanır kanala girer sezeryan bile çok tehlikeli olur böyle de.normal beklemiyorrsunki beklenen doğum tarihini bekletsinler sana suyun gelir

Canim 12. Ayın 30 na alırlar suyun gelir diğer türlü 5 i bile sakıncalı çünkü bebek normal hazırlanır kanala girer sezeryan bile çok tehlikeli olur böyle de.normal beklemiyorrsunki beklenen doğum tarihini bekletsinler sana suyun gelir
aaaayyy senenin son gününe mi denk gelir diyorsun.bari iki gün dursa da yeni yılda doğsa ;;;;;)))

Kizlar daha doguma cok var bosyere simdiden kafanizi yormayin normal dersiniz acil olur sezeryana girersiniz sezeryan planlayip amiden gelir normal olur bunlar icin daha cok zamanimiz var diye dusunuyorum
Simdi önümüzde ikili test var bunu kimler yaptiriyor randevulariniz ne zaman
Benim ayin 23 unde belki cinsiyet de soylerler
Bunu ben istemedim ama doktorum ayarladi randevulari gerekli olanlari
Aa erken değilmi kız 12 haftalik olur daha Ayy ee ozaman iyi benimki de 1 ay sonra gösterir belki

ben cinsiyeti ne zaman ogrenebilirim diye sordum doktoruma net 16. hafta dedi üstelemem cinsiyeti ne olursa olsun benim icin farketmez ama kıza biraz daha yakınım sanki eşimi çıldırtırız ☺

13 haftali

k oluyor canım erken değilmi ee ozaman benimki 1 ay sonra belli olurmuki kizcem
valla biz biraz cinsiyet konusunda tez canlıyız iki kızımız var:;;)) 24 hazirana da ikili testimiz var.dr ikili testten çıkınca bi yanıma uğrayın da cinsiyete bakalım dedi:::;;;)))) 12+2 oluyoruz bi tahminde bulunur herhalde diye düşünüyorum

aaaayyy senenin son gününe mi denk gelir diyorsun.bari iki gün dursa da yeni yılda doğsa ;;;;:KK66:))
Canim eltimin kilo aldığı için 1hafta öncesi olmasına rağmen gün verdi şaka gibi verilen günden 1 gün önce gece 3 de suyu gelmişti bebek iri olunca Kakasini Yemiş eğer suyu gelmeseymis ertesi gün bebegi allah korusun .......Muş Rabbim annesine bağışladı suyu geldi.ben mesela 10 Mayıs adet tarihimdi son, 8 Şubat aldı dr yani beklenen 14 şubatta doğum hesap et ona gore

Iki test ka
valla biz biraz cinsiyet konusunda tez canlıyız iki kızımız var:;:KK66:) 24 hazirana da ikili testimiz var.dr ikili testten çıkınca bi yanıma uğrayın da cinsiyete bakalım dedi:::;;:KK66:))) 12+2 oluyoruz bi tahminde bulunur herhalde diye düşünüyorum
n sonucuylami bakacak canım USG ylemi

valla biz biraz cinsiyet konusunda tez canlıyız iki kızımız var:;:KK66:) 24 hazirana da ikili testimiz var.dr ikili testten çıkınca bi yanıma uğrayın da cinsiyete bakalım dedi:::;;:KK66:))) 12+2 oluyoruz bi tahminde bulunur herhalde diye düşünüyorum
Bebek kesede ne taraftaki canım hatirlamiyorum soylediysende inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir oğlun olmuştur

Bak ya yine zombilestik haaaaaa.hade sahur kurup kocalara bizde yatağa Mars yoksa bebisler de uyumaz doğuncca haa

Bebek kesede ne taraftaki canım hatirlamiyorum soylediysende inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir oğlun olmuştur
aaaayyy inşallah sağlıklı hayırlı bir oğlum olur.ben sana atmıştım ama 10 haftalık tı usg sen erkek gibi demiştin

aaaayyy inşallah sağlıklı hayırlı bir oğlum olur.ben sana atmıştım ama 10 haftalık tı usg sen erkek gibi demiştin
Ya hep USG foto bakıyorum ya unutuyorum nickleri kusura bakma inşallah yakışıklı sağlıklı uzun ömürlü bir erkek tir annesi Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine karnindakini gönlündeki bebek eylesin aminn

Aa erken değilmi kız 12 haftalik olur daha Ayy ee ozaman iyi benimki de 1 ay sonra gösterir belki
banada erken geldi o hafta 13 haftalik oluyoruz benim doktoruma giden bir kac kisi vardi onlara 12 haftalik ikili testte soylemis buyuk bi hastanenin doktorlarından birde kendi muanessi var makinleri fln cok iyi brlki o yuzden goruyordur ama onun sagi solu belli olmaz :) biraz degisik bi adam o yuzden tam da emin degilim :)

Ya hep USG foto bakıyorum ya unutuyorum nickleri kusura bakma inşallah yakışıklı sağlıklı uzun ömürlü bir erkek tir annesi Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine karnindakini gönlündeki bebek eylesin aminn
amiiinn Can'ım sağolasın.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

banada erken geldi o hafta 13 haftalik oluyoruz benim doktoruma giden bir kac kisi vardi onlara 12 haftalik ikili testte soylemis buyuk bi hastanenin doktorlarından birde kendi muanessi var makinleri fln cok iyi brlki o yuzden goruyordur ama onun sagi solu belli olmaz :) biraz degisik bi adam o yuzden tam da emin degilim :)
Aslında çoğu Dr biliyormuş ama yanılma olursa sdiye tan net görünce soyluyorlarmis prensip meselesi galiba

Kızlar az önce arkadaşım doğum yaptı 33 haftalık. Çok heyecanlı ya. Ama çok iyi doğdu 2850 kilo 50 cm. Demek 40 haftalık olda kreşe gönderecektik :)
aaayy erken de doğmuş yavrucak neyseki sağlıklı maşallah Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin

Back
X